- 11 Nisan 2010
- 12.514
- 49
- 408
banu kız,çok kolay cevahir,ben sana tarif edim istersinKızlar ben hiç mecidiyeköye yalnızx gitmedim nasıl bulucam oraları ama genede gelicem yiğenime söylerim inşallah getirir getirmezse taksi tutar genede gelirim Allah kısmet ederse.
almam canım,nokıa dan şaşmam ben,biraz deli kızlık var bende,bi kere neye alıştıysam,onu değiştiremiyorum hiç bi konuda.:97:Süper olucak sonunda galiba inşallah buluşuyoruz.
KARDELOŞ kız sakın samsung corbyy almada ne alırsan al çıldırtıyo bu telefon beni.
ben başvururum canım,arkadaşım kayboldu,yarı hemşirimdi,akraba sayılırız derimTamam kız kaybolursam Allahtan müge başadı bulursunuz beni::))))
o mesajını alıntıladığın arkadaş çoktaaaan bebeğini kucağına aldı ve unuttu bu acı dolu günlerini,dolayısıyla da biziselam kızlar bende sızler gıbı bebek hasretı cekıorum ve senın duygularının aynısını bende yasıyorum esımın bana ıyı davranması bıle bazen kendımı kotu hıssettırıyor cunku esım ıstedıgım herseyi verıyor ama onun en ıstedıgı seyı ben ona veremıyorum bazen esım benı secmeseydı evlenmek ıcın su anda cocugu olacaktı bızle aynı zamanda evlenenlerın bır degıl bırkac cocugu var dıye aklımdan gecırıyorum ve o an ıpler kopuyor bunalım denızınde bogulurken buluyorum kendımı o ıse benı uzmemek ıcın ben senle mutluyum allah yazdıysa olur dyıp duruyor allahım bana sahıp olabılecegım en ıyı esı nasıp ettı bırde dualarımı kabul edıp evlat verır ınsallah dualarında benıde eksık etmeyın lutfennnn
yani o kadar yazılan içinden en az bi senelik mesajı bulman da ilginç geldi bana:44:
ya arkadaşlar bu şekilde düşünmek yanlış zaten,neticede bu eşlerimizin de bizimde kaderimiz ki,birbirimizi bulmuşuz,eşim için üzülüyorum,yada sorun onda,ben çekiyorum gibi düşünmemeliyiz.Tamam canım anladım ama dedim bu msnde mi acep benimki açılmıyor ne hikmetse.
Ya lütfen bu kadar üzülmeyin benim 11 sene bitiyor ama aklıma bunlar gelmiyor benim eşimin olmuyor ama asla onu bu sebebden bırakmam aklıma bile gelmez inan sizin eşlerinizde aynıdır alın yazısı bu senle değil başkasıylada evlenseydi olmıyacaktı Allah yazdıysa olur canım unutma.
bizde hiç sorun yok,kim kime üzülsün madem.
banucum sen böyle düşünmüyosunda,benim cevap vereceğim mesajı almışın ya,senin üzerinden yazmış oldum.
onu sen ayarlıyosun canım,saat ayarlarından.Bırden tugcalın alıntılandıgını görunce noluyo dedım o gelırmıydı buralara:)
yok ebusum bılıyom cano uzak sana.olsun cevahır tamamdır cano.
Kızlar kk nın saatı 1saat gerı neden acep?
Ben yatıyorum canlar.hepınızı cok öptm Allaha emanet olun.ıyı geceler.
saol tatlım ya sız bulusuyormusunuz ıstanbulda ne guzel valla bız ıc anadolunun bagrında konyada sıkıntıdan patlayalım sız bulusun banane ya ben nıye gelemıom ney se benım yerımede eglenın barı
mende çok uzaktayım,mende buluşmak istiyorum,banane işte yaaaaaaaa