Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
eğer hamileysem ki inşallah hayırlı sağlıklı olur kalp atımı başladığında iğneye geçecez aspirine devam dedi çarşamba hastalanmazsam cuma hastaneye gidecem bakalım ne çıkacak
selam canım nasılsın?
miniş nasıl herşey yolunda inşallah
saol tosti ben iyiyim şükür sen nasılsın?
benim yaş 32 canım
eee bak sende öyle yapıyomuşsun daha nekızarsın herife kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kız biz 41 yasinmi okutsak nazarmı deydi bizin topige yoksa hepimizmi bahsızızmafoldumbenmafoldumben kız dogru diyosunda fazla ilgi insanı sıkar ayagı kalksam nereye gidiyon diyo:2::2: kız bu adamı seviyorum çok ama bazen sinir ediyo yaw evde dolaşma aman üşürsün ev zaten dogalgazlı heryer sıcacık aman üstünü giy üşüyme aman terlik giy sonra bana dedeiki bak nasıl oluyo sıkmak sen bana yaparken iyiydi demi dedi kız düşündümde ben o hasta olsun ben daha beterim yaw:kedi::kedi::roflol::roflol::roflol: erkegin fendi kadını yendi kanımca:roflol::roflol:
inşallah öyle kuzum yaa bak duanıda okuyoruzeğer hamileysem ki inşallah hayırlı sağlıklı olur kalp atımı başladığında iğneye geçecez aspirine devam dedi çarşamba hastalanmazsam cuma hastaneye gidecem bakalım ne çıkacak
evet canım, bi akşam olsa.. bi eve gitsem...
hoşbuldum tatlım iyiyim çok şükürrr temizlikk yapıyorum ufak tefek günlük temizlikk
yorma kendini koçişin yapsın işleri
kız valla öyle aile kalabalık her iki tarafda geliyo işte napalım misafir bereket kuzumhoş bulduk ŞenizŞeniz kız ne çok misafirin geliyo ya senin tarafınmı eşinin tarafımı canem:kedi::kedi:
allahım daha iyi etsin canımçok şükür iyiyiz datlımm herşey yolunda çok şükür sen nasılsın
canım oluyo öyle ben ümit vermekde istemiyorum ama belli olmaz burda okuduklarımız var neler yaşanıyobanada doktor eğer kanaman gelmezse salı gel tekrar test yapcam dedi, aklım karıştı yaaa....hcg bi iner bi çıkar mı yaaa...
iyiyim bende ebrar ablacım yasını bilmiyordum canım cicim diyorum ben kusura bakma ablacım
herkese hayırlı günler Allaha emanet olun inşallah melekleriniz annelerini bekletmez gelirlerr cee derlerr
eee bak sende öyle yapıyomuşsun daha nekızarsın herife kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
boşver ilgili erkek iyidir başkasıla ilgilenmiyo senle ilgileniyo işte
inşallah öyle kuzum yaa bak duanıda okuyoruz
evet genelde kalp atışından sonra geçiliyo iğneye hayırlısı inşallah
off canım ya kıyamam üzülme lütfen tamammı
kafanada takma bişey
olucak allahın izniyle ben inanıyorum canım :teselli:
amin aplacımm inşalahh kurban olduğum sizede nasib etsin inşalahh en kısa zamandaakız valla öyle aile kalabalık her iki tarafda geliyo işte napalım misafir bereket kuzum
allahım daha iyi etsin canım
sağlıkla kucağına aldığın günleride görücez inşallah
canım oluyo öyle ben ümit vermekde istemiyorum ama belli olmaz burda okuduklarımız var neler yaşanıyo
ay olsun tatlm yaa nedemek nasıl rahat hissederseniz öyle konuşun
sen kaç yaşındasın canım
ben 10 yıllık evliyim buarada
amin tatlım inşallah yaa
çok öptüm seni görüşmek üzere
inşallah canım herşey güzel gönlüne göre olucakinşallah canım, bende inanıyorum.
amin aplacımm inşalahh kurban olduğum sizede nasib etsin inşalahh en kısa zamandaa
bende öptüm aplacımm görüşürüzzopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
banada doktor eğer kanaman gelmezse salı gel tekrar test yapcam dedi, aklım karıştı yaaa....hcg bi iner bi çıkar mı yaaa...
ne mamalar yapcan ebrarcım,,,