Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

kız beni bırakıp nerelere gidiyosun dadlum yawmafoldumbenmafoldumben bu arada hoş geldin dadlum gel öpem ŞenizŞenizŞeniz oh be ne dadluymuş be nanaklarınŞenizŞenizŞeniz:roflol::roflol::roflol:
:kedi:delüüüü :)))
felaketim ya gözlerim bir yanıyo burnum bir akıyo gibi oluyo akmıyo halım yok kız birde lohusa lohusa çok kötü oldum yaw:2::2::2:
geçmiş olsun canım ya.inşallah daha iyisindir(elma sirkeli su iç canım bagışıklık sistemini güçlendirir.
huuuuuuu ordamısınız kızlar
ay derinim nerde yaa gelmemiş oda özledim
ah sorma kuzum yaa progestan mahvediyo beni.kavak yellerini yatarak seyredem dedim bitti dizi sonrada uyuyakaldım canım.baktım kocişte uzandı yanıma uyumuşuk çekyatta sabah 6ya kadar:))
olma canım,dikkat et,vitaminlen bi güzel.

aldım sevtuncum.

kavak yeleleride bitti,gelmedi hatun.
he kıs sorma yaa.gelmeyi istedim dizi bittikten sonra ama kafamı kaldıramadım.mutfagı bile sabah 6 da topladım uyudum gene:))

canım hayırlısıyla versen güzel haberi ne güzel olur ya...
haklısın düşük haberlerinden sonra bende hep aynı şeyleri düşünüyom valla cnm.kalmakla bitmiyo..geriside önemli..ya düşerse kaybedersem yine diye hep düşünüyom(
canım sen bilirsin tabi ama.40ın bi çıksın...şöyle bir iki ay da geçsin rahim yerine gelsin hle öyle düşün derim ama tabi nasıl beklersin bilemiyom cnm...hakkında hayırlısı.
ayy imkansız diyo yaa dövücem seni şimdi fıstıgım..Allah büyük belkide oldu kıs ne biliyon...ama bişey diyim mi seni ilk defa görüyom hamileyim diye kendimi kandırıyom dedigini..inşallah Allah söyletiyodur kuzumopuyorumnanaktan
canım sagolasın yeterince takip ediyosun valla sagolopuyorumnanaktan
keşke geceleri de gelebilsen çok daha fazla muhabbet olurdu ama olsun ...
ah cnm yaa inşallah dedigin gibi olur da seninle beraber 3 kişi hatta herkes kalırr ..duaların için sagol cnm..bizi bizden iyi kimse anlamaz evet...herkes sadece "yokmu daha bişey" diye sormayı yaralamayı bilir((
selAm kızlar içim cok sıkılıyo hayırdır İNŞALLAH
hayır olsun kıss mevsimseldir ama aleynam çok tkaılma cnm banada oluyo..sonbaharda çok kişiye olur bu arastır istersen.
kardeloşum ya inşallah bebişi gelişirde güzel haberler alırız kuzum..çok üzüülyom böyle olunca((
aa demek eşinin dişi agrıyo kız yazık yaa..diş agrısı çok fena...sen bilirsin tatlım ama ben olsam eşimi düşünürdüm.bebek belki daha önemli ama onun acı çekmesinede dayamazdım valla((
hosbulduk ebrarım iyiyım sen nasılsın... yine tlfondan yazdıgım icın kacırdım seni canım... yok ya gıdemedım annem bıraz rahatsız erteledık tatlım...

pelinim naber datluşşşopuyorumnanaktan

kıslar biz kayınvalideme gidiyoruz şimdi..en geç 1 gibi evde oluruz heralde..benimki oturdumu kalkmaz çünkü yine aynı şey olcek biliyom..orada olmak çok güzel ama sadece sigara yüzünden hiç gitmek istemiyorum :gitme:
belki oradan da girerim belli olmaz öptüm hepinizi..

slm kızlar ben geldim ama kimsecikler yok ya offfffffffffff mafoldumben:gitme::sinifsinif:

canım seni yine duman altı yapıcaklar demek allah yardımcın olsun
dün uyuyakaldın hee bende diyorum niye gelmedi olsun canım sen iyi olda gerisi mühim değil .bende bugün kalamıycam cano adetim bugün söküldü karnım filan çok ağrıyo busefer niye böyle oldu anlamadım misafirde geç gitti yoruldum erken yatıcam .özledim seni ama inşallah yarın görüşürüz opuyorumnanaktanolumunekankayizsmile
slm kızlar ben geldim ama kimsecikler yok ya offfffffffffff mafoldumben:gitme::sinifsinif:

canım hoşgeldin nasılsın?evindemisin yoksa annenlerdemisin
ya kusura bakma çıkıcam ben karnım çok fena yatıyım zaten bugün erken kalktım ve çok yoruldum .inşallah yarın görüşürüz opuyorumnanaktan

hosbulduk ebrarım iyiyım sen nasılsın... yine tlfondan yazdıgım icın kacırdım seni canım... yok ya gıdemedım annem bıraz rahatsız erteledık tatlım...

saol bitanem bende iyiyim şükür adet sancısı çekiyorum biraz okadar
geçmiş olsun anneciğine allah şifa versin öpüyorum seni canım

hş.b canım annem deyim bugün geldim geçmiş olsun canım neden ağrıyo canım

ebrarcım çok konuşmaya ihtiyacım vardı bugün kimsecikler yok 1 ii 1 kötü şey oldu paylasmak istedim kiseleri bulamadım ama yinede anlatayım gören yazar inşallah ii den baslayayım ben burdan gidince eşim bana süpriz yaptı oda geldi eve çok mutlu oldum çok güzeldi kötü şey yani benim buraya erken gelmemi sağlayan şey babaannem hastalandı komada yatıyo ondan geldim bu yüzden çok konuşmak istiyordum dertleşmek için ama kimse bulamıyorum :gitme:mafoldumben

neyse artık çıkıyorum gelen yazan yok yarın görüşürüz gelen olursa slm lar öptüm ŞenizŞeniz

canım ben burdayım konuşmak istersen.Geçmiş olsun rahatsızmıydı babaannen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…