kızlar regl gelmedi ya,,, kasıklarım çok ağrıyor. işteyken gelmesin. akşam eve varayım öyle gelsin... çok gelir şimdi.
allah yardımcın olsun canım kendini sıcak tut sancın kesilir işşallah :2::2:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar regl gelmedi ya,,, kasıklarım çok ağrıyor. işteyken gelmesin. akşam eve varayım öyle gelsin... çok gelir şimdi.
kız sevtun nite boykot ediyon kocişini
deli ediyo beni ay bukadrada olmaz ya herşeyime kızar sizi tam kapatırken yakalandım :mymeka::mymeka::mymeka: siz düşünün artık gerisini kızdı neymiş neden oturmuşum başına kız ne varki yazıp çıkıcam dedim senin ben yazmanı çok iyi biliyorum dedi:kedi::kedi::roflol:roflol:kız bu adam beni çıldırtıcek ohaoldumsmileohaoldumsmile
evet ebrarım heyecanlıyım ama bi yandanda içimde korku var hadi olmazsa diye onuda geçmek istiyom bu seferde olurda yine düşerse diye şu kısa zamanda o kadar çok düşük haberi aldımki insanın olur olmaz canım sıkılıyo sen nasılsın bu arada
Konuyu Toplam 7 Kullanıcı okuyor. (7 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
ebrar_53, birsen29+, bynkutluay+, DiLaN., samyeli26+, sevtun2+, ugurboncugum+
hoşgeldiniz kızlar a.s.
SAMYELİM nasılsın bitanem ;?
demek sancın var ya kıyamam hayırlısı olsun tatlım
selam canım nasılsın?merhaba hoşbuldum nasılsınız kızlarra.s.
ebrar nasılsın
yaş kaçtı ebrarcım senın
melike hoşgeldin canım iyiyiz biz sen nasılsın
evet ebrarım heyecanlıyım ama bi yandanda içimde korku var hadi olmazsa diye onuda geçmek istiyom bu seferde olurda yine düşerse diye şu kısa zamanda o kadar çok düşük haberi aldımki insanın olur olmaz canım sıkılıyo sen nasılsın bu arada
Konuyu Toplam 7 Kullanıcı okuyor. (7 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
ebrar_53, birsen29+, bynkutluay+, DiLaN., samyeli26+, sevtun2+, ugurboncugum+
hoşgeldiniz kızlar a.s.
selam canım nasılsın?
miniş nasıl herşey yolunda inşallah
saol tosti ben iyiyim şükür sen nasılsın?
benim yaş 32 canım