Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

aman cnm ya senin önemli zamanların valla takma bişeyi...herkesin bi gerilecek konusu oluyo tabi mutlaka ama akrabanda biraz anlayışlı olsa keşke.

hayalim geçmişe göz atıyom da bana güzel güzel dualar etmişsin,beni merak etmişsin Allah razı olsun..Rabbim benden önce senin yüzünü inşallah güldürsün hayırlısıyla canım..rahim filmini nerde çekildigim konusunda geçmişte yazmıştım sana kuzum.yine anlatırım istersen bi ara.

bende bir zamanlar bebeğim olmuyo diye stresteydim rabbim meleklerimi evliliğimin 5.yılında gönderdi bana sizlerde üzülmeyin kızlar rabim sizlere de en yakın zamanda anne olmayı nasip eder inşşşş

çok şükür derinim iyiyiz beni çook yoruyolar yemek yemeye dahi zaman bulamıyom abartısızz bende seni görnce hemen daldım sohbete çook özlemişim sizlerii yaaa sen nasılsın canımmmm

çok şükür derinim iyiyiz beni çook yoruyolar yemek yemeye dahi zaman bulamıyom abartısızz bende seni görnce hemen daldım sohbete çook özlemişim sizlerii yaaa sen nasılsın canımmmm

oyy canımsın yaa vallahi bende özlemişim semoşş Şenizdemek yoruyo sıpalar:))
bende iyiyim işte ne olsun canım ..çalışıyorum.evden işe işten eve..hala hamile degilim:))

aman cnm ya senin önemli zamanların valla takma bişeyi...herkesin bi gerilecek konusu oluyo tabi mutlaka ama akrabanda biraz anlayışlı olsa keşke.

ya olmuyo işte,şimdide ne yapıyon sen orda diyo,nette takıldığımı bilse,adım ayyuka çıkar.sinirlerim yatışsın diye geldim,konu fena,ikinci derece akrabalık ama genede üzücü durumlar var.

kardelenim yakın akraban madem dayancan napcan cnm..bazen öyle oluyo işte dinlemek zorunda oluyo insan..inşallah sorun herneyse hallolur canım.

neyse kızlar allahım hepinize en kısa zamanda anne olmayı nasip etsin inş ben çıkıyom derinim bizimkiler uyanır şimdi seni sefiyom bi ara msn de görüşelim inşş öptümmm

başınız sağolsun canım mekanı cennet olsun babanın....

yarın yaptırcam canım.
inşallah hayırlı haberler gelirsin tatlım....

derdam kız özledim seni de görüşemedik ne zamandır.... gel bir sarılayım sana:1hug:

boncuğum ,derinim hoşgeldiniz kızlar nasılsınız bakalım
ay ben çok fenaydım yaa çıldırttı başağrısı resmen enson majezik içtimde hafifledi biraz
kuzum bir dolorex iç daha önce de demiştim eşimin migren ağrısını kesiyo o kadar söyliyim sana....

bana uyar hatta daha iyi bile olur mübarek günde okunur hem....

inşallah önümüzdeki ay olur tatlım moral bozmak yok geçmişe bakmak yok....

iyiyim boncugum saolasın bebekle ugraşıp duruyoz gaz meme kaka uyku bagırtı devam ediyo :) sen nasılsın hsg sonucu n noldu
gökçe kızını öp kokla benim için de bol bol Allah' emanet....

canım ya ne denir ki şimdi çocuklara... Allah kolaylıklar nasip etsin canım....
hoşbulduk ben daha önce bu topikteydim temmuzdan beridir bilgisayar yüzü görmediğim için pek giremedim bundan sonra sık sık görüşecegiz inş.
tosti merhaba canım ben de temmuzda geldim topiğe karşılaşmadık seninle hoşgeldin tekrar....

Aminnnnnnnnnnn

kızlar hepinize merhaba aleyna nın duasına gönüldn amin dyorum geçmişteydim okumaynca yanlış anlaşılıyorm cvp vermedn die neyse yağmurdan dolayı bursamız pek iyi değil.
çok geçmiş olsun tekrar afedcim

merhaba bende aranıza yeni katıldım... biraz umutsuzum ilk deneme başarısız oldu benneyaptımki
canım ilk denemede umutsuz olma hemen... Allah aratmasın önümüzdeki aya olur inşallah....

hoşbulduk ebrarım naslsn cnm valla moralim çok bozuk resmen sel bastı bu gecede bekleniyo arkadaşım 4 aylık evli eşyası çamur oldu gttim bu gün eve gldm hala sinirliyim.
ayyy kıyamamm yaaaa arkadaşına da geçmiş olsun ne kötü bişey yepyeni eşyalar offff.....

boncugum benim 1 kasım yeni tarih eklersin
halem nasılsın canım hastaymışsın geçmiş olsun... sen adet mi oldun ki 1 kasım dedin... biz seni hamişdir diye düşünüyoduk halbuki....

geçmiş olsun canımkaydirigubbakcemile3 bizde hep olur bir bidon arkada bundan sonra siz de taşıyın bari hehehe

ben cıkıyorum kızlar cok ii bakın kendinize..Ebrarım tugcem sizide cok özledim cok öpüyorum :1hug:
canım bende seni özledim görüşemedik iyi geceler tatlımopuyorumnanaktan

hepinize iyigcler kızlar bende çkıyrumm

benimki geldi ben çıkıyorum kendinize iyi bakınopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

kızlar bende kacıyorum çamaşır katlıcam öptüm sızlerı allaha emanet olunopuyorumnanaktan
afed sevtun boncuk iyi geceler kızlar ben geçmişe bakana kadar siz gittiniz tabe....

boncukum güle güle canım öptüm.

sevtun kaçtın mı kıs kociş gelince deli şey.hadi güle güle:))
tugçe hoşgeldin tatlım napıyosun..

hoşbuldum derinim iyiyim çok şükür sen nasılsın????

canım hayırlısı olsun inşallah... kendini germe sakın boşver senin güzel canına yazık....

bende bir zamanlar bebeğim olmuyo diye stresteydim rabbim meleklerimi evliliğimin 5.yılında gönderdi bana sizlerde üzülmeyin kızlar rabim sizlere de en yakın zamanda anne olmayı nasip eder inşşşş

amin canım inşallah Allah bağışlasın senin minişlerini de...

ayyy kızlar beynim döndü tam yarım saat olmuş geçmişten çıkmam....opuyorumnanaktan

kızlar ben kaçıyorum,klavyenin sesinden rahatsız olur şimdi,o kadar ısrar ettim diğer oda için,illa bu odada yatmak istedi,gerçi bana zorluk olmasın,iki oda dağılmasın diye istedi,hakkını yemim şimdi,ama o yüzdende rahat yazamıyorum.öptüm sizi.
ebroşum,gelirsen,sabah hiç gergin değildim,kızlara şakacıktan kızıyodum,sonradan gerildim canom.

neyse kızlar allahım hepinize en kısa zamanda anne olmayı nasip etsin inş ben çıkıyom derinim bizimkiler uyanır şimdi seni sefiyom bi ara msn de görüşelim inşş öptümmm

amin amin amin.
ebroş,dua fikrine katılıyorum,unutmadan söylim,bu arada benide artık listeye al canımcım.

tamam semam sagol ugradıgın için canım benim..kusura bkma pc donukluk yapıyo yazmaadım hemenŞeniziyi bak kendine canım..yavrucuklarını kokla benim içinopuyorumnanaktanevet benim sıpa nazlı teyzesi yaa.ama inanıyorum yakında olacak ..iyi geceler kuşum.:gitme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…