sevtun hoşgeldin canım
nasılsın?geçmiş olsun grip olmuşsun
sag ol canım o ilaç kalp krizi yapıyomu canem eşim dedi bide sag ol gripim hep hapşuruyom:2::2::2::2: bede sinirlerim gene tavan etti eltime ah elime bir verseler alsanaalsanasmilealsanaalsanasmilealsanaalsanasmile kendine okadar çok güveniyoki sanki benim yaradanım benden aldı ondan almıcak geçmişi okuduysan anlamışındır beni canımkötükedihüsokötükedihüso
canım coraspinimi diyosun ?onun fazla dozu yapıyomuş galiba ben doktor verdiği için düşük dozajlı içiyorum tatlım
evet okudum boşver ya allaha havale et aslında kanaması olduğunda durup düşünse bunu neden yaşadığını anlar ama onda okapasite yok galiba .sinirlenme canım boşver
ay senin pcde yedi kafayı format gerek galiba canomkızlarr ben geldim ama yemege devam edicem..geçmişi okurken mozilla firefoks çöktü digerinden açtım..direk yazıyom..bakıcam işlerim bitince geçmişe.
hoşbuldum öpde geçsin canımDERDANUR kuzum yerinden eminmisin kesin pc koydugun yerde durucak :roflol::roflol: bende diyorum bu delü kaç gündür nerdeŞenizŞeniz öpüşek gelde kız özledim he DERİNSU hoş geldin balım sen ne yaptın özledinmi beni kız istek yollamadınkı kabul ediyim seni gel senide öpeyimŞenizŞeniz EBRARCIM hoş geldin balım halenmı agrıyo başın gel bakayım kollarıma:teselli::teselli: senide öpeyim hatırın kalmasındelikafadulden UGURBONCUGUM SEN NASILSIN BACIP GEL SENİDE ÖPEYİMŞenizŞeniz KIZ BURASI ÖPÜCÜK ODASI OLDU HE:roflol::roflol::roflol:
kıslar ben pilavı yapmaya gidiyom görüşürüz
YOK CANIM MAZEZİKSMİDİR NE O HAPI DEDİMbilmiyorumkismilebilmiyorumkismile
kolay gelsın derınım
sevtunum ıyıyım tatlım sen nasılsınolumunekankayizsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?