Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

kızlar ben çıkıyorum arkadaşım bekler gelince benimkini atlatabilirsem bir umut gene girerim dua edinde izin versin bende arkadaş gibi sütmü kaynatsamda içse uykusu gelse ne dersiniz yaşasın kötülük:roflol::roflol::roflol: öpüyorum hepinizi bacılarım benimŞenizŞeniz

:roflol::roflol::roflol:

Hayırdır kuzum neyin varki
buarada hoşgeldin opuyorumnanaktan
abla hoşbuldum
aslında bişeyim yokta nefesim daralıyo sanki evler dar gelmeye başladı bana depresyona giriyorum galiba
hayıra yor kız işşallah güzel haberler alırsın pozitif düşün pozitif düşün canımolumunekankayizsmileolumunekankayizsmile
sagol canım nerdeeeeen ben pozitif düşüncem herşeyin en kötüsünü düşünürüm
slm kk nın şekerleri napıyonuz işlerimi bitirdim biraz sonra kaynanam gelir kaçarım

hoşgeldin birsen

HADİ GÜLE GÜLE TATLIM
İYİ SOHBETLER SİZE
ARTIK DURUMA GÖRE UYUTTA GEL HERİFİNİ bayanssulusmile

KUZUM YOKYA NE DEPRESYONU OLURMU ÖYLE HAVA SIKICI BELKİ ONDANDIR CANIM .DEPRESYON ÖYLE BASİT BİŞEY DEĞİL ALLAH KİMSEYE YAŞATMASIN
BEN YAŞADIM AMAN UZAK OLSUN :1hug:

Ay abla ben öyle biriyim işte herşeyin en kötüsünü düşünüyorum

depresyona nasıl giriliyoki kız belirtileri neler

Birsen allah yardım etsin ama şu güzelliyi varki duasını alıyosun kaynanannın ne güzel herkese nasip olmaz

Son düzenleme:
valla ebrar gelinleriyle çocukları biraz normal olsalar belki pek sorun yaşamayız ama genede kendide heyecanlı pimpirikli herşeyi o bilir herşeyin en güzelini o yapar başkası yapamaz o kadar

aleyna depresyona ben giriyomda ama geri çıkamadığım için nasıl bişey pek kestiremiyorum

kız çok üzücü bir hi,kaye rahmetli babam derdiki siz insana nasıl muamele ederseniz allahta size öyle muamele eder dedi kız benim kaynanam olsun kayınpederim olsum bırakmam ya altlarından bile alırım yanı hiç bakmıyosanda allah rızası için bakıcaksın bakın kaynanam kadın hastalıklarından yattı 8 gün ben baktım kimseler degil allah rızası için eşim dedi hastaneye annem cuma günü yatıcak eltimde evli ozaman tabi dedi anneme sen bakrmısın dedi allah rızası için dedi eşim 8 gün ben baktım 5 gün hiç uyumadım bide düşünün oruca denk geldi allah razı olsun dedi kaynanam o bana yetti banim babacım felç oldu eşim allah razı olsun 4 ay baktı babama tıraş9ına kadar herşeyiyle o ilgilendi allah ondanda razı olsun ben çok yufka yürekliyim galiba hep ondan kaybediyorum herşeyi biri yanımda aglasa aglarım merhemetli oldugum için rabbime şükrediyorum allah razı olsunki ailemden beni çok güzel yetiştirdiler iyiki onlar benim ailem :1hug::1hug::1hug:

Birsencim allah yardımcımız olsun canım rabbim bize hayırlı saglıklı evlatlar versinde bu günlerimizi unutalım hayırlıysıyla amin

bunun bide tahta kaşık muhabbeti vardı bende onu okumuştum

bunlar gercekler aslında ne yaparsan elinle o gelir seninle

ne yaparsak mutlaka aynısı görürüz ne eksik ne fazla

sagol abla paylaştıgın için

Birsen allah yardım etsin ama şu güzelliyi varki duasını alıyosun kaynanannın ne güzel herkese nasip olmaz

bakın kızlar özet geçiyim uzatmayım eltimin biri çok huysuz sürekli sorun kavga çıkartıyo habire biz boşanıyoz diyo ben her işimi kendim yaptığım için bana gıcık oluyo beni o.... diye bile kızdırdı öteki eltim eşi ms hastası sürekli terkedip gider kadın canı sıkılınca kocasını bize atar gider yarın geliyom der 3 gün gelmez kocasıda beni bıraktı diye canı sıkıldıkça intihara kalkar daha dur

Ay abla ben öyle biriyim işte herşeyin en kötüsünü düşünüyorum

depresyona nasıl giriliyoki kız belirtileri neler
CANIM DEPRESYONA NASIL GİRİLİYO ANLATIYIM
bikere herşeye ağlıyosun olduk olmadık şeylere ,sonra keyifsiz ,mutsuz oluyosun sanki dünya yıkılmış sen altında kalmışsın ,bende başdönmesi vardı bide ,sonra kafamı kaldıramıyodum yorgunluktan bide uykusuzluk deli ediyodu .bide bende panik atakda vardı hastalık hastası olmuştum ölücem sanıyodum yani .öyle bişey değildir kuzum
valla ebrar gelinleriyle çocukları biraz normal olsalar belki pek sorun yaşamayız ama genede kendide heyecanlı pimpirikli herşeyi o bilir herşeyin en güzelini o yapar başkası yapamaz o kadar
canım zor her ne olursa olsun helede her işe karışanla çokdaha zor
bende 3 yıl oturdum gerçi benimki hastaydı ama yinede müdahale etmeyi severdi kocamla ağız tadsıyla kavga edemezdim hemen oğlunusavunurdu .neyse allah yardımcın olsun canım
Kızlar bana biraz müsade birazdan gelirim cıkmıyom sayfam acık
tamam canım görüşürüz

canım bu dünyada ne ekersen onu biçiyosun bubir gerçek
allahım bizede bizim gibi hayırlı evlatlar nasip etsin :gitme:

çok doğru canım etme bulma dünyası boşa denmiyo
nedemek hoşuma gitti paylaşmak istedim olumunekankayizsmile

eyvahedigeldismileeyvahedigeldismile
off birsenim off allah kolaylık versin canım
sen resmen stres yüklüsündür :teselli:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…