- 11 Nisan 2010
- 12.514
- 49
- 408
Merhaba nedn kimse yok acaba(
kardeloşum sagol cnm geç oldu cevap ama :) görüşmeyeli iyisindir umarım cnm öpüyorumbi baktım ufaktan da olsa yazışmalar var,sevindim kendi adıma.
hepinizi çok özledim çünkü.
derincim konuştuk ama başınız sağolsun tekrardan.
selinoş ta doğurmuş çok şükür,rabbim sağlıcakla yavrularıyla bir ömür nasib etsin inşallah.
eboşum sana bişey yazmıyorum,çünküm biz eboşumla buluştuk,görüştük,misafir oldum gittim o na,börekler yapmıştı bana:))
gökçecim geçmiş olsun size,bizde istanbul a gittik,dönerken hastalanıp geldik,çok kötü öksürüyo Ahmet.
başka kim yazmıştı göremedim,daha gerilere bakamadım henüz,hepinize selamlarrrrrr
Merhaba nedn kimse yok acaba(
Meraba Ben varim :)
kardeloşum sagol cnm geç oldu cevap ama :) görüşmeyeli iyisindir umarım cnm öpüyorum
hoşgelmişsiniz topicimize kızlar.sormak istediginiz birşeyler varsa yardımcı olabiliriz.
canlar selamlar herkeslere...SELİNOŞUMUZ da bebişlerine kavustu burdan da kutlayayım hayırlı ugurlu olsun selinam Allah analı babalı büyütsün darısı da bana ve tüm isteyen canım arkadaslarıma inşaAllah
beni soracak olursanız iyiyim canlar çok şükür.herşey aynı.kociş antalya fuarında,bende anamla kalıyom bana geliyo :) onun dısında çalışıyorum aynı.hepinizi çokkk öpüyorum Allaha emanet olun
rabbim hayırlısı ile anne olmayı nasip etsin inş
Allah iyilik versin canım hepimize :) bebislerde gelsin artik kucagimiza(
rabbim hayırlısı ile anne olmayı nasip etsin inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?