- 31 Ekim 2012
- 25
- 3
- 18
slm kızlar size bir sorum olacak ben 2 düşük yaptım sebebide kan pıhtılaşması cıktı ve tekrar bebek istiyorum ama korkularım var sizin bu konuda bir fikriniz varmı? hamilelik sizce nasıl
Helal olsun Banucum.Seni çok iyi anlıyorum çünkü bende aynı durumdayım.Okuyorum arada ama yazamıyorum.Bebek konusundan çok sıkıldım uzun bi süre bu konudan uzak kalmak istiyorum.Hayatta istemek yetmiyo bazı şeylere sahip olmak için maalesef.Burda olmasada görüşücez inşallah canım
Canım kısmette varsa hepsi olur dr muş oymuş buymuş kiloymuş hepsi bahane.Ne kilolu insanlar var ne problemleri olan insanlar var.Tamamen nasiple alakalı bi konu.Rabbim en yakın zamanda doldursun kucağunu hayırlı sağlıklı uzun ömürlü evlatlarla
Allah bağışlasın evladını canım.
Yeni yaşın hayırlar getirsin kardelencim.Sıkıntılarını gidersin Rabbim.Hayatta tam bi mutluluk yok her zaman bi şeyler eksik.Ömür böyle geçiyo kimi gün mutlu kimi gün üzgün.Allah hepimize kolaylık versin
Arkadaşlar dediğim gibi ben artık bebek konusundan çok sıkıldım.Hamile kalıyım diye uğraştım önce sonra hamile kaldım yine olmadı.Büyürmü son ayları görürmüyüm dedim gördüm yine olmadı.Yıllardır dua et o dr a git bu kürü dene onuda deneyim bunuda yapıyım uğraştım durdum ama yok nasipte yoksa yok.Ümidini kesme falan deniyor ama bi yerden sonra insan gerçekten artık çok yıpranıyo ve ümit edemiyo.Ümidimi kestim ifadesini yine kullanmak istemiyorum ama bi beklentim yok şahsen benim artık bu konuda.Evliliğimizin hayatımızın en güzel en verimli yılları bu sorunla uğraşmakla geçti.Gözyaşları,hayal kırıklıkları vs.Artık bu konudan uzaklaşmayı tercih ediyorum kendi adıma.Bu güzel nimeti rabbim isteyen herkese nasip etsin.İnşallah sayfamızda yüzü gülmeyen kimse kalmasın.Ben fazla giremezsem bana kızmayın olurmu
Kizlar ben de yeni katildim araniza bu ay hapi birakicam bitsin de mi birakim bitmeden yarida mi kesim sie dusunuyorum???
slm kızlar size bir sorum olacak ben 2 düşük yaptım sebebide kan pıhtılaşması cıktı ve tekrar bebek istiyorum ama korkularım var sizin bu konuda bir fikriniz varmı? hamilelik sizce nasıl
CnmAllah kaana sifalar versin..zor yani kucucuk daha...evet burda cnm kocis.oiyi olsun da napalim.slm hanımlar umarım herkes iyidir ?
hepinize teşekkür ederim alp kaan a iyi dilekleriniz için henüz dr a götürmedik şubatın 2sinde randevu günü o gün bakalım dr ne diyicek ayakkabının takılma süresini azaltır belki umarım çektiği sıkıntılar geçer miniğimi bi görseniz ayakkabıyı bi saatliğine çıkardıgımz vakit nasıl gülücükler sacıyo ufakta olsa bi can işte seviniyorabbim dermansız dert vermesin kimselere inşallah. bende adet oldum işte bakalım sizler hamile kalmaya ben bundan sonra hamile kalmamaya çalışıcam çünkü dr um erken hamile kaldığım için sezeryan yerimin çok inceldiğini söyledi nasıl bi yöntem bulurum bilmiyorum gidince dr a danışıcam artık ne üzücü degilmi önceden çocuk isteyen ve olması için herşey yapan ben şimdi ise korunmanın derdine düştüm yoksa sezeryan yerim yeni bi hamileliği kaldıramazmış o zaman dr defalarca uyardı sakın erken hamile kalma bikaç sene dikkatli ol die neyse rabbim bana verdi sizlere ve bekleyen herkese nasip etsin inşallah... kib öpüyorum sizleri
derinim kociş gene yanında kalmış gidip bitirse sizin için daha iyi olucaktı amakısmet yanında kalsın tadını çıkartın ha bide çok geçmiş olsun canım kendine iyi bak
Sagol cnm ben herzamanhamdolsun derimzaten dualarimda.bunada sükür demek yanlis ise dememey ecalisirimselam
arada da olsa birileriyle karşılaşmayı isterim ama ben gelince misafir bile olmuyo,sanırım onlar da biliyolar benim şu sıra pek misafir ağırlayamadığımı.
derincim HZ ALLAH Ayeti Kerimesinde siz şükredin ben ziyadeleştiririm buyuruyo,o yüzden tavsiye edilen hastalıklara şükretmek yerine hamdetmektir canım,tesbit ettim ki,sen buna da şükür dedikçe daha fazla rahatsız oluyosun.bundan sonra buna da hamdolsun de en iyisi.
gökçecim geçen hastanedeyken gördüm de,daha canın sıkılmasın diye bişey yazmadım,bu çocuk,kaan gibi demirli,ve çocuklar minicik altları açıldığında bile ne kadar seviniyoken,daha rahat oldukları için,o demirle çok bunalıyolardır muhakkak,rabbim şifa versin tüm hastalara.
ebroş rastlaşır mıyız bilmem,hani geçen gece çok geçe kaldık ya,eşim kaçta yattığımı sorunca yalan söyleyemedim de,dedim ebroşla çoktandır rastlaşamadıytık,takıldık biraz,hayret bi şekilde kızmadı geç yattığıma ama sabah hastaneye geç kaldık,ordan dolayısıyla işe geç kaldı eşim,ordan da bende açlık ve stresle bi baş ağrısı,offf dün gecem pert oldu,hem yemek,hem çocuk da adama kalınca,akşama iyi laf işitmemek için çok çalışcam bugün.çok özel yemekler falan mı hazırlasam bilemedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?