Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
afed ben yaptım
incir kürü
soğan kürü
böğürtlen kökü kürü
hala bebiş yok kaydirigubbakcemile3
kızlar merhaba naslsnz bi kür duydum kolay gebe kalmak için yapan oldumu incir kürü ...
duydum canım kolay yumurtlamayı sağlıyor ve yumurtaların büyümesine faydalı oluyor diye biliyorum direk kür olarak uygulamadım ama yaşımdan dolayı yumurta sorunu yaşamamak için tedbir olarak günde 2 yada 3 tane yiyorum bir de soğan kürü var araştır istersenyerimseniben
sevtun canım bak ben sana ne anlatacağım düşün düşün gülhani adile naşitle münir özku'un bir filmi vardı turşuculardı orada münir özkul'un kardeşi vardı vecihi abisiyle yengesi kovardı bu gider gider sonra döner abi bak gidiyorum derdi bizimki de aynı öyle şimdi biz bununla aynı binada oturuyoruz bunlar karı koca kapışırlar deliren soluğu bizde alır birde zile basmazlar tokmağa vururlar tık tık derim tamam ey ruh geldiysen 3 defa tıkla bunlar gene kapıştı kapıyı bir açarım ya tek tek yada ikisi beraber mosmor bir vaziyette karşımdalar
bu soluğu eşimin yanında alır abi senin kardeşin şöyle senin kardeşin böyle adamı delirtene kadar uğrşır en sonunda adam delirir ve kükremeye başlar ama resmen kükreme defoooooool çık git şu evdennnnnn bu kapıya kadar gider geri döner bak abi gidiyorum emin misin der adam tüm çıldırır çık şurdannnnn gözükme gözümeeeee bu tekrar gider döner abi bir su içip gidebilir miyim der delikafaduldenhadi beni bir sinir basar gülmeye başlarım vecihi geldisırnaşık şeyeltine sinirlendikçe vecihi aklına gelsin gül işte
![]()
kızlar ben kaçıyorum,öptüm siziŞeniz
merhaba kızlar.bende yeni üye oldum.
1 hafta önce bebeğimi kalp durması sonucu kaybettim.doktorum bana 4 hafta 10 günlük korunma önerdi.eşimle problemlerim vardı.3 gündür çok iyiyiz çok şükür.4 hafta 10 günün biran evvel geçmesini bekliyorum.4.5 aylık evliyim.1 ay korunduk.15 gün içinde de hamile kalmıştım.inş. 2. evladım da hemen karnıma yerleşir.40 günden sonra hiç korunmak istemiyorum çünkü bebeğimi elime alıp onu doyadoya sevmek istiyorum.1 haftayı geçirdik.33 günüm de hemen geçer inş.
Allah bütün isteyenlere evlat sahibi olmayı nasip eder inş.Asla niyazlanmayın ve niye ben demeyin.Rabb'im herşeyin en iyisini bilir.ben çok üzüldüm bebeğimi kaybetmeme.ağladım sızladım.ama Rabb'im böyle uygun görmüş.Allahtangelene boynumuz kıldan ince...,
dualarınızı bekliyorum
inş.istediğin gibi hamile kalırsın,zatende kalabiliyosun galiba,rabbim gönlüne göre versin,eşinlede sorunlar yaşatmasın inş.
allah seni ne yapmasın hemi çok güldüm allahım beni güldürdünya rabbimde seni güldürsün tez zaman canım ya allahım hep bizi güldürsün işşallah amin
öncelikle başınsağolsun.hoş geldin aramıza canım benimde 2 kaybım var 1 20 haftalık 1 yeni kaybettim 19 haftalık bu arada bendede pko var ne yapıcam bilmiyorum işşallah tez zamanda hepimiz bebeklerimizi kavusuruz tek temmennim oo
kızlar ya kafama bişey takıldı şimdi benim 40 çıkıcakya 31 benim bir hoca arkadaşım var dedi kitaba bakıp kanamn yoksa namazda kılabilirsin oruçta tutabilirsin dedi ama ilişki yasak dedi bende dedim lohusadan sayılıyorum günah dedim kitapta öle yazıyo dedim oda 1 düşügünde ne kadar oldun dedi bende 40 gün ara ara geldi dedim tamam dedi şimdi 20 gündür gelmedigini söyledin oruçta tutabilrsin namzda kılabilirsin dedi bu kız hoca hafız yani her konuda bilgisi varda acaba dediginiyapsammı ya kafam karıştı bir aklı verin lütfen ay
hoşgeldin tatlışa.s.hah gül işte şöyleopuyomnanaktan
kız gülmek istiyorum artk ya korkuyorum hastalıgım üstüme gelicek diye ya şididen moral bozuklugundan sıkıntılar basıyo ya ne yapıcam bilmiyorum bide diyete başladım canım allahımın izniyle vericem bu kiloları e bebegim için şart annesi kurban olsun san ah bebekl için neler yapıyorum bir bilsen acaba ilerde mükafatımı alırmıyım yaradandan kilo bile çok önemliymiş pkolulur için öle duydum ben verebildigim kadar vericam eşim kızıyo zaten xaten yemiyosun iştahın yok diyo ama şart insanın kilo vermesi az öz yiyorum olay bitiyo yani ben bır salata yapıp geliyim açım aç çıldırıcim ah şu bir hafta geçse gerisi kolay bünye alışıyo zaten bana dua edinde kurtuluyum şu kilolarımdan canlarım herkezin bir derdi var işte benimkide kilo ve rahim açıklıgı kız ben ne yapıcam bilemiyorum he akıl verin bakem bana
öncelikle başınsağolsun.
senin kaybetme nedenin ne.pataloji sonucun ne çıktı?benimkisi belli değil daha.ayın 23 ünde alacağım.benimkisini büyük ihtimalle kromozom sayılarında prob. olduğundan kalbinin durduğunu söylediler.netten baktım pko da kromozom sayılarında etkili oluyormuş.cumartesi günü soracağım...
hadi karnını doyur gelince okursuncokacimcoookbence diyetin pek zamanı değil sen lohusasın lohusaların yemelerine içmelerine çok dikkat etmesi gerekir kuvvetli yiyeceksin ki kolay toparlanasın toparlan iyice güçlen sonra yaparsın diyetini ben doğum yaptım dr bana sıvı tüket dikişlerin açılmasın dedi ben de korkudan çorbaya dayandım bünye zaten zayıftı kaldıramadım 3.gün hastaneye kaldırdılar beni tansiyon 3 olmuş tamam anlıyorum kilo vermek tabii ki bebek için faydalı ama toparlan sonra yoksa benim gibi tepetakla olursun Allah korusunCADIARZU
az öz yiyorum canım ekmegiş kestim ögünlerini azaltım tabakları küçülttüm önce bol salata bana zarar gelen yemeklerden vaz geçtım bide vitamin takviyesi alıyorum kız folik plas için o bile hamile kalmayı kolaylaştrıyomuş haberiniz olsun bazı insanlar saglıklı kilo vermiyorlar ben aç kalıyorum ama sınırlı yiyorum kız şimdi bir iskender olsada yisek be