ben de iyi akşamlar diliyorum...ve herkese öncelikle merhaba diyorum...arkadaşlar dün ovulasyon testi yaptım.ikincicizgi çok netti..bugün biraz silikleşmiş...dün itibari ile 3 gün üst üste halvet vardı..bugün ikinci cizgi silik gibi...(foto koyablirim görmek isteyen olursa) sizce bugün devsm etmeli miyim yoksa ara mı vermeliyim?dün yeterli olmuşmudur?
net olduğu gün 24-36 saat arasında çatlama oluyormuş. Benim kullandığım teste öyle yazıyor. 2. çizgi silik olarak olsa bile negatif sayılır yazıyo. Umarım tutturmuşunuzdur
aynı yaştayız masumiyet,inşallah çok kısa zamanda gelir bebişlerimizBen 14 aylık evliyim 33 yaşındayım bu ay 2.ci ayımız korunmadan ilişkiye girdiğimiz doktora da gittim herhangi bir sağlık sorunum yok testlerim temiz çıktı 3 aydır folik asit ile demir hapı kullanıyorum. bugün ovulasyonda 16. günüm adet olarak da 19 eylül gözüküyor
ana bu ne masallagınız var hatunlar süpersınız yırım sızı ben :)))
hadi hayırlısı sorunun olmaması çok güzel dilerim enkısa zamanda tedavilere gerek kalmadan gelir minişinBen 14 aylık evliyim 33 yaşındayım bu ay 2.ci ayımız korunmadan ilişkiye girdiğimiz doktora da gittim herhangi bir sağlık sorunum yok testlerim temiz çıktı 3 aydır folik asit ile demir hapı kullanıyorum. bugün ovulasyonda 16. günüm adet olarak da 19 eylül gözüküyor
ana bu ne masallagınız var hatunlar süpersınız yırım sızı ben :)))
bu da bugün yaptığım test...
Dün yaptığın daha net gözüküyor. Ovulasyon gerçekleşmiş olmalı bence
slm hanımlar benıde alırmısınız aranıza bı kac sorum olcaktı sıze yardmcıolurmusunuz banada.gecen ay serephone dıe bı ılac kullandım progestron degerım 9.81cıktı yumurtam 24 mm olmustu ama catlamadı snra adet oldum doktor adetımın ucuncu gunu ultrasonla baktı ve catlamayan yumurtamın kıste cevrdıgını soledı.bana kıstı erıtmek ıcın yazz die bi dogum kontrol hapı verdı bunu ıc bu kıstı erıtır sonra adetının ucuncu gunu gel dedı.ılacı ıcıorum ama gögüslerimde ve kasıklarımda agrı oldu bı kac gundur adet olacakmısım gıbı aynı ama adetıme 13 14 gun var daha.benım yasadıgımı yasayan varmıdır acaba aranzda yumurtası catlamayıp kıste cevıren daha sonra hamıle kalanlar varmı aranızda bana yardımcı olurmusunuz :26:
seraphone yumurtlama ilacı,dolayısıyla kist oluşması normal,çok sık rastlanan bi durum ama progesteron 3 ün üstünde çıkarsa yumurtanın kaliteli ve çatladığını gösterir diyo dr lar,ben o bölüme takıldım.
İnşallah derincim.Ay ya yetısemıyom of.
Kardelosum hergun gıdılmıcek tabı canom ama hormon testı ıcın kan alceklerya gec olmaz dımı?ay bıde ılk bomba dedınya helecan bastı icimi kıss.senden olcak desem:)
banum demınden berı dıcem bı yazamadım,hakketten ben bılıyom ertelendıgını tüpün ama eylül dedım bak:)Allah söylettı bence.
Ezgı hosgeldn umarım hamılesındır cnm.
gene geldim ama giderim.hoşgeldin aramıza dilerim sende tek seferlik gelenlerden olmazsın muhabbetlerimize katılırsın .öncelikle kendini tanıt istersen canım
iyi akşamlar hoşgeldin kendini tanıtırmısın
al bendende okadar yanii
buarada BANUŞ öptüm görüşürüz canım
valla teste devam et inşallah enkısa zamanda hamile kalırsın canımben de yeniyim forumda...kendimi tanıtıyım...yaşım 29.3 buçuk yıldır evliyiz.2 aydır deniyoruz bebişi...son 3 bat
30 haziran
26 temmuz
26 ağustos
bu ay ov.testi aldım..öle devam edicem bakalım.az önce sorduğum sorunun cevabıhakkında fikri olan var mı?
aaaaa ne ayıp ya smıle ekliyorum çıkmıyo dil çıkarmaToplam 14 kullanıcı konuyu okuyor. (11 üye ve 3 ziyaretçi)
kardelen5233,Masumiyet,naz034,ezgiezgi,ebrar_53+,mymyth,sedefler,derdanur+,DerinSu+,minikler,banu145145+,
kızlar cümleten hoş geldiniz yeni gelenler,kusura bakmayın,eringeç günlerimdeyim,tek tek yazmak pek bi zor geliyo,inşallah uzun vadede daha güzel yazışmalarımız olur
aynı durum bendede oluyodu canım gerçi hamile kalamadım henüz ama kistin erir hiç merak etme bazı bünyede olabiliyo kistler bende aynıyım alıştım kistlerle yaşamaya .inşallah tedavinden sonra hemen hamile kalırsınslm hanımlar benıde alırmısınız aranıza bı kac sorum olcaktı sıze yardmcıolurmusunuz banada.gecen ay serephone dıe bı ılac kullandım progestron degerım 9.81cıktı yumurtam 24 mm olmustu ama catlamadı snra adet oldum doktor adetımın ucuncu gunu ultrasonla baktı ve catlamayan yumurtamın kıste cevrdıgını soledı.bana kıstı erıtmek ıcın yazz die bi dogum kontrol hapı verdı bunu ıc bu kıstı erıtır sonra adetının ucuncu gunu gel dedı.ılacı ıcıorum ama gögüslerimde ve kasıklarımda agrı oldu bı kac gundur adet olacakmısım gıbı aynı ama adetıme 13 14 gun var daha.benım yasadıgımı yasayan varmıdır acaba aranzda yumurtası catlamayıp kıste cevıren daha sonra hamıle kalanlar varmı aranızda bana yardımcı olurmusunuz :26:
Kıslar cümletten hoscakalın.benım ıcın son yazdklarınıza smdı cvp veremyorm.esım geldı yemek koydum kacıyorm smdı.hoscakaln.
İnşallah derincim.
gene geldim ama giderim.
valla teste devam et inşallah enkısa zamanda hamile kalırsın canım
az önce yazdığına crvap yazmıştım ama okumadın sanırsam
aaaaa ne ayıp ya smıle ekliyorum çıkmıyo dil çıkarma
aynı durum bendede oluyodu canım gerçi hamile kalamadım henüz ama kistin erir hiç merak etme bazı bünyede olabiliyo kistler bende aynıyım alıştım kistlerle yaşamaya .inşallah tedavinden sonra hemen hamile kalırsın
cano öptüm seni görüşürük gece
gelımmı:))kardelosum bgn cok havamdayım ..kımse bozamıyor nedense bgn mutlulugumu sen nasılsın sekerım görüşmeyelıaynı yaştayız masumiyet,inşallah çok kısa zamanda gelir bebişlerimiz
gel de ben seni yiiiiiiim:125:
hadi hayırlısı sorunun olmaması çok güzel dilerim enkısa zamanda tedavilere gerek kalmadan gelir minişin
evet boncuğum bugün topicin maşallahı var yetişemiyorum
derinim nerdesin canom sesin çıkmıyo telden zor oluyo değilmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?