Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

Bütün Bursalılara geçmiş olsun Allah bi daha göstermesin görüntüler çok üzücüydü

amin diyorum canım allahım tez zamanada muradını versin arkadaşımın artı bizimde:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

BEBEK BEKLEME SÜRELERİMİZ
HAYAL..........15 YIL okundu
EBRAR........10 YIL okundu
DERİN.........5 YIL okundu
BULUT.........5 YIL okundu
KARDELEN49.....5 YIL okundu
SAMYELİ.......4 YIL okundu (HAMİŞ)
KARDELEN......3 YIL okundu
ALEYNA........3 YIL okundu
BİRSEN........2,5 YIL
NANELİŞEKER...2 YILokundu
TURKUAZ.......2 YIL
DERDA.........2 YIL
AYŞEN.........2 YIL
YELİZ.........2 YIL
HALE..........2 YIL
SUNAY.........2 YIL
TOSTİ ...........1,5 YIL
TUĞÇE.........1,5 YIL
BONCUK........1,5 YIL okundu
PELİN.........1 YIL
EZGİ..........1 YIL
AFED..........11 AY
LEYLAMECNUN.....6 ay
SELİNA..........4 ay
MAVİŞ............5 ay (HAMİŞ)

cok gecmiş olsun canım benide cok başagrısı tutuyo ya iyi olmana sevindim...yok bitanem cumartesi günü gitcez inş...
SAOL CANIM ALLAH RAZI OLSUN
ya ben adet olmadan önce böyle oluyorum fena tutuyo başım
hee demek cumartesi hayırlısıyla gider gelirsiniz inşallah
ben namaz kılıp geliyorum kızlar muck

allah kabul etsin tatlım
bende öptümm

kız şı progestanı biri bana anlatsın yaw merak ediyorum şurda beklıyorum yemek yiyene kadar anam uzamış gitmiş sayfalar bak diyene dondurma vericem he:roflol::roflol:

kız şı progestanı biri bana anlatsın yaw merak ediyorum şurda beklıyorum yemek yiyene kadar anam uzamış gitmiş sayfalar bak diyene dondurma vericem he:roflol::roflol:

sevtuncum bende gebelikta kullandım çok fazla bilgim yok ama düşük tehlikesine karşı kullanıldığını biliyorum.Dondormayı hakettimmialkisalkisalkis

sevtuncum bende gebelikta kullandım çok fazla bilgim yok ama düşük tehlikesine karşı kullanıldığını biliyorum.Dondormayı hakettimmialkisalkisalkis

:icecream::icecream::icecream:kırmıyım hadi seni bende kullandımda hamilelik yokende kullanılıyomuş onu diyorum bilen yokmu derinsu olsaydı derdi o kullanıyo sanırsamopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…