samyeli canım 20 sinde adet olmam gerek eğer olmazsan 2-3 gün sonra gel dedi bende 22 si cumaya geliyo o zaman gidiyim diyorum sevtunum bebğin kalp atışı duyulunca kan sulandırıcı iğneleri yapınca daha iyi gidiyomuş kan kordondan o zamana kadar aspirinin kanın sulandırıcı etkisi yeterliymiş canım
rabbim isterse olur canım bak benim bir halamın kız vardı hamileydi kız yemin ediyo doktor beni muayene edince zannedersin kurban kesmişin gibi kanamam vardı dedi oglu dogdu kızına hamile kaldı 5 doktorda demiş bebegi alıcaz o aldırmamış 6 aylıkmış kızı kesesimi ne yırtıldımı ne demişler ama allahın takdırı işte allah verince veriyo canım ya sen allahına sıgın o herşeyi senin için iyi bir şekilde alnına yazmıştır artık ben öyle yapıyorum geçen oturdum uzun uzun düşündüm kendi kendime dedim allahım sen benim kaldıramıcagım yükü yüklemezsin biliyorum senin bildigin birşey vardırki yanına aldın yavrumu dedim bide iyi taraftan düşün dedi eşim işşallah bizlere ailesine şefaatçi olucak orda dedi bide şükretki rabbine dedi allahım seeni vesile etti ne güzel meleklerinin yanına onuda kattı ne güzel lutuf dedi eşim seni vesile etti dedi düşündümde galiba halkı şimdi şöyle düşünüyorum işşallah öteki tarfta abisi babasının yavrum benim elimden tutucakmafoldumbenmafoldumben dicek rabbim kulun ban isyan etmedin agladın sızladın ama isyan etmedin dicek işşallah bak sana mükafatım diyip yavrularımı göstericek işşallah ogullarıma sırılıp sevip kokluyup sımsıkı sarılıcam yavrularıma allahıma yalvarıyorum bana nasip etsin öyle bir anne lafını duymak için neler vermezdim ah bir bilseniz insanlar ellerindekilerinin kıymetini bir bilseler senağlamasenağlamasenağlamasenağlama bak ben hamile kalsam burdaki insanlar çok sevinicek sag saglim alıyım yavrumu kucagıma ahtım var 1 tane kurban kesicam 41 kapıya aşüre dagıtıcam 1çocugu giydirip sevindiricam işşallah rabbim nasip ederde yaparım isteklerimi artık üzülme yok gelecege bakalım demi çok üzülüyorum halen ama kendime zarar veriyorum orda ben aglarken yavrularımda üzülürler aman onlar üzülmesinden daha bişey istemem ben:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:
ay okaynananı varya gbertirim hee otursunda kendi yapsın kötükedihüsokötükedihüsozaten sizerin duası olmasa bu kadar dayanamaz üzüntüden kafayı yerdik heralde neyse ben bulaşıklarımı ykayım kaynanam yok hasta kaynımın yanına gitti gelir işleri yapmazsam sonra beni döver bye işim biterse gelirim
bende 23 yasındayım ablacım 2 yıllık evliyim
canım ahirette hem şefaatcı olucak hemde cennete anne babasını almadan girmiycekler
bide varya çocuğu olmayanları öyle güzellikler bekliyomuşki bu dünyada çocuğu olanlar kıskanıcakmış keşke bizimde olmasaydıda bizde bukadar güzel evlatlar verilseydi diye .
yani sabredip isyan etmezsek bizim için çok daha iyi .
slm kızlar nasılsınız yenı bırseyler varmı
benım cnm sıkkın of cok sıkıldım artık su bebek meselesınden
yas 24 cnm 3 yıllık evlıyım ama ısteyelı 1.5 yıl oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?