Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

toplu alıntı yapıp cevap yazamadığım için hepinize de tek tek cevap yazmaya çalıştım, unuttuğum atladığım arkadaşlar varsa lütfen kusuruma bakmayın, işteyim gözümden kaçmıştır
hepinize de tekrardan teşekkür ederim
Allah hepimizi sağlık, mutluluk, huzur ve bebişlerimizle birlikte yaşamayı nasip etsin. daha çok hasretlik çektirmesin cümlemize de

aminn cnm sagolasın..kıs ne işin var buralarda:))kocişin gelmedi mi daha?
canım hoşgeldin...
ama çok fazla kafaya takıyosun sen bence..daha 6 ay olmuş bak..böyle sürekli üzülürsen olmaz..Allah büyük.inşallah çok beklemezsin bian önce kalırsın...
bak ne güzel..doktorda bi sorun olmadıgını söylemiş..senin yapacagın sabırla beklemek...yeni evlisin.rahim kendini yeni yeni hazırlıyodur zaten.inşallah yakında kalırsın.

canlarımm kimseleri göremiyorum nerelerdesiniz yaf..zaten hep aynı oluyo.ben izinliyken kimseler olmuyo..gece gelenler oturmuyo offfklava:bizde demin girdik eve..inanırmısınız bugün bi çöp ellemedim evde..sabah kardeşimle doktora gidecektik ben uykudan kalkamayınca biraz geciktim.tam evden çıktık eşimle aradı gelmeyin çıkıyom muayene oldu tuniş dedi...bizde çıkmışken girmeyelim dedik işlerimizi halledelim..kayınvalideme gittik kahvaltıya.ordanda bana iş bakmaya çıktık eşimin çalıştıgı bölgede...dolaştık dolaştık geldi yoruldum yaff..boshayallersmilecanımızda tatlı bğişeyler istedi gidip yapıyım bari kimse yok..aş ve cezaya bakarım sonrada.ay ne çok konustum yaaaa.gidiyom ben.opuyorumnanaktan

hoşgldin cnm en kısa zamanda bebiş gliir inşallah fazla üzülme canım...

ağlama canımya rabbim ol dediği gün olucak inşallah :Saruboceq:doktorunda sorun olmadığı söylemiş zaten beklemekten başka şansımız yok hayırlısı allahtan :Saruboceq:

gel bebm sana tatlının kıralını yediriyim tavuk gögsü istersen gel bebem yedireyim sana elcazımla canem özlledim kız seni delü bu arada kaynanam bizde giremicem anlıcagın canem kusura bakma hasretimiz bir başka bahara kaldı canem ya kız yarın ablamla çarşambaya çarşambaya gidicektik ama kaynanama bana sormadan teyzemi çagırmış malesef çarşamba pazarı hayal oldu he benim için sonra görüşürük

slm kızlar nasılsınız kardelen49 dr gittinmi ne dedi anlat bakıım

selam derincim,naber canım?işten çıkış planları yapıyon galiba,baştan iş bulup,çıkmayı mı düşünüyosun?
birsencim,sanada selam canım.

sagol cnm yemiş kadar oldum ellerine saglık:)))
ayıp söylemesi benimki bisküi pastasını çok seviyo.bayadır yapmıyodum onu yaptım.sogumuştur az sonra yiciisssscokacimcoook
he çarşamba pazarına gidicektin hee.kıs küçükken ne giderdik anamla oralara:))
olsun başka gün gidersin vardır bunda da bi hayır cnm..
iyi bak kendine tatlım...opuyorumnanaktan

ay geldim iki muhabbet edeyim kızım aglamaya başladı kızlar kib öptm hepinzi
naneli şekercim rabbim uzun güzel mutlu yıllar geçirmenizi nasip etsin inş
deriniim burdasın ama kalamıycam kib öptm datlum

sevtuncum,soruna gelince,eğer kanaman yoksa,apdest alıp,namazını orucunu tutabilirsin,zira ilk hamilelikle bir olmayabilir bir sonraki,hatta beraberlikte caiz olur,neticede apdest almış oluyosun ama sağlık açısından zararlı olabilir şimdilik.illa kırk gün beklencek diye bişey yok.

slm kızlar nasılsınız kardelen49 dr gittinmi ne dedi anlat bakıım
selam birsencim napycim az kaldı kıs çok helecan oluyom:))yarın inşallah gelmez senin misafir:)
selam derincim,naber canım?işten çıkış planları yapıyon galiba,baştan iş bulup,çıkmayı mı düşünüyosun?
birsencim,sanada selam canım.

selam tatlişkomŞenizevet biliyon bayadır çıkıcam çıkamıyom..bugün iş baktım ama hep abidik kubidik yerler arıyodu..bi tane var oturaklı bi magaza ama bayan giyim orası daboshayallersmileistemedim yani.bakalım nasip...sen nasılsın cnm?

ay geldim iki muhabbet edeyim kızım aglamaya başladı kızlar kib öptm hepinzi
naneli şekercim rabbim uzun güzel mutlu yıllar geçirmenizi nasip etsin inş
deriniim burdasın ama kalamıycam kib öptm datlum

olsun cnm yaa git sen bebiş beklemez:))öptüm datlummmŞeniz
bu arada deminde makbuşla konusuyoduk selin hanım bırakmadı memiş istiyo acıkmış:ecrin_bebek:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…