hoşgeldın cnm:)))Toplam 12 kullanıcı konuyu okuyor. (10 üye ve 2 ziyaretçi)
garip,
aynelyakin,
ebrar_53+,
banu145145,
eecee,
kardelen5233+,
ugurboncugum,
sedefler,
DerinSu,
bernaece
amaniiiiiiiiiiiiiiiiin bu neeee
herkese iyi aksamlar kizlarhepiniz iyisiniz insallah:44:bu saatte hic bu kadar kalabalik olmamisti burasi,
hoşgeldiniz aramıza
bence bugünde olsa iyi olur tabi yinede siz bilirsiniz allah gönlünüe göre versin inşallah
hoşgeldın cnm:)))
d.kontrol kullanman,kistin daha hızlı erimesine sebep olur,kendiliğindende geçebilir ama bi kaç aydada geçebilir,dr zaman kaybetmek istememiş anlaşılanama benımkı catlamadı işte hatta doktor istenılenden daha fazla buyumusama catlamamış dedı.oda kıste cevırmıs.yanı dogum kontrol hapını ıcmem dogrumu degılmıonu bılemedım ama ıcmye basladım.11 gun kaldı bıtmesıne hatta.ıcmesemıydım acaba kendılıgınden gecmezmıydı o kıst doktor kıstı erıtelım tertemız bı seklde dewam edelım dedı bende içtim.
numaralarını kodlarsan çıkıyo ebrocumvalla teste devam et inşallah enkısa zamanda hamile kalırsın canım
az önce yazdığına crvap yazmıştım ama okumadın sanırsam
aaaaa ne ayıp ya smıle ekliyorum çıkmıyo dil çıkarma
aynı durum bendede oluyodu canım gerçi hamile kalamadım henüz ama kistin erir hiç merak etme bazı bünyede olabiliyo kistler bende aynıyım alıştım kistlerle yaşamaya .inşallah tedavinden sonra hemen hamile kalırsın
cano öptüm seni görüşürük gece
gel canım,topici böyle neşeli görünce banada bi enerji geldiki sormagelımmı:))kardelosum bgn cok havamdayım ..kımse bozamıyor nedense bgn mutlulugumu sen nasılsın sekerım görüşmeyelı
amin cnm nazar degmezın
Toplam 12 kullanıcı konuyu okuyor. (10 üye ve 2 ziyaretçi)
garip,
aynelyakin,
ebrar_53+,
banu145145,
eecee,
kardelen5233+,
ugurboncugum,
sedefler,
DerinSu,
bernaece
herkese iyi aksamlar kizlarhepiniz iyisiniz insallah:44:bu saatte hic bu kadar kalabalik olmamisti burasi,
Verdim canım şimdide çay diyodu ama benim hiç halim yok yatmayı planlıyorum midem ağrıyor sanırım coraspin 300 içiyorum ondan uyuşuyo sanki birde bu ağrıya acı yedim delümüyüm neee::)))Seninki 20 dk mı gelicek.hoşgeldin canım naaptın verdinmi kocişine yemek
bende gidicem sadece 20 dakikam kaldı :)))
dur bakalım gebelik belirtisiyle adet belirtileri çok benziyo birbirine inşallah hamilesindir tatlımiyi akşamlar kızlar bende yeni sayılırım 2 yıldır deniyoruz geçen ay ilk defa klomen kullanmıştım ama olmadı gerği regl günüm yarın ama hissediyorum belirtileri var bizde sorun çıkmadı ama olmuyor işte
evet canım ben 3 ay doğum kontrol hapı kullandığım bile oldu hatta zoruma giderdi bebek isterken korunmak ama mecbur olduğumu söylüyodu doktorum yani kisti eritmek için tek çare doğumkontrol hapı canım .endişelenme inşallah eridikten sonra devam edersin tedavinepeki doktorun sanada kıstı erıtmek ıcın dogum kontrol hapı vermısmıydı yoksa tedavıne dewammı etmıstı benım aklımı karstıran bu
gelımmı:))kardelosum bgn cok havamdayım ..kımse bozamıyor nedense bgn mutlulugumu sen nasılsın sekerım görüşmeyelı
amin cnm nazar degmezın
hoşgeldin kuzum nasılsın evet değilmi maşallahı var bu akşam topicinToplam 12 kullanıcı konuyu okuyor. (10 üye ve 2 ziyaretçi)
garip,
aynelyakin,
ebrar_53+,
banu145145,
eecee,
kardelen5233+,
ugurboncugum,
sedefler,
DerinSu,
bernaece
d.kontrol kullanman,kistin daha hızlı erimesine sebep olur,kendiliğindende geçebilir ama bi kaç aydada geçebilir,dr zaman kaybetmek istememiş anlaşılan
numaralarını kodlarsan çıkıyo ebrocum
gel canım,topici böyle neşeli görünce banada bi enerji geldiki sorma
ahhh ahhh,eskiden hep böyleydik biz:97:
d.kontrol kullanman,kistin daha hızlı erimesine sebep olur,kendiliğindende geçebilir ama bi kaç aydada geçebilir,dr zaman kaybetmek istememiş anlaşılan
dur bakalım gebelik belirtisiyle adet belirtileri çok benziyo birbirine inşallah hamilesindir tatlım
evet canım ben 3 ay doğum kontrol hapı kullandığım bile oldu hatta zoruma giderdi bebek isterken korunmak ama mecbur olduğumu söylüyodu doktorum yani kisti eritmek için tek çare doğumkontrol hapı canım .endişelenme inşallah eridikten sonra devam edersin tedavine
aynen devam boncuğum iyi ol sen
hoşgeldin kuzum nasılsın evet değilmi maşallahı var bu akşam topicin
dur bakalım gebelik belirtisiyle adet belirtileri çok benziyo birbirine inşallah hamilesindir tatlım
evet canım ben 3 ay doğum kontrol hapı kullandığım bile oldu hatta zoruma giderdi bebek isterken korunmak ama mecbur olduğumu söylüyodu doktorum yani kisti eritmek için tek çare doğumkontrol hapı canım .endişelenme inşallah eridikten sonra devam edersin tedavine
aynen devam boncuğum iyi ol sen
hoşgeldin kuzum nasılsın evet değilmi maşallahı var bu akşam topicin
ama benımkı catlamadı işte hatta doktor istenılenden daha fazla buyumusama catlamamış dedı.oda kıste cevırmıs.yanı dogum kontrol hapını ıcmem dogrumu degılmıonu bılemedım ama ıcmye basladım.11 gun kaldı bıtmesıne hatta.ıcmesemıydım acaba kendılıgınden gecmezmıydı o kıst doktor kıstı erıtelım tertemız bı seklde dewam edelım dedı bende içtim.
ıyıdır banum sen nasılsın cnm benım görüşmeyelı :)Derincim görüşürüz canımmm.
Yeni gelenler hoşgeldiniz sefalar getirdiniz inşallah hepinizin en kısa zamanda olur ben artık ovulasyon takipleri klomen ve benzeri ilaçları bıraktığım için şuan çok yabancılar bana ondan sizlere cevap yazmıyorum sakın alınmayın.
Boncukkk naber kız.
amın cnm hepımızınkını ınsallah ...hosbulduk boncugumyukarda okudum nesenin yerinde oldugundan söz etmissin.allah neseni daim etsin canim
sen bu enerjıyle sabaha kadar kalırsın artık topıkte:))d.kontrol kullanman,kistin daha hızlı erimesine sebep olur,kendiliğindende geçebilir ama bi kaç aydada geçebilir,dr zaman kaybetmek istememiş anlaşılan
rica ederim,bildiğimiz şeyleri cevap vermeya çalışırız her zaman.yanı kullanmakla ıyı yapmısım bende bu ay boş gectı dıye cok uzuluyodum ruyalarıma bıle gırıo gecelerı.saol ya bırazda olsa içimi rahatlattın cok tsk ederım
insallah bundan sonra her daim böyle oluruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?