- 11 Nisan 2010
- 12.514
- 49
- 733
selam kardelen
kolay gelsin eboşummmmm,güle gülee
kardeloşşş slm cano naberr?yumouşn çatlamış mı kontrol edecek mi doktor
yok canım,etmicek malesef,hayırlısı artık.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
selam kardelen
kolay gelsin eboşummmmm,güle gülee
kardeloşşş slm cano naberr?yumouşn çatlamış mı kontrol edecek mi doktor
kardelenbahar,nerelerdesin,görünmüyosun epeydir?
canım sabahları kurana öğleden sonrada işe gidiyorum fırsat bulamamıştım tabii doktorada gidiyorum bu ay aşılama yapacaktık ama doktor tek tüpün çok iyi normal yoldan hamile kalmayı dene yılbaşına kadar olmazsa ozaman yaparız dedi benimse hiç umudum kalmadı artık nerdeyse pek keyfim yok sen neler yaptın
kızlar size bir sorum var,kalp atışı kaçıncı haftada duyulur,nete yazdım ama sizden yaşanmış bilgi almak istiyorum.
sebebine gelince,mavi dr a gelmiş,7,haftada satla beraber ve dr kalp atışı yok,haftaya kürtaja hazırlıklı ol demiş,geç döllenme olabilir ama o çok düşük bi ihtimal demiş,kız napcanı şaşırmış durumda.
dr çok umutsuz konuşmuş,kız perişan olmuş yaa,değerine bqakılmış.10.000,bu nasıl sizce
öylemi,hayırlı olsun,öğrenmeye gidiyosun heralde.
canım,dr unda haklı aslında,doğal olması en iyisi,olmayınca yardımcı teknikleri kullanmalı,gerçi bazıları para için hemen istiyo ama senin dr un öylelerinden değil galiba.
inş.güzel sonuca ulaşırsın.
bende yumurtladım,çatlatmamı vurdum,sırada döllenmesi kaldı,ben üzerime düşeni yaptım,inş.yumurtada üzerine düşeni yaparda,bu ay bi pirinç tanesi oluşur içimde.:ecrin_bebek: iki olsa dahada güzel olur tabi.![]()
aaa tuğçem gelmiş,hoş gelmiş,nerdeydin kız?merak ettik seni ha.
canım,gitti başka dr a,salı tekrar gitcek kontrole,bakalım,görüşünce söylerim senin dediğini.kardelencim görür görmez hemen yazayım dedim canım belki ilerkiş sayfalarda değişiklik olmuştur ama ben yine de diyim...
1. öncelikle başka dr a gitsin mutlaka
2 10. hafta olmadan kürtaj olmasın
benim 2 düşüğümde de dr um 10 haftaya kadar bekledi bazı bebeklerin zor görünüyormuş... zaten bu arada düşürürse kanaması başlar... sen öyle de mavişe 10 haftaya kadar sakın aldırmasın bebeği....
inş.hepimiz için böyle sonuçlar olur,ikizler üçüzler,beklediğimizin mükafatını görürüz inş.evet canım öğrenmek için gidiyorum. bende doğallıktan yanayım ama nebiliyim insan biran önce olsun istiyo işte herşeyin hayırlısı inşallah Allah gönlündekini nasip eder sana ikiz olsun hangisine koşturacağını düşünür durursun kafanı kaşıycak vaktin olmaz biri pembe biride mavi boyalı odaların olur inşallah
demek miktarda ve pahada ağır misafirler-tatlicadiarzu-kardeoum sormauma günü arkadaşlardaydık sabaha karşı geldik.... dün de misafirlerim vardı... miktarda ve pahada ağır misafirler... inanırmısın sabah 8 de kalktım gece 1 e kadar toplasan bir saat ancak oturmuşumdur... gece ceee demeye girdim bu sefer net kopuktu... ancak gelebildim o yüzden....merak mi ettiniz ayol beni....
oku sen,bende çıkcam artık.nabiyonuz bakalım baılar... geçmişi de okuyamadım hiç acık gidip okiim bari....![]()
tuğcal merhaba nasılsın
iyidir canım senden naber???
kardeloşum gidiyon mu öpüyorum seni balım.....opuyorumnanaktan
hakkında hayırlısı kardeloşummyok canım,etmicek malesef,hayırlısı artık.
ayyy cnm bnm inş Rabbim sana gönlüne göre verir ve sağlıcakla kucağına alırsın gülümmöylemi,hayırlı olsun,öğrenmeye gidiyosun heralde.
canım,dr unda haklı aslında,doğal olması en iyisi,olmayınca yardımcı teknikleri kullanmalı,gerçi bazıları para için hemen istiyo ama senin dr un öylelerinden değil galiba.
inş.güzel sonuca ulaşırsın.
bende yumurtladım,çatlatmamı vurdum,sırada döllenmesi kaldı,ben üzerime düşeni yaptım,inş.yumurtada üzerine düşeni yaparda,bu ay bi pirinç tanesi oluşur içimde.:ecrin_bebek: iki olsa dahada güzel olur tabi.![]()
tugcemmm maşallah kıss günlerin hiç boş geçmiyorrkardeoum sormauma günü arkadaşlardaydık sabaha karşı geldik.... dün de misafirlerim vardı... miktarda ve pahada ağır misafirler... inanırmısın sabah 8 de kalktım gece 1 e kadar toplasan bir saat ancak oturmuşumdur... gece ceee demeye girdim bu sefer net kopuktu... ancak gelebildim o yüzden....merak mi ettiniz ayol beni....
bnde öptüm kardeloşum Allah'a emanet olcanım,gitti başka dr a,salı tekrar gitcek kontrole,bakalım,görüşünce söylerim senin dediğini.
inş.hepimiz için böyle sonuçlar olur,ikizler üçüzler,beklediğimizin mükafatını görürüz inş.
demek miktarda ve pahada ağır misafirler-tatlicadiarzu-
oku sen,bende çıkcam artık.
kılar,turkuaz,kardelen,tuğçe ve sonradan gelcek bütün kızlar,öptüm sizi.Şeniz
slm kızlar nasılsınız
ebrarım duama bıttı yaz tatlım bı süre gıremıcem memlekete gıdıyorum orda ara ara gırmeye calısıcam
kardelencgım sana bısıy sorcam sımdı doktor bana ganophane bıde folbıol yazmıs catlatma ıgnesını devlet karsılamıyormu onu neden yazmadı acaba
ya hale neden topice gelmediğini neden yazmıyo acaba,sadece hastalık değildir gelmemesinin sebebi,cidden merak etmeye başladım kızlar.
sonra afedde gelmiyo,can sıkıcı bir durum mu oluştu acaba?
kızlar sorunları söylemeden gideremessiniz.
boncuğum anneciğinin yanına gidfiyosun demek bol bol hasret giderirsiniz ne güzel....opuyorumnanaktan ara ara gir bizi sensiz bırakma olur mu???slm kızlar nasılsınız
ebrarım duama bıttı yaz tatlım bı süre gıremıcem memlekete gıdıyorum orda ara ara gırmeye calısıcam
kardelencgım sana bısıy sorcam sımdı doktor bana ganophane bıde folbıol yazmıs catlatma ıgnesını devlet karsılamıyormu onu neden yazmadı acaba
selam kızlar biz birazdan bebek görmeye gidicez zaten hediye alırken keyfim kaçtı oraya gidince ne olur bilmiyorum .artık başkasının çocuğuna değil kendi çocuğuma bişeyler almak istiyorum(
gece görüşürüz umarım burda olursunuz konuşmayı çok özledim(