Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

selam öncelikle hoşgeldin aramıza dilerim tedaviye gerek kalmadan gelir minişin nezamandır istiyosunuz?

cano allahtan bişey çıkmazsa banada uyar bakalım diğer kızlar nediyecek .neyse eğer buluşrsak meşhur cevahiride görmüş olucam :))
demek abiye aldın canım güle güle giyin iyi günlerde neyse yarında ayakkabı bakarsın daha zamn var nasılsa

Keşke kardeloş sende olsan canı gönülden diliyorum.
Öyle napalım belkide çok daha iyi oldu.
Ahh o idrar testleri hepimizi bir hoplattı.
Öyle bu yaşananların üztüne bu strese belkide tutmıyacaktı ne bilim genede üzüldüm ama.

İyigünlerde giy canım.
Toplam 8 kullanıcı konuyu okuyor. (6 üye ve 2 ziyaretçi)

ebrar_53 DerinSu+ birnur79 banu145145+ ugurboncugum+ aleyna84+

oh oh maşallah kızlar az önce kimse yoktu hepiniz hoşgeldiniz
Merhabalar gece kuşları

Son düzenleme:
Toplam 8 kullanıcı konuyu okuyor. (6 üye ve 2 ziyaretçi)

ebrar_53 DerinSu+ birnur79 banu145145+ ugurboncugum+ aleyna84+

oh oh maşallah kızlar az önce kimse yoktu hepiniz hoşgeldiniz

selam ben birnur hiç arkadaşım yok henüz tam siteyide bilmiyorum yazdığım şeyleride hemen göremiyorum sanırım biraz zorlanıyorum

Kızlar ben hiç mecidiyeköye yalnızx gitmedim nasıl bulucam oraları ama genede gelicem yiğenime söylerim inşallah getirir getirmezse taksi tutar genede gelirim Allah kısmet ederse.

ebrar selam ben 10 yıllık evliyim ilk defa denicez önümüzdeki hafta sonu başkente gidicez başkent tüp bebek hastanesine bakalım hayırlısı

Hosbulduk canım benım...tamam ebusum ins banuyada uyar ya.bulusuruz ne güsel,dımı kıs banuuu.
Bu arada KARDELOŞUM telefonla ilgili soruyu okumustm ama yazmayı unutmsm canom,ben nokıa kullanıyorum ama modelın kodunu bılmıyorum benımkı bozuldu dıye yegenım al kullan teyze dedi.ama nokıanın klavyelı modellerı guzel.dur arastrym yazcam.görumcemın tel cok guzel.ben nokıanın cok modelını bılıyorum ama sadece görsel,isimlerını sor bılmıyorm:)odelını bılıyorum ama sadece görsel,isimlerını sor bılmıyorm:)ama tek dıyecegm net olarak:nokıadan şasma cano.

Süper olucak sonunda galiba inşallah buluşuyoruz.
KARDELOŞ kız sakın samsung corbyy almada ne alırsan al çıldırtıyo bu telefon beni.

selam ben birnur hiç arkadaşım yok henüz tam siteyide bilmiyorum yazdığım şeyleride hemen göremiyorum sanırım biraz zorlanıyorum
selam hoşgeldin canım zamanla alışırsın bizde ilk başlarda acemilik çektik sormak istediğin bişey olursa yardımcı oluruz
sayfayı yenilemek için f5 tuşuna basarsan görürsün yazışlanları
Kızlar ben hiç mecidiyeköye yalnızx gitmedim nasıl bulucam oraları ama genede gelicem yiğenime söylerim inşallah getirir getirmezse taksi tutar genede gelirim Allah kısmet ederse.

banuş kuzu inanki bende hiç gitmedim ama metrobüs saolsun sende ona biniceksin ve mecidiyeköyde durakta buluşucaz okiş kuzu

Yenı arkadaslar hosgeldınız.bugun ne guzel yenı yenı arkadaslar geldı hep.anatolis bı kızdı hepsıcığınız geldınız

banum sana cok zor olcaksa baska yol bulalm cnm ya.taksıye dunya para vercen.hem neden cevahır dedım,cunku sasıran olsa dahı cevahır dedın mı herkes bılır.gercı ben toplasan 3 kere gıtmısımdır.ah bu tarafa gelebılse herkes,forum istanbulda bulusurduk.

Tamam kız kaybolursam Allahtan müge başadı bulursunuz beni::))))

Yokk sensiz olmaz bu iş onun için ya ben gelirim şimdi yiğeni kafalarım o beni bırakır oraya valla süper olurdu dimi ama olsun hepimizin rahat olucağı yer olsun bari cevahir görmüş olur kültür yaparız kız.

BİRNUR 10 yıllıkmı evlisin ve hiç tedavi olmadınmı canım yoksa düşünmüyomuydun bende 10 yıllık evliyimde benim yapmadığım bişey kalmadı

BANUŞ kuzum benim pc saolsun geç gönderiyo ondan yani yoksa burdayım

ay inşallah kızlar ya bi mani olmazda buluşuruz hayırlısyla

selam kızlar bende sızler gıbı bebek hasretı cekıorum ve senın duygularının aynısını bende yasıyorum esımın bana ıyı davranması bıle bazen kendımı kotu hıssettırıyor cunku esım ıstedıgım herseyi verıyor ama onun en ıstedıgı seyı ben ona veremıyorum bazen esım benı secmeseydı evlenmek ıcın su anda cocugu olacaktı bızle aynı zamanda evlenenlerın bır degıl bırkac cocugu var dıye aklımdan gecırıyorum ve o an ıpler kopuyor bunalım denızınde bogulurken buluyorum kendımı o ıse benı uzmemek ıcın ben senle mutluyum allah yazdıysa olur dyıp duruyor allahım bana sahıp olabılecegım en ıyı esı nasıp ettı bırde dualarımı kabul edıp evlat verır ınsallah dualarında benıde eksık etmeyın lutfennnn

Geç buluşmayalımda günü değerlendirelim.
Ya kuzenime gittik bu gece balkonda semaver yaptı ama serindi balkon benim bademler acıdı inşallah şişmezler nasıl giderim burcuya sinir oldum biliyosunuz benim boğazları geldimi kalıcı misafirlik yapıyolar.Orda çay kolanyası almışlar rizeden sıkarken şişe üstüme başıma ağzıma gözüme doldu şu an iğrenç kokuyorummmmmmmm.

cnm yaa,inş şimdiden helecan bastı hee.bak en gec ben gelırsem kim kimdir sylemeyin ben tanıcam okiş:)
anam,inş benimki arıza cıkarmaz.basta kızdırdı benı cunku.düne kadar hic kızmayan adam bulusmayı duyunca asabımı bozdu.aslnda tek olay ona uymaması,dıyorum kı pazar gunduz götür snra al aksamda macına gıt.öylemı böylemı derken sınırım bozuldu agladımsonra tabı bunun pesını bırakmıcagımı bıldıgı icin ve sizi ne cok sevdıgımı ve görmek istedıgımıde bıldıgı icin baktm göz kırpıyo koltuktan:)haftaya bı gelsın bakarız dedı.snrada ben dedım m.köy olsun tamam dedı söyle uyarsa ben senı bırakırım.ı bırakmıcagımı bıldıgı icin ve sizi ne cok sevdıgımı ve görmek istedıgımıde bıldıgı icin baktm göz kırpıyo koltuktan:)haftaya bı gelsın bakarız dedı.snrada ben dedım m.köy olsun tamam dedı söyle uyarsa ben senı bırakırım.

cnm yaa,inş şimdiden helecan bastı hee.bak en gec ben gelırsem kim kimdir sylemeyin ben tanıcam okiş:)
anam,inş benimki arıza cıkarmaz.basta kızdırdı benı cunku.düne kadar hic kızmayan adam bulusmayı duyunca asabımı bozdu.aslnda tek olay ona uymaması,dıyorum kı pazar gunduz götür snra al aksamda macına gıt.öylemı böylemı derken sınırım bozuldu agladımsonra tabı bunun pesını bırakmıcagımı bıldıgı icin ve sizi ne cok sevdıgımı ve görmek istedıgımıde bıldıgı icin baktm göz kırpıyo koltuktan:)haftaya bı gelsın bakarız dedı.snrada ben dedım m.köy olsun tamam dedı söyle uyarsa ben senı bırakırım.ı bırakmıcagımı bıldıgı icin ve sizi ne cok sevdıgımı ve görmek istedıgımıde bıldıgı icin baktm göz kırpıyo koltuktan:)haftaya bı gelsın bakarız dedı.snrada ben dedım m.köy olsun tamam dedı söyle uyarsa ben senı bırakırım.un pesını bırakmıcagımı bıldıgı icin ve sizi ne cok sevdıgımı ve görmek istedıgımıde bıldıgı icin baktm göz kırpıyo koltuktan:)haftaya bı gelsın bakarız dedı.snrada ben dedım m.köy olsun tamam dedı söyle uyarsa ben senı bırakırım.ı bırakmıcagımı bıldıgı icin ve sizi ne cok sevdıgımı ve görmek istedıgımıde bıldıgı icin baktm göz kırpıyo koltuktan:)haftaya bı gelsın bakarız dedı.snrada ben dedım m.köy olsun tamam dedı söyle uyarsa ben senı bırakırım.

Tamam canım anladım ama dedim bu msnde mi acep benimki açılmıyor ne hikmetse.
Ya lütfen bu kadar üzülmeyin benim 11 sene bitiyor ama aklıma bunlar gelmiyor benim eşimin olmuyor ama asla onu bu sebebden bırakmam aklıma bile gelmez inan sizin eşlerinizde aynıdır alın yazısı bu senle değil başkasıylada evlenseydi olmıyacaktı Allah yazdıysa olur canım unutma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…