- 11 Nisan 2010
- 12.514
- 49
- 733
kardeloşşş yumoşları büyütmüşün kıss gözünaydınnn:))))
slm kızlar,geçmişi okudum ama çok vaktim olmadığından alıntı yapmadım,misafirim var,hem yatıyo,ama benlede konuşuyo aynı zamanda,birazda gergin konular var,stresdeyim ama bişeyde diyemiyorum,nasıl girdiğimi sorarsanız,yakın akraba diye girdim işte.
aleynacım,duana canı yürekten amin diyorum canım,rabbim sanada,hepimizede en kısa zamanda nasib eder inş.anneliği.
bursalılara çok geçmiş olsun,gerçektean akşam selden başka haber yoktu kızlar,çok fena.
ben çatlatmayı vurdurdum ama gerginim ve fayda edermi bilmiyorum.heee gerginlik benle alakalı değil ama işte milletin sıkıntısı bile beni etkiliyo artık.
iyi akşamlar kılzar derinim nasılsınnn
çok şükür derinim iyiyiz beni çook yoruyolar yemek yemeye dahi zaman bulamıyom abartısızz bende seni görnce hemen daldım sohbete çook özlemişim sizlerii yaaa sen nasılsın canımmmm
aman cnm ya senin önemli zamanların valla takma bişeyi...herkesin bi gerilecek konusu oluyo tabi mutlaka ama akrabanda biraz anlayışlı olsa keşke.
kardelenim yakın akraban madem dayancan napcan cnm..bazen öyle oluyo işte dinlemek zorunda oluyo insan..inşallah sorun herneyse hallolur canım.
başınız sağolsun canım mekanı cennet olsun babanın....kız yatalak biri varmış adam ogluda 50 yaşındaymış babasının bagırışlarına kalkmış ama adamı dışarı çıkaramamış adam bogulmuş evinde bırakıp gitmiş oglu adamı kaldıramıyınca allah büyük konuşmuyum benim babamda felçliydi ben asla bırakmazdım ellerimle 4 ay ben baktım babacıgıma 7 yıldır felçliydi malesef geçen sene kalp krizinden öldü yetişemedim benim gittigim gün vefat etti 5 gün yogum bakımda yattı ne kadar çok isterdim helallık almayı işşallah helal etmiştir bize haklarını bendebn yana helal olsun mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
inşallah hayırlı haberler gelirsin tatlım....yarın yaptırcam canım.
derdam kız özledim seni de görüşemedik ne zamandır.... gel bir sarılayım sana:1hug:slm kızlar nasılsınız kusura bakmayın ya bu sırada netimiz gdi,yo sürekli pc nin yerini değiştirdik de kablolar sorun çıkarıyo galiba ya nasılsınız görüşmeyeli hepininzi çok özledim iyi haberler varmı
neyse şimid kimse yok gece inşallah gelirim görüşürüz
kuzum bir dolorex iç daha önce de demiştim eşimin migren ağrısını kesiyo o kadar söyliyim sana....boncuğum ,derinim hoşgeldiniz kızlar nasılsınız bakalım
ay ben çok fenaydım yaa çıldırttı başağrısı resmen enson majezik içtimde hafifledi biraz
bana uyar hatta daha iyi bile olur mübarek günde okunur hem....DUYURU
kızlar ben bişey düşündüm nedersiniz bilmiyorum ama bana mantıklı geldi
şimdi duayı 3 günde bir yapıyoruzya haftada bir olsun perşembe akşamları
ama iki kişiye birden liste yapalım duada iki kişiye yapılsın .hem zaman olur hemde mübarek akşamda iki arkadaşımız dua alır .hepinizin fikrini bekliyorum nedersiniz canlarım?
inşallah önümüzdeki ay olur tatlım moral bozmak yok geçmişe bakmak yok....hoşbuldum canım geçmişten anca gelebildim öncelikle herkeze iyi dilekleri için teşekkür ediyorum allah razı olsun bebişim bu ay gelmek istemedi herhalde kısmet değilmiş önümüzdeki maçlara bakıcaz canım kaydirigubbakcemile5
gökçe kızını öp kokla benim için de bol bol Allah' emanet....iyiyim boncugum saolasın bebekle ugraşıp duruyoz gaz meme kaka uyku bagırtı devam ediyo :) sen nasılsın hsg sonucu n noldu
inşallah canım ya oğlum üzülmese sorun yokta çok istiyor bebeği biz istemiyozda ondan olmuyo sanıyor arkadaşımın annesi nasıl hemen hamile oluyo diye soruyo gelde cevap ver benim işimde en az sizin kadar zor canlar mafoldumben
tosti merhaba canım ben de temmuzda geldim topiğe karşılaşmadık seninle hoşgeldin tekrar....hoşbulduk ben daha önce bu topikteydim temmuzdan beridir bilgisayar yüzü görmediğim için pek giremedim bundan sonra sık sık görüşecegiz inş.
YA RABBİ
Dile getirdiğimiz her türlü eşsiz hamd ve sena ancak Sana mahsusdur. Bütün salat ü selamlar rahmet ve selametlikler, iki cihan güneşi, baslarımızın tacı Rahmeten lil'A lemin, ResÜ I-i Ekrem ve Nebiyy-i Muhterem Seyyidina-Ebe'l-Kaasım Muhammed Mustafa sallallahü aleyhi ve sellem Efendimiz ve O'nun bütün ashabına olsun.
Benim isteklerim Acizce.Dilim anca buna yetiyor.Allahım Sen Dünyada da Ahirette de en güzel dereceler mertebeler verdiğin bütün hayatını helal ve temiz nimetlerle bezeyip donattığın hesabsızca en güzel cennetini ve en yüksek rızana mazhar olankız ve erkek evlatlar nesiller-zürriyetler nasib eyle. Bizi onlara onları bize hayırlı kıl.bizide Anne-Babalarımıza Hayırlı ve saydığım ve sayamadığım güzel ahlaklar üzere eyle.Muhakkak Sen Dualara En Güzel Şekilde İcabet edensin.Bizlere bunları göster ve hayır ve güzellik üzere ihsan eyle
RABBİM! BAK ELLERİMDE HİÇ BİŞEY YOK ..ELLERİMDE SADECE YOK VAR..VE BEN YOKTAN
VAR ETTİGİN BU ELLERLE SENİN SONSUZ KEREMİNE EL ACMIŞ DUADAYIM..ÇÜNKÜ
BEN DE VAR YOK SENDE İSE YOK YOK ... VE BU YOKLUGUMLA VARINLA HİMAYE ET
VE DUALARINA BENİ DE EKLEYENLERİN DUALARINI KABUL ET {AMİN }
ALLAHIM GÜZEL ARKADASIMIZ ALEYNAMIZA KATINDAN HAYIRLI BİR EVLAT NASİP ET...ELİ AYAGI DÜZGÜN,SAGLIKLI SIHHATLİ,DİNİNE BAGLI,VATANINI SEVEN,ANNE BABASINA SAYGILI ÇOK TATLI BİR EVLAT NASİP ET...SANA AÇILAN ELLERİMİZİ BOŞ ÇEVİRME RABBİM..YANLIZ SENDEN BEKLER YANLIZ SENDEN DİLENİRİZ...YÜREGİ GİBİ GÜZEL ARKADASIMA HAYIRLI BİR NESİL VER,HAYIRLISIYLA BU AY HAMİLE KALMASINI NASİP ET YARABBİM.
ARKADAŞIMIZ HER DARALDIĞINDA YAR VE YARDIMCISI OL SENİN HERŞEYE GÜCÜN YETER ..AMİN...
AMİN AMİN AMİN YA MUİN BİNLERLE NİHAYETSİZ AMİN
Es-salatu ves-Selamu Ala Rasulüna Muhammedin ve Ala Alihi vesahbibihi Ecmain
Vel-hamdülillahi Rabbil-Alemin
çok geçmiş olsun tekrar afedcimkızlar hepinize merhaba aleyna nın duasına gönüldn amin dyorum geçmişteydim okumaynca yanlış anlaşılıyorm cvp vermedn die neyse yağmurdan dolayı bursamız pek iyi değil.
canım ilk denemede umutsuz olma hemen... Allah aratmasın önümüzdeki aya olur inşallah....merhaba bende aranıza yeni katıldım... biraz umutsuzum ilk deneme başarısız oldu benneyaptımki
ayyy kıyamamm yaaaa arkadaşına da geçmiş olsun ne kötü bişey yepyeni eşyalar offff.....hoşbulduk ebrarım naslsn cnm valla moralim çok bozuk resmen sel bastı bu gecede bekleniyo arkadaşım 4 aylık evli eşyası çamur oldu gttim bu gün eve gldm hala sinirliyim.
halem nasılsın canım hastaymışsın geçmiş olsun... sen adet mi oldun ki 1 kasım dedin... biz seni hamişdir diye düşünüyoduk halbuki....boncugum benim 1 kasım yeni tarih eklersin
geçmiş olsun canımkaydirigubbakcemile3 bizde hep olur bir bidon arkada bundan sonra siz de taşıyın bari hehehekıslar ben geldimmmmkaydirigubbakcemile3
ay gittik gitmesine ama dönüşte yolda kaldık kıslar yaa.kociş benzine dikkat etmemiş...
indi arabanada itti ben sürdüm :roflol:sonra iki adam yardım etti onlar itti eşim sürdü bu sefer..neyse ki en yakın benzinciye sag salim ulaştık.çok yakındı zaten.arabada da yedek benzin yok mazallah uzaklarda kalsaydık yanmıştık heee...
ebrarım nereye kaçtın kuzummmmmmmmmmmm
canım bende seni özledim görüşemedik iyi geceler tatlımopuyorumnanaktanben cıkıyorum kızlar cok ii bakın kendinize..Ebrarım tugcem sizide cok özledim cok öpüyorum :1hug:
hepinize iyigcler kızlar bende çkıyrumm
benimki geldi ben çıkıyorum kendinize iyi bakınopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
afed sevtun boncuk iyi geceler kızlar ben geçmişe bakana kadar siz gittiniz tabe....kızlar bende kacıyorum çamaşır katlıcam öptüm sızlerı allaha emanet olunopuyorumnanaktan
boncukum güle güle canım öptüm.
sevtun kaçtın mı kıs kociş gelince deli şey.hadi güle güle:))
tugçe hoşgeldin tatlım napıyosun..
canım hayırlısı olsun inşallah... kendini germe sakın boşver senin güzel canına yazık....slm kızlar,geçmişi okudum ama çok vaktim olmadığından alıntı yapmadım,misafirim var,hem yatıyo,ama benlede konuşuyo aynı zamanda,birazda gergin konular var,stresdeyim ama bişeyde diyemiyorum,nasıl girdiğimi sorarsanız,yakın akraba diye girdim işte.
aleynacım,duana canı yürekten amin diyorum canım,rabbim sanada,hepimizede en kısa zamanda nasib eder inş.anneliği.
bursalılara çok geçmiş olsun,gerçektean akşam selden başka haber yoktu kızlar,çok fena.
ben çatlatmayı vurdurdum ama gerginim ve fayda edermi bilmiyorum.heee gerginlik benle alakalı değil ama işte milletin sıkıntısı bile beni etkiliyo artık.
bende bir zamanlar bebeğim olmuyo diye stresteydim rabbim meleklerimi evliliğimin 5.yılında gönderdi bana sizlerde üzülmeyin kızlar rabim sizlere de en yakın zamanda anne olmayı nasip eder inşşşş
neyse kızlar allahım hepinize en kısa zamanda anne olmayı nasip etsin inş ben çıkıyom derinim bizimkiler uyanır şimdi seni sefiyom bi ara msn de görüşelim inşş öptümmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?