iyi olmaya çalışıyorum sag ol kardeşim bazı kıllar canımı sıkıyo ama olsun bende yakında onun canını sıkıcam haberi:roflol::roflol::roflol::roflol: yok
kıslar ben geldimmmmkaydirigubbakcemile3
ay gittik gitmesine ama dönüşte yolda kaldık kıslar yaa.kociş benzine dikkat etmemiş...
indi arabanada itti ben sürdüm :roflol:sonra iki adam yardım etti onlar itti eşim sürdü bu sefer..neyse ki en yakın benzinciye sag salim ulaştık.çok yakındı zaten.arabada da yedek benzin yok mazallah uzaklarda kalsaydık yanmıştık heee...
ebrarım nereye kaçtın kuzummmmmmmmmmmm
sen benide götürmezsem olucahın bu kuzum ya gezmeye hayal bile edemiyorum çok komik olmuştur he :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
hoşbulduk halecim nerelerdesin kısss...sagol bu arada.
tugbişşşşş nerdesin
bu arada sevtuncum progestanı adetimi düzene koysun diye içiyorum cnm..hemde doktor gebelik oluşması halinde aynı zamanda korur dedi...bitkisel oldugu için kötü bi etkisi yok.rahatlıkla içiyorum.
progesteron hormonu eksikligi için bu ilaç..yani rahmi gebelige hazırlayan en önemli hormon canım.
progesteron tahlili yapılmadı bana ama doktor başka bişey söktürücü vermek istemiyo ondan kullanıyorum cnmç.
burdym cnm murtiyle uğraşymmm
bu arada sevtuncum progestanı adetimi düzene koysun diye içiyorum cnm..hemde doktor gebelik oluşması halinde aynı zamanda korur dedi...bitkisel oldugu için kötü bi etkisi yok.rahatlıkla içiyorum.
progesteron hormonu eksikligi için bu ilaç..yani rahmi gebelige hazırlayan en önemli hormon canım.
progesteron tahlili yapılmadı bana ama doktor başka bişey söktürücü vermek istemiyo ondan kullanıyorum cnmç.
hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt
he geçmiş olsun tatlım dikkat et kendine yaa.ŞenizBurlardayım kıss..rahatsızdım biras ondan giremedim bi süre yerimseniben
evet cnm.ben memnunum kullandıgım için..en azından farklı şeyler kullanıyom.sagol canım beni aydınlattıgın için canım ilk defa duydum senden ha demekki onuniçinde veriyolar he bir yasıma daha girdim akannehirakannehirakannehir sagŞenizŞeniz ol bebem
hoşbulduk cnm nasılsın?derincim hoşgldn cnm
ha bu arada unuttum kusura bakma hediyeni vermeyi unuttum sana al bakayım beyeniyonmu hediyeni bewni aydınlattıgın için sana gelsin bu hediye hakkettin:icecream::icecream::icecream::icecream::icecream::icecream:
hayal kız ben yokken fırsattan istifade öptürmedin kendini demiklava:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?