• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

banada doktor eğer kanaman gelmezse salı gel tekrar test yapcam dedi, aklım karıştı yaaa....hcg bi iner bi çıkar mı yaaa...

eğer hamileysem ki inşallah hayırlı sağlıklı olur kalp atımı başladığında iğneye geçecez aspirine devam dedi çarşamba hastalanmazsam cuma hastaneye gidecem bakalım ne çıkacak

kalp atışıyla ignenin ne alakası var anlamadı ben onu:roflol::roflol::roflol:

Son düzenleme:
kız biz 41 yasinmi okutsak nazarmı deydi bizin topige yoksa hepimizmi bahsızızmafoldumbenmafoldumben kız dogru diyosunda fazla ilgi insanı sıkar ayagı kalksam nereye gidiyon diyo:2::2: kız bu adamı seviyorum çok ama bazen sinir ediyo yaw evde dolaşma aman üşürsün ev zaten dogalgazlı heryer sıcacık aman üstünü giy üşüyme aman terlik giy sonra bana dedeiki bak nasıl oluyo sıkmak sen bana yaparken iyiydi demi dedi kız düşündümde ben o hasta olsun ben daha beterim yaw:kedi::kedi::roflol::roflol::roflol: erkegin fendi kadını yendi kanımca:roflol::roflol:
eee bak sende öyle yapıyomuşsun daha nekızarsın herife kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
boşver ilgili erkek iyidir başkasıla ilgilenmiyo senle ilgileniyo işte
eğer hamileysem ki inşallah hayırlı sağlıklı olur kalp atımı başladığında iğneye geçecez aspirine devam dedi çarşamba hastalanmazsam cuma hastaneye gidecem bakalım ne çıkacak
inşallah öyle kuzum yaa bak duanıda okuyoruz
evet genelde kalp atışından sonra geçiliyo iğneye hayırlısı inşallah
evet canım, bi akşam olsa.. bi eve gitsem...

off canım ya kıyamam üzülme lütfen tamammı
kafanada takma bişey
olucak allahın izniyle ben inanıyorum canım :teselli:

herkese hayırlı günler Allaha emanet olun inşallah melekleriniz annelerini bekletmez gelirlerr cee derlerr

hoş bulduk ŞenizŞeniz kız ne çok misafirin geliyo ya senin tarafınmı eşinin tarafımı canem:kedi::kedi:
kız valla öyle aile kalabalık her iki tarafda geliyo işte napalım misafir bereket kuzum
çok şükür iyiyiz datlımm herşey yolunda çok şükür sen nasılsın
allahım daha iyi etsin canım
sağlıkla kucağına aldığın günleride görücez inşallah
banada doktor eğer kanaman gelmezse salı gel tekrar test yapcam dedi, aklım karıştı yaaa....hcg bi iner bi çıkar mı yaaa...
canım oluyo öyle ben ümit vermekde istemiyorum ama belli olmaz burda okuduklarımız var neler yaşanıyo
iyiyim bende ebrar ablacım yasını bilmiyordum canım cicim diyorum ben kusura bakma ablacım

ay olsun tatlm yaa nedemek nasıl rahat hissederseniz öyle konuşun
sen kaç yaşındasın canım
ben 10 yıllık evliyim buarada

eee bak sende öyle yapıyomuşsun daha nekızarsın herife kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
boşver ilgili erkek iyidir başkasıla ilgilenmiyo senle ilgileniyo işte

inşallah öyle kuzum yaa bak duanıda okuyoruz
evet genelde kalp atışından sonra geçiliyo iğneye hayırlısı inşallah

off canım ya kıyamam üzülme lütfen tamammı
kafanada takma bişey
olucak allahın izniyle ben inanıyorum canım :teselli:

inşallah canım, bende inanıyorum.

kız valla öyle aile kalabalık her iki tarafda geliyo işte napalım misafir bereket kuzum

allahım daha iyi etsin canım
sağlıkla kucağına aldığın günleride görücez inşallah

canım oluyo öyle ben ümit vermekde istemiyorum ama belli olmaz burda okuduklarımız var neler yaşanıyo

ay olsun tatlm yaa nedemek nasıl rahat hissederseniz öyle konuşun
sen kaç yaşındasın canım
ben 10 yıllık evliyim buarada
amin aplacımm inşalahh kurban olduğum sizede nasib etsin inşalahh en kısa zamandaa
amin tatlım inşallah yaa
çok öptüm seni görüşmek üzere

bende öptüm aplacımm görüşürüzzopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Konuyu Toplam 9 Kullanıcı okuyor. (6 Kayıtlı kullanıcı ve 3 Misafir)
ebrar_53, birsen29+, bynkutluay+, samyeli26+, sevtun2+, tosti
:3::3::3:

inşallah canım, bende inanıyorum.
inşallah canım herşey güzel gönlüne göre olucak
bu sıkıntıları unutucaksın tez zamanda olumunekankayizsmile
amin aplacımm inşalahh kurban olduğum sizede nasib etsin inşalahh en kısa zamandaa

bende öptüm aplacımm görüşürüzzopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

saol bitanem aminnnnnnnn inşallah
hadi güle güle
ALLAHA emanetsin :gitme:

samyeli canım 20 sinde adet olmam gerek eğer olmazsan 2-3 gün sonra gel dedi bende 22 si cumaya geliyo o zaman gidiyim diyorum sevtunum bebğin kalp atışı duyulunca kan sulandırıcı iğneleri yapınca daha iyi gidiyomuş kan kordondan o zamana kadar aspirinin kanın sulandırıcı etkisi yeterliymiş canım

rabbim isterse olur canım bak benim bir halamın kız vardı hamileydi kız yemin ediyo doktor beni muayene edince zannedersin kurban kesmişin gibi kanamam vardı dedi oglu dogdu kızına hamile kaldı 5 doktorda demiş bebegi alıcaz o aldırmamış 6 aylıkmış kızı kesesimi ne yırtıldımı ne demişler ama allahın takdırı işte allah verince veriyo canım ya sen allahına sıgın o herşeyi senin için iyi bir şekilde alnına yazmıştır artık ben öyle yapıyorum geçen oturdum uzun uzun düşündüm kendi kendime dedim allahım sen benim kaldıramıcagım yükü yüklemezsin biliyorum senin bildigin birşey vardırki yanına aldın yavrumu dedim bide iyi taraftan düşün dedi eşim işşallah bizlere ailesine şefaatçi olucak orda dedi bide şükretki rabbine dedi allahım seeni vesile etti ne güzel meleklerinin yanına onuda kattı ne güzel lutuf dedi eşim seni vesile etti dedi düşündümde galiba halkı şimdi şöyle düşünüyorum işşallah öteki tarfta abisi babasının yavrum benim elimden tutucakmafoldumbenmafoldumben dicek rabbim kulun ban isyan etmedin agladın sızladın ama isyan etmedin dicek işşallah bak sana mükafatım diyip yavrularımı göstericek işşallah ogullarıma sırılıp sevip kokluyup sımsıkı sarılıcam yavrularıma allahıma yalvarıyorum bana nasip etsin öyle bir anne lafını duymak için neler vermezdim ah bir bilseniz insanlar ellerindekilerinin kıymetini bir bilseler senağlamasenağlamasenağlamasenağlama bak ben hamile kalsam burdaki insanlar çok sevinicek sag saglim alıyım yavrumu kucagıma ahtım var 1 tane kurban kesicam 41 kapıya aşüre dagıtıcam 1çocugu giydirip sevindiricam işşallah rabbim nasip ederde yaparım isteklerimi artık üzülme yok gelecege bakalım demi çok üzülüyorum halen ama kendime zarar veriyorum orda ben aglarken yavrularımda üzülürler aman onlar üzülmesinden daha bişey istemem ben:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:

zaten sizerin duası olmasa bu kadar dayanamaz üzüntüden kafayı yerdik heralde neyse ben bulaşıklarımı ykayım kaynanam yok hasta kaynımın yanına gitti gelir işleri yapmazsam sonra beni döver bye işim biterse gelirim

Back
X