Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
pelinim hoşgeldin kuzum nasılsın?hani gidiyodun bugün?yoksam gittinmi
:kedi:delüüüü :)))kız beni bırakıp nerelere gidiyosun dadlum yawmafoldumbenmafoldumben bu arada hoş geldin dadlum gel öpem ŞenizŞenizŞeniz oh be ne dadluymuş be nanaklarınŞenizŞenizŞeniz:roflol::roflol::roflol:
geçmiş olsun canım ya.inşallah daha iyisindirfelaketim ya gözlerim bir yanıyo burnum bir akıyo gibi oluyo akmıyo halım yok kız birde lohusa lohusa çok kötü oldum yaw:2::2::2:
ah sorma kuzum yaa progestan mahvediyo beni.kavak yellerini yatarak seyredem dedim bitti dizi sonrada uyuyakaldım canım.baktım kocişte uzandı yanıma uyumuşuk çekyatta sabah 6ya kadar:))huuuuuuu ordamısınız kızlar
ay derinim nerde yaa gelmemiş oda özledim
he kıs sorma yaa.gelmeyi istedim dizi bittikten sonra ama kafamı kaldıramadım.mutfagı bile sabah 6 da topladım uyudum gene:))olma canım,dikkat et,vitaminlen bi güzel.
aldım sevtuncum.
kavak yeleleride bitti,gelmedi hatun.
canım hayırlısıyla versen güzel haberi ne güzel olur ya...evet ebrarım heyecanlıyım ama bi yandanda içimde korku var hadi olmazsa diye onuda geçmek istiyom bu seferde olurda yine düşerse diye şu kısa zamanda o kadar çok düşük haberi aldımki insanın olur olmaz canım sıkılıyo sen nasılsın bu arada
canım sen bilirsin tabi ama.40ın bi çıksın...şöyle bir iki ay da geçsin rahim yerine gelsin hle öyle düşün derim ama tabi nasıl beklersin bilemiyom cnm...hakkında hayırlısı.öyle kardeşim allahım herkeze sabır metanet versin ne deyim kızlar benim kırkım 31 ekimde çıkıyo acaba biraz beklesemmi yoksa bıraksammı benim doktor yaşımı sordu bende dedim 30 ozaman hem dedi korunma hemde kilo ver biraz dedi ne yapayım kafam karıştı he diyorum hem bırak hemde ocaga kadar düşünme akıl verin ne olur herkez diyoki zaten zor hamile kalıyosun rahim temizlendi bak tez kalırsın düşügün bir ayagı içerde diyolar eşimde istiyo ben ne yapıcam kafam çok karışık ya istiyorum acımı unuturum diye istemiyorum gene acı çekerim diye kız ne yapıcam ben ya offffffffbilmiyorumkismile:çok üzgünüm:senağlama
ayy imkansız diyo yaa dövücem seni şimdi fıstıgım..Allah büyük belkide oldu kıs ne biliyon...ama bişey diyim mi seni ilk defa görüyom hamileyim diye kendimi kandırıyom dedigini..inşallah Allah söyletiyodur kuzumopuyorumnanaktanınsallah tostıcıgım sende verırsın müjdeyı yakında ben buay kendımı motıve edıyorum hsg cekıldı bıkez calıstık ovülasyon oldumu onuda bılmıyorum doktor yasak koymustu ılıskı olmucak dıye ben buay hamısım dıye kendımı kandırıyorum ımkansız ya ümıt yokya cocukluk yapıyorum :CüvCüv::CüvCüv:
canım sagolasın yeterince takip ediyosun valla sagolopuyorumnanaktanben geldim biraz geç geldim çünkü bir sürü misafirim var eşimin ne işi bitiyor ne toplantıları kafam kazan gibi oldu inanınki şimdi azıcık rahatladım da yazayım dedim nasısınız?a.s.sevtuncuğum grip olmuşsun tatlım annenlerde üşüttün mü acaba?mümkün olduğunca sıcak tutman lazım senin şimdi lohusaya soğuk iyi gelmez boshayallersmilebu arada yine üzgün gördüm seni hasta olacaksın sevtun bak daha Allah nasip ederse hayırlı evlatların olacak ama senin sağlıklı olman bir an önce toparlanman lazım ki onlara annelik yapabilesin en azından bunu düşün bu düşünce belki toparlanmana yardımcı olur tatlım:1hug:afed sormuşsun canım sağol deneyeceğim aldım ama çok kötü kokuyor gerçekten hiç içmesem mi acaba?:uhm:nanelişeker geçmiş olsun canım şimdi daha iyisindir umarımkaydirigubbakcemile5kardelen canım mavinin durumuna canım sıkıldı hamilelik yaşamama rağmen çok küçüktüm o zaman ve tecrübesizdim bir de 13 sene geçti üzerinden net bir şey söyleyemiyorum ama arkadaşların yazdıklarına göre başka bir dr.daha gösterse mi ki acaba?haber alırsan yine yaz olur mu canım?hep merak ediyoruzbilmiyorumkismile ks6734 hoşgeldin canıma.s.derin iyiyim canım sağolasın elimden geldiğince yazmaya çalışıyorum çok sık giremiyorum ama takip etmeye çalışıyorumyerimsenibenderdanur hastaymışsın neyin var?çok geçmiş olsuna.s.ebrar bana da yazmışsın gördüm canım Allah'tan bir mani olmazsa pazartesi okurum sana da bildiririm opuyorumnanaktan
ah cnm yaa inşallah dedigin gibi olur da seninle beraber 3 kişi hatta herkes kalırr ..duaların için sagol cnm..bizi bizden iyi kimse anlamaz evet...herkes sadece "yokmu daha bişey" diye sormayı yaralamayı bilirsagolasın balım ya dedigin dogru annemlerde hasta oldun okadar soguktuki bilemem bide eve su basmış sen gözünde canlandır işteohaoldumsmileohaoldumsmile grip oldumda iyi ettim he eşim çok kızdı bana neden evi temizledin senden başka adam yoktu sanki dedi ablam var gelmez kardeşime eşi biraz sorunlu bide 9 aylık bebegi var onu bahane ediyo hoş bebegi olmasada gelmiyoduki erkek kardeşimi çok seviyorum ben ikiz gibiyizdir ablalarıma der her zaman siz bir tarafa sevtun bir tarafa diye :kedi::kedi::kedi: bizimkilerde kızar durur o benim için bir başka dogum ettim bak erkek haliyle ben çıkana kadar hastaneden eve gitmedi işini erteledi gitmedi nasıl beni eniştesiyle eve koydu ta gece gitti ablamlar gibi degil yanı birde erkek dersiniz allahım bozmasın kasımda dügünü var ozamana kadarda gelir giderim memlekete ondan sonra temizlik dip köşe sonra da allah nasip ederse bebege vesile olmak istiyorum allahım ban yardım etsin acımı dindirsin karar verdim eşimede dedim hamile kalıyım kimseye demicam :umursamaz::umursamaz: siz kardeşlerim bana yetersiniz siz onlar gibi degilsiniz adam gibi adamsınız iyiki varsınız hayatımda allah hepinizden razı olsun lohusanın duası kabul olurmuş bak DİLERİM YARADANIMDAN TEZ ZAMANDA SAGLIKLI BEBEKLER VERSİN HEPİMİZE İÇİMDEKİ BİR SES DİYOKİ BENİMLE 3 KİŞİ HAMİLE KALICAK DEMEDİ DEMEYİN ALTINCI HİSSİM ÇOK KUVVETLİDİR HABERİNİZ OLA işşallahda hamile kalırızda hepiniz altta bebeklerimizin haftası ayı yazar canı gönülden istiyorum hemde duysun rabbim sesimi :Saruboceq::Saruboceq::enbuyukkk:
hayır olsun kıss mevsimseldir ama aleynam çok tkaılma cnm banada oluyo..sonbaharda çok kişiye olur bu arastır istersen.selAm kızlar içim cok sıkılıyo hayırdır İNŞALLAH
kardeloşum ya inşallah bebişi gelişirde güzel haberler alırız kuzum..çok üzüülyom böyle oluncacanım,mavi gitmiş başka dr a yolda karşılaştım,çok morali bozuk belli,dünkü dr çok bozmuş moralini ama bugünkü daha erken olabilir,kürtaj için çok erken demiş,üç gün sonra tekrar çağırmış,inş.o arada gelişme yaşanır.
ebroşum,maviş iyi olmaya çalışıyo,ama moralsiz genede.
geçmişteydim,sen nerelerdesin ya,eskisi gibi sohbetler edemiyoz artık
hay ALLAHIM ya.
aa demek eşinin dişi agrıyo kız yazık yaa..diş agrısı çok fena...sen bilirsin tatlım ama ben olsam eşimi düşünürdüm.bebek belki daha önemli ama onun acı çekmesinede dayamazdım vallahoşbulduk canım,aslında canım çok sıkıldı,anlattımya sana zaten,eşimin dişi ağrıyo dişçinin verdiği ilaçları eczaneye sordum,ağrı kesicide zararlı olabilir dedi,ben ona diyorum,o çok ağrıyo,almam gerek diyo,deli etti beni,neyse aldım ve fırlatır gibi verdim ilaçları,ağlamamak içinde zor tutuyom tabi kendimi,sokaktayım,geldim eve arıyo,içmedim ilacı canın sıkılmasın diyo.
gelsin eve:mymeka:yapcam
ya ben günlerce uğraşıyorum dr kapılarında,biliyorum diş ağrısı zor bi ağrı ama iki üç gün katlansın,o çocuk sadece benim çocuğum değilya,ya spermler ölürse.akannehir
hosbulduk ebrarım iyiyım sen nasılsın... yine tlfondan yazdıgım icın kacırdım seni canım... yok ya gıdemedım annem bıraz rahatsız erteledık tatlım...
derincim,naber canom?
görüşemedik senle epeydir.
canım seni yine duman altı yapıcaklar demek allah yardımcın olsuncanım benim..ben içerideydim ya yemek yiyorduk..sayfayı açık bıraktım alıntı yapmıştım diye.şimdide yazmak için geldimdi ama gidiyom kuşum..kaynanoşa gidiyoz:)
bi ara msnde görüşek öpüyom cnmopuyorumnanaktan
slm kızlar ben geldim ama kimsecikler yok ya offfffffffffff mafoldumben:gitme::sinifsinif:
hosbulduk ebrarım iyiyım sen nasılsın... yine tlfondan yazdıgım icın kacırdım seni canım... yok ya gıdemedım annem bıraz rahatsız erteledık tatlım...
canım seni yine duman altı yapıcaklar demek allah yardımcın olsun
dün uyuyakaldın hee bende diyorum niye gelmedi olsun canım sen iyi olda gerisi mühim değil .bende bugün kalamıycam cano adetim bugün söküldü karnım filan çok ağrıyo busefer niye böyle oldu anlamadım misafirde geç gitti yoruldum erken yatıcam .özledim seni ama inşallah yarın görüşürüz opuyorumnanaktanolumunekankayizsmile
canım hoşgeldin nasılsın?evindemisin yoksa annenlerdemisin
ya kusura bakma çıkıcam ben karnım çok fena yatıyım zaten bugün erken kalktım ve çok yoruldum .inşallah yarın görüşürüz opuyorumnanaktan
ebrarcım çok konuşmaya ihtiyacım vardı bugün kimsecikler yok 1 ii 1 kötü şey oldu paylasmak istedim kiseleri bulamadım ama yinede anlatayım gören yazar inşallah ii den baslayayım ben burdan gidince eşim bana süpriz yaptı oda geldi eve çok mutlu oldum çok güzeldi kötü şey yani benim buraya erken gelmemi sağlayan şey babaannem hastalandı komada yatıyo ondan geldim bu yüzden çok konuşmak istiyordum dertleşmek için ama kimse bulamıyorum :gitme:mafoldumben
ben geliyorum kimse yok bugün şansÇok üzgünüm çoook