• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

kız sevtun nite boykot ediyon kocişini

deli ediyo beni ay bukadrada olmaz ya herşeyime kızar sizi tam kapatırken yakalandım :mymeka::mymeka::mymeka: siz düşünün artık gerisini kızdı neymiş neden oturmuşum başına kız ne varki yazıp çıkıcam dedim senin ben yazmanı çok iyi biliyorum dedi:kedi::kedi::roflol:roflol:kız bu adam beni çıldırtıcek ohaoldumsmileohaoldumsmile

deli ediyo beni ay bukadrada olmaz ya herşeyime kızar sizi tam kapatırken yakalandım :mymeka::mymeka::mymeka: siz düşünün artık gerisini kızdı neymiş neden oturmuşum başına kız ne varki yazıp çıkıcam dedim senin ben yazmanı çok iyi biliyorum dedi:kedi::kedi::roflol:roflol:kız bu adam beni çıldırtıcek ohaoldumsmileohaoldumsmile

boşver kız kızma kocişine adam seni düşündüğünden diyodur hastasınyaa

evet ebrarım heyecanlıyım ama bi yandanda içimde korku var hadi olmazsa diye onuda geçmek istiyom bu seferde olurda yine düşerse diye şu kısa zamanda o kadar çok düşük haberi aldımki insanın olur olmaz canım sıkılıyo sen nasılsın bu arada

evet ebrarım heyecanlıyım ama bi yandanda içimde korku var hadi olmazsa diye onuda geçmek istiyom bu seferde olurda yine düşerse diye şu kısa zamanda o kadar çok düşük haberi aldımki insanın olur olmaz canım sıkılıyo sen nasılsın bu arada

canım ya kötü şeyler düşünme içini ferah tut
hamiş kalırsan iğneye başlıycaksın değilmi inşallah busefer sıkı sıkı tutunck bebişin
ben napıyım ya işim var misafir gelicek akşama hiç bitmiyo anlıyacağın sempatiksalakcinni

Konuyu Toplam 7 Kullanıcı okuyor. (7 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
ebrar_53, birsen29+, bynkutluay+, DiLaN., samyeli26+, sevtun2+, ugurboncugum+

hoşgeldiniz kızlar a.s.

kız biz 41 yasinmi okutsak nazarmı deydi bizin topige yoksa hepimizmi bahsızızmafoldumbenmafoldumben kız dogru diyosunda fazla ilgi insanı sıkar ayagı kalksam nereye gidiyon diyo:2::2: kız bu adamı seviyorum çok ama bazen sinir ediyo yaw evde dolaşma aman üşürsün ev zaten dogalgazlı heryer sıcacık aman üstünü giy üşüyme aman terlik giy sonra bana dedeiki bak nasıl oluyo sıkmak sen bana yaparken iyiydi demi dedi kız düşündümde ben o hasta olsun ben daha beterim yaw:kedi::kedi::roflol::roflol::roflol: erkegin fendi kadını yendi kanımca:roflol::roflol:

eğer hamileysem ki inşallah hayırlı sağlıklı olur kalp atımı başladığında iğneye geçecez aspirine devam dedi çarşamba hastalanmazsam cuma hastaneye gidecem bakalım ne çıkacak

Konuyu Toplam 7 Kullanıcı okuyor. (7 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
ebrar_53, birsen29+, bynkutluay+, DiLaN., samyeli26+, sevtun2+, ugurboncugum+

hoşgeldiniz kızlar a.s.

hoş bulduk ŞenizŞeniz kız ne çok misafirin geliyo ya senin tarafınmı eşinin tarafımı canem:kedi::kedi:

Back
X