Merhaba anneler, anne adayları ve benim gibi bebek özlemi çekenler.Ben çoook uzun zamandır buralara uğrayamıyordum.Sizleri hikayemden biraz bahsediyim 2 ay sonra evliliğimde 2. yılım dolacak.1 sene önce hashimato tiroidi teşhisi kondu ve aynı zamanda pko hastasıyım.28 yaşındayım ve artık anne olmak istiyorum.En son gittiğim kadın doğum doktoru hashimato hastalarının doğal yolla gebe kalmasının biraz zor olduğunu söyledi.Biz bir ay daha bekleyelim aşılama yada tüp bebek yollarına baş vuralım dedik.Sizlerden bir yardım rica ediyorum.Bebek sahibi olmak için 500 yasin okuyalım sana dedi çevremdeki insanlar.Herkes sadece bir defa okuyabiliyor.Allah rızası için sizlerdende yasin okuyabilcek arkadaşlar var mıdır? Okuyandanda okumayandanda allah razı olsun.Okuyabilecek arkadaşlar okurum diye belirtirlerse sevinirim. Allah bana ve benim gibi evlat özlemi çekenlere en yakın zamanda bu güzel duyguyu yaşatsın inşallah.
Selam hatunlar hepinizi özledim iyisinizdir inşallah arada buluşup konuşalım
Ben facemi kapadım nedenmi seçim üstü çok sıkmıştı artık beni anlamsız saçma sapan şeyler
Arada uğrayıp birbirimizden haber alalım olurmu hepinizi öpüyorum çok Allaha emanet olun
Yavrucukları ve sizi öpüyorum
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Selam canlarimmmmm 😘😘😘❤❤❤nevar neyok yawww.yazsnlari gorunce sevindim vallahi.
Sevalcim sen nasilsn cnm bn iyim opuom seni.
Ebusummmmm yaivvrummmm optummm 😘
Banusummm en yakin zamsnda bulusuoz ins canagzim 😘
PRENSESSS nerelerdeydin kizzzz gel opem 😘
Gokcem cnm evlatciklarida seni de optum canom 😘❤
Herkesi herkesi optummmm canlar.ben iyim ayni calismaca 😄😘😘😘😘😘
tatlım iyiyim sagolasın..hatırlamaz mıyım yazdıgını görünce sevindim zatensen nasılsın derincim iyisindir inşaALLAH cnm umarım hatırlarsın beniiii.
bende öptüm bebegim hoşgelmişsen canom mucuksss nolmuş beya foruma smileler yokHu hu selamlar ben geldim baya zaman oldu yazmayalı özlemişim herkes iyidir inşallah ben iyiyim çok şükür hayat acısıyla tatlısıyla geçip gidiyor hepinizi öpüyorum
Derinim enson sen yazmışsın cano senide çok öptümmm
hadi hayırlısı olsun tatlım.bende ocak ayında inş düşünüyorum.daha dogrusu Allah kısmet ederse kararımız kesin.hayırlısı hepimiz için öpüom seni .Slm nasılsınız bacılar ben iyiyim allaha şükür ekim ayında kız kardeşimin düğünü var düğn sonrası tüp bebeğe başlıyoruz allahın izniyle ankara gazi üniversite hastanesinde mesut öktem hocaya gidecem aradım konuştum hastaneye 1700 yatıracaz +ilaçlar 2800 dedi sekreter hayırlısı inşallah güzel haberleri veririrm
canım hoşgelmişsin topicimize.istedigin herşeyi sorabilirsin .Merhaba arkadaşlar ben yeni üye oldum ve buralara yabanciyim :)) arkadaslara ihtiyacım var ve tabiki yardımlarınıza :))
tatlım iyiyim sagolasın..hatırlamaz mıyım yazdıgını görünce sevindim zatenbende bi degişiklik yok canım aynı calısıyorum.bebişte yok daha.ocakta tüp bebek düşünüyoruz hayırlısıyla...öyle işte canım.iyi bak kendine görüşmek üzere..
selam canım arkadaslarım umarım herkes iyidir.yine bayadır ugrayan olmamış öpüyorum hepinizi Allaha emanet olun
Cok sagol cnm Allah razi olsun sende Allaha emanetsin opuyorumçok sewindim cnm hatırlamana...dualarım seninle hayırlı haberlerini almayı nasip eder inşaALLAH rabbim. ALLAH a emanetsin.
Cok sagol cnm Allah razi olsun sende Allaha emanetsin opuyorumçok sewindim cnm hatırlamana...dualarım seninle hayırlı haberlerini almayı nasip eder inşaALLAH rabbim. ALLAH a emanetsin.
sen bebeğine kavuşmuşsun sanırım..Slm kızlar ben gelmeyeli bu topik ne oldu ya eskiden burası dolu olurdu şimdi in cin top oynuyor sizleri çok özledim kızlar opuldunuz
Abla ya bn dun 3 damla kan gordum adetime 5 gun var sence bu ne kani ve fitil kullanıyorumsen bebeğine kavuşmuşsun sanırım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?