canım arkadaşlarım buarada baya telaşım var nasip olursa mart 1 de umreye gidiyoruz inşallah hayırlısıyla nasip olur bizede sizlerede .
çok sık giremiyorum kkya ama hep aklım ve dualarım sizlerle sizde duanızda unutmayın .
gökçem kaan kuzusuna allahım şifalar versin inşallah tez vakitte o minnacık ayağı düzelir canım allahım dermansız dertler vermesin öp benim için minikleri
buarada arkadaşlar banuşum buara baya rahatsızlandı dualarınızda onuda untmayın inşallah görüşmek üzere
Selam kizlar hayirli günler.kandilimiz mubarek olsun Rabbim bu geceyi layikiyla gecirmek nasib etsin insallah.dualarda bulusmak dileğiyle hayirli kandiller canim arkadaşlarim.Allaha emanetsiniz.optm.
birsencim çok geçmiş olsun ogluna canım allah şifa versin maşallah ikisinede hele kızına bayıldım maşallah :)gökce nazda 3.5 aylıkken bronşolit oldu bende bronşit aynı gün ona serum felan takıldı bana ilaç verildi 4 gün kaldık hastanede çok zor bişey rabbim yaşatmasın inş bi daha
ebroşum inş gidersiniz bizlerede oraları görmek nasip olur ini canım banuyada çok geçmiş olsun selamları ilet canım ona kib kolay gelsin sanada
herkese hayırlıaksamlar arkadaslarr kusura bakmayınn bayadır giremiyorumm annem babam geldi çok sükür üç sene sonra .izmitten kuzenlerim cocukları geldi on kişi oldu evde asırı yorgunum .
ebrarım canım umreye gidiyormussun cok sevindim bizi de dualarında hatrırla inş.
banum canım amaliyat olmussun inş.cabucak toparlanırsın cok gecmiş olsun rabbim şifa versin inş. cook öpüyorum hepinizi a.e.o
selam kızlar nerde bu devlet bu millet acep recep banum iyi olduğuna göre daha iyi oluruz artıkın bugün akşam üztü konuştum biraz ağrısı vardı ablası dedi kendi zor konuşuyo ağrıdan tek biran önce iyileşsinde yeter bize kızlar bizde biliyonuz hala emreyle uğraşıyoruz biraz kp hastaydı onla uğraştık idare ediyoz herkesi öptük kendinize iyi bakın şu sayfa değişsin artık her bakan bi cümle yazsın öyle çıksın kızıyom ama bak gelmeyim yanınıza hadii byee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?