iyi derinim senden naber epeydir görüşemiyoruz özledim canım seni bende kocaman öpüyorumopuyorumnanaktan:kedi:delüüüü :)))
geçmiş olsun canım ya.inşallah daha iyisindir(elma sirkeli su iç canım bagışıklık sistemini güçlendirir.
ah sorma kuzum yaa progestan mahvediyo beni.kavak yellerini yatarak seyredem dedim bitti dizi sonrada uyuyakaldım canım.baktım kocişte uzandı yanıma uyumuşuk çekyatta sabah 6ya kadar:))
he kıs sorma yaa.gelmeyi istedim dizi bittikten sonra ama kafamı kaldıramadım.mutfagı bile sabah 6 da topladım uyudum gene:))
canım hayırlısıyla versen güzel haberi ne güzel olur ya...
haklısın düşük haberlerinden sonra bende hep aynı şeyleri düşünüyom valla cnm.kalmakla bitmiyo..geriside önemli..ya düşerse kaybedersem yine diye hep düşünüyom(
canım sen bilirsin tabi ama.40ın bi çıksın...şöyle bir iki ay da geçsin rahim yerine gelsin hle öyle düşün derim ama tabi nasıl beklersin bilemiyom cnm...hakkında hayırlısı.
ayy imkansız diyo yaa dövücem seni şimdi fıstıgım..Allah büyük belkide oldu kıs ne biliyon...ama bişey diyim mi seni ilk defa görüyom hamileyim diye kendimi kandırıyom dedigini..inşallah Allah söyletiyodur kuzumopuyorumnanaktan
canım sagolasın yeterince takip ediyosun valla sagolopuyorumnanaktan
keşke geceleri de gelebilsen çok daha fazla muhabbet olurdu ama olsun ...
ah cnm yaa inşallah dedigin gibi olur da seninle beraber 3 kişi hatta herkes kalırr ..duaların için sagol cnm..bizi bizden iyi kimse anlamaz evet...herkes sadece "yokmu daha bişey" diye sormayı yaralamayı bilir((
hayır olsun kıss mevsimseldir ama aleynam çok tkaılma cnm banada oluyo..sonbaharda çok kişiye olur bu arastır istersen.
kardeloşum ya inşallah bebişi gelişirde güzel haberler alırız kuzum..çok üzüülyom böyle olunca((
aa demek eşinin dişi agrıyo kız yazık yaa..diş agrısı çok fena...sen bilirsin tatlım ama ben olsam eşimi düşünürdüm.bebek belki daha önemli ama onun acı çekmesinede dayamazdım valla((
pelinim naber datluşşşopuyorumnanaktan
kıslar biz kayınvalideme gidiyoruz şimdi..en geç 1 gibi evde oluruz heralde..benimki oturdumu kalkmaz çünkü yine aynı şey olcek biliyom..orada olmak çok güzel ama sadece sigara yüzünden hiç gitmek istemiyorum :gitme:
belki oradan da girerim belli olmaz öptüm hepinizi..
gecmiş olsun ebrarım sanada... amin canım allah razı olsun...bebiş görmeye gitcekmişsin canım üzme kendini tatlım allahım en kısa zamanda bizlerinde yüzünü güldürcek inş hayırlısıyla kocaman öpüyorum seni...opuyorumnanaktansaol bitanem bende iyiyim şükür adet sancısı çekiyorum biraz okadar
geçmiş olsun anneciğine allah şifa versin öpüyorum seni canım
sevtunum ben varım canım nasılsın olumunekankayizsmilekaldınmı sevtun hanım tek başına kimseciklerde yok eyvahedigeldismileeyvahedigeldismile zaten birileri olsaydı sevinicektim ama hevesim kursagımda kaldı he:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
iyi derinim senden naber epeydir görüşemiyoruz özledim canım seni bende kocaman öpüyorumopuyorumnanaktan
gecmiş olsun ebrarım sanada... amin canım allah razı olsun...bebiş görmeye gitcekmişsin canım üzme kendini tatlım allahım en kısa zamanda bizlerinde yüzünü güldürcek inş hayırlısıyla kocaman öpüyorum seni...opuyorumnanaktan
sevtunum ben varım canım nasılsın olumunekankayizsmile
hadi canlarım ya biri ses versin beni duyan yokmu ya kulaklarınızdamı çınlamıyo yaw sesimi duyun bak çok canım sıkılıyo eşim gelene kadar iki lafın belini kırardık he:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
bende kim bu kulaklarımı çınlatan diyorummm
seeeeessssss ssss 1- 2 sss seesssss
ana hatunlar sesimimi duydunuz gelmişsiniz yaw vallahi bırakmam gelin öpücam hepinizi heŞenizŞeniz hoş geldiniz sefa getirdiniz nerde kaldınız bakıyım gözlerim yollarda kaldı heklava: klava:
EBRARCIM kız ne üzülüyosun üzülme bir bakmışsın sen hamile kalmışın ben sana ciciler almışım getiriyorum allahtan umut kesilmez diyen sen degilmiydin üzülme arkadaşım sakın gel bakıyım yanıma:teselli::teselli: elbet bizimde bebelerimiz olucak bugün moralim çok bozuldu ya dün gece bizim altkattaki arkabamız gece 4.30 kapıyı bir çaldı alacaklı gibi ödüm koptu yaohaoldumsmileohaoldumsmile kız abi yetiş eşime bişey oluyo dedi eşim sesi duymadı dedim kalk birine bişey oldu galiba ayaklarımın titremesi gitmedi okadar korktumki kalp atışımı bir duysaydınız kesin gidicem zannederdiniz eşine bişey olmuş hanı derlerya üstüne bişey gelmiş diyeeyvahedigeldismileeyvahedigeldismile fırladık yatak odasına eşi kaskatı kesilmiş eşim mutfaktan aldı suyu yüzüne vurdu tık yok tokatladı yok garip karısı bagırıyo adam gitti diye en son kaldırdı sirkeledi kendine geldi ay ne korktum gece gece he iyi oldu biraz başladı aglamaya dedim ne oldu sanki biri kafama basıyo ayaklarımıda biri kaldırdı dedi bagırdım kimse duymadı dedi ay kız bu uşak hocalık oldu herhal eyvahedigeldismileeyvahedigeldismile herneyse gelelim bana karısı dedi bizim orda biri vardı kadında rahim agzı açıklıgı vardı 3 kere diktirdi genede durmadı dogum etti demezmi kız bende öyle olurmuyum ya çok korkuyorum eger öyle olursa anne olamam ne olur yalvarırım bu hafta doktora gidicem allah rızası için dualarınızı eksik etmeyin benden kaynanam dedi bir daha hamile kalırsan sana sabi sübyan diye bişey varmış onu yapıcaklarmış bilgisi olan varmı bu ne demek merak ettim canlarım o kadının hamilelik gerçekleşmediginden dışardan kadın getirmişler 60 milyara anlaşmışlar kadınla taşıyıcı annelik yapmış şimdi bir kızı var kız o nasıl oluyo ben anlamadım nasıl oluyoda yasıyoda senin kocanın bebegi oluyo günahı varmı onunbilmiyorumkismile merak ediyorum bilen varsa sevtun2 müracat etsinler :roflol::roflol::roflol:
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol: nasılsın görüşmeyeli şeker bu aralar hiç görüşemiyoruz biri bana arkadaşlık yollamış aranızda kim yolladı sabah aldım merak ediyormda:kedi::kedi:
gecmiş olsun dikkat et kendine...allahımas çok şükür biri beni duydu :sm_cool::sm_cool: nasıl oluyum halen gribim düzelme yok yani:2::2::2:
ana hatunlar sesimimi duydunuz gelmişsiniz yaw vallahi bırakmam gelin öpücam hepinizi heŞenizŞeniz hoş geldiniz sefa getirdiniz nerde kaldınız bakıyım gözlerim yollarda kaldı heklava: klava:
benle zaten arkadaştın ama, ben epeydir yoktum ortalıkta listeden silmediysen tabi aklinialirimsmile
ne var ne yok şekerim olumunekankayizsmile
merhaba sevtun yine ben.Gerçi sen dün msnye geçtin benimle konuşmadın ama neyyyyselmaz: Sabi sübyan dedikleri bi dua muska gibi onu hamilelik boyunca üzerinde taşıyosun doğum yapana kadar.Taşıyıcı annelik şahsen benim inançlarıma aykırı evet o çocuk eşinin çocuğu oluyo ama senin çocuğun olmuyo.Yani eşin başkasından çocuk sahibi olmuş oluyo.Allah muhafaza sırf çocuk sahibi olmak için herşey mübah olmaya başladı.Nedir bu hırs anlamıyorum.Olmayınca noluyo yani dünyanın sonumu Allah vermiyosa niye inat ediyosun niye gayrımeşru yollara başvuruyosun bana terssssss lmaz:
nasıl oluyu m canım ya bildigin gibiyim işte gribim bir atlatsam allahımdan daha bişey istemiyrorum he sen ne yapıyon bebiş
gecmiş olsun dikkat et kendine...
hoşbulduk gel bende seni öpeyimŞeniz
canım bitkisel şeyler içermisin, eğer içebiliyorsan havlıcan ve zencefili tavsiye ederim. ben sık sık grip olurum birde bronşitim var. çok faydası oluyor.
bende iyiyim canım ya bi ara griptim bayağı şiddetliydi işe bile gidemedim. sonra da evde değişikler yaptık eşimle onlarla uğraştım. aman işte zaman geçip gidiyor bir şekilde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?