Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

ay canım kusura bakma canım yanlış figürü oynatmışım ben onu kaoy7mucaktım bunu koyucaktım benimki bende akılmı bırakıyokisenağlamasenağlamasenağlama üstekini koyucagıma altakişni koymuşum:kedi::kedi:

canım ahirette hem şefaatcı olucak hemde cennete anne babasını almadan girmiycekler
bide varya çocuğu olmayanları öyle güzellikler bekliyomuşki bu dünyada çocuğu olanlar kıskanıcakmış keşke bizimde olmasaydıda bizde bukadar güzel evlatlar verilseydi diye .
yani sabredip isyan etmezsek bizim için çok daha iyi .

ay okaynananı varya gbertirim hee otursunda kendi yapsın kötükedihüsokötükedihüso
tamam tatlım hadi çok öptüm görüşürüz tatlım
bende 23 yasındayım ablacım 2 yıllık evliyim

canım negüzel gençsin daha hayatının tadını çıkar kendine zehir etme hayatı çocuk çocuk diye
ben engüzel yıllarımı böyle umutsuz ve mutsuz geçirdim şimdi çok pişmanım niye diyorum bukadar takmışım .herşey olacağına varıyo malesefki .tabiki çare arancak ama çok fazla stres yapmadan canım olumunekankayizsmile

kızlar bende kaçıyorum işler beni bekliyo
hepinizi çok öpüyorum görüşmek üzere canlarım :gitme:

öyle kardeşim allahım herkeze sabır metanet versin ne deyim kızlar benim kırkım 31 ekimde çıkıyo acaba biraz beklesemmi yoksa bıraksammı benim doktor yaşımı sordu bende dedim 30 ozaman hem dedi korunma hemde kilo ver biraz dedi ne yapayım kafam karıştı he diyorum hem bırak hemde ocaga kadar düşünme akıl verin ne olur herkez diyoki zaten zor hamile kalıyosun rahim temizlendi bak tez kalırsın düşügün bir ayagı içerde diyolar eşimde istiyo ben ne yapıcam kafam çok karışık ya istiyorum acımı unuturum diye istemiyorum gene acı çekerim diye kız ne yapıcam ben ya offffffffbilmiyorumkismile:çok üzgünüm:senağlama

slm kızlar nasılsınız yenı bırseyler varmı
benım cnm sıkkın of cok sıkıldım artık su bebek meselesınden

tatlım esımın testınde sorun vardı o düzeldı e bıde benım tek tüpüm acık dıgerındede hafıf tıkanıklık varmıs belkıde hsg cekıldıgınde acıldı onuda bılmıyorum zaten tedavıye basladık bakalım neolcak

Olacak inş. Kafana takma bende korunmayı bıraktıktan 10 ay sonra hamıle kaldım hiç bir sorunumuz olmadıgı halde

ınsallah tostıcıgım sende verırsın müjdeyı yakında ben buay kendımı motıve edıyorum hsg cekıldı bıkez calıstık ovülasyon oldumu onuda bılmıyorum doktor yasak koymustu ılıskı olmucak dıye ben buay hamısım dıye kendımı kandırıyorum ımkansız ya ümıt yokya cocukluk yapıyorum :CüvCüv::CüvCüv:

öyle deme allah bilir olacak de ben cok inanaıyorum daha hiç hamile kalmadanda diyordum olacak er yada gec olacak şimdide aynı şekilde düşünüyorum ki öyle olsun sende inan ve zmana bırak hayatım kafana cokta takma

selam kızlar,anladığım kadrıyla mavi kalp atışlarını duyamamış biraz daha bekle cnm bence belli olmuyor bu duurmlar,inş haftaya duyacaksın pıtpıtları...
herkese iyi hafta sonları,iyi eglenceler

kız sadece ben varım kimse yok millet bi geliyo bi kayboluyo herkes bugün iş yapıyo heral

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…