Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

aminnn kızlar inşallah een kısa zamanda herkese bebişler gelir

ugurboncugum benim yeni adet tarihim 7 kasım canım yazdım ama gözden kacırmışsın heralde...

merhaba bende aranıza yeni katıldım... Biraz umutsuzum ilk deneme başarısız oldu benneyaptımki
hoşgeldin canım aramıza
dilerim önümüzdeki ay gelir minişin
selam canlarım ben geldim nasılsınızopuyorumnanaktanaleynamın duasına yürekten amin diyorum inş en kısa zamanda hamile kalır hayırlısıyla ve saglıkla bebişini kucagına alır :saruboceq:
pelinim hoşgeldin balım nasılsın?
ebrarcım ben 2009 marttan beridir istiyorum canım sen eklersin listeye

tamam canım ekliyorum hemen
1,5 yıl olmuş galiba

AFEDCİM hoşgeldin canım nasılsın
çokmu yağmur yağıyo yaa çok geçmiş olsun

hoşbulduk ebrarım naslsn cnm valla moralim çok bozuk resmen sel bastı bu gecede bekleniyo arkadaşım 4 aylık evli eşyası çamur oldu gttim bu gün eve gldm hala sinirliyim.

AMİN AMİN AMİN

CANLARIM KADERDAŞLARIM COK SAGOLUN BUGÜN COK MUTLU OLDUM YA HERKESİ COK SEVİYORUM

ALLAH RAZI OLSUN HEPİNİZDEN CANLARIM BENİMolumunekankayizsmileopuyorumnanaktan

CANIM MAŞALLAH ÇOK BEREKETLİYMİŞSİN BAK ÇOK KALABALIK OLDU DUAN opuyorumnanaktan

çok teşekkür ederimm. yok normal yolla ilk deneme. ama çok umudum vardı bilmiyorum hani hissedersiniz ya öyle. aleynaya yaptığınız duadan benim için de yapar mısınız... allah rızası için kızlar :çok üzgünüm:

hey ben geldim bi hoşgeldin demek yokmu:sinifsinif:
kuzum ben yazdım hoşgeldin nasılsın bitanem
hoşbulduk ebrarım naslsn cnm valla moralim çok bozuk resmen sel bastı bu gecede bekleniyo arkadaşım 4 aylık evli eşyası çamur oldu gttim bu gün eve gldm hala sinirliyim.

ayyy çok üzüldüm yaa çok kötü bir durum allah yardımcısı olsun
çok geçmiş olsun canım yaa
allaha emantsiniz

aminnn aminnn aminnnn agzına saglık ebrarım..inşallah aleynamız bebişine kavuşacak yakında inşallah ya Rabbim...canı gönülden aminnn...

kızlar kaçtım ben eşim aşagıda bekliyo öptüm.

hoşgeldin canım aramıza... bu kadar umutsuz olma daha ilk denemeymiş inş kısa zamanda hamıle kalırsın bizim gibi uzun süre beklemessin:Saruboceq:

kuzum ben yazdım hoşgeldin nasılsın bitanem

ayyy çok üzüldüm yaa çok kötü bir durum allah yardımcısı olsun
çok geçmiş olsun canım yaa
allaha emantsiniz

saol cnm aynen napalım herşey allahtan haberlerde grmedinmi 1 de ölü var.

tabi canım ama sırayla gidiyoruz.Ebrar bilgi verir gerçi sana.Olur canım merak etme umutsuz olman için çok erken.Biz neler yaşıyoruz neler ama hala umudumuz var.:lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…