Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

yaw kardeloş kıdemli kardelen olarak nickini degiş kıss:)büyük harfle yazdır farkın olsunkaydirigubbakcemile3diger kardelenler yanlış anlamasın sadece espriiiiŞeniz

DerinSu+, GokceRana23, kardelen1456, kardelen49, kardelen5233 hoşgeldiniz kızlar evet çok heyecanlıyım derinim inşallah gelmez inan hem korku hem sevinç bilmiyom hayırlısı neyse onu versin Allahım

ya farkındaysanız bi ben konusup dururum delüşler..ama maselef buriye kadannboshayallersmileişim var çıkmak zorundayım dönücem ben size gene öptüm.Şeniz

DerinSu+, GokceRana23, kardelen1456, kardelen49, kardelen5233 hoşgeldiniz kızlar evet çok heyecanlıyım derinim inşallah gelmez inan hem korku hem sevinç bilmiyom hayırlısı neyse onu versin Allahım

ayy var var hayırlısıyla Allahın iziniyle inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhopuyorumnanaktan

3 kardelenin arasına girsek dua etsek acaba üçüzmü olur

slm kızlar nasılsınız kardelen49 dr gittinmi ne dedi anlat bakıım

meraba yok yarın gidicem çarşamba demiştimya.Bi üroloğa mail göndermiştim.O da aşılama deneyin önce olmazsa tüp bebek demiş eşimin değerlerinden dolayı.Ama keçiboynuzu içiriyorum beeeen iyi gelir dimi gerek kalmaz omirmirmirmirnlara dimi arkadaşlar

bayan giyim zor olur ya,ben acıyorum orda çalışanlara,habire tezgah düzeltiyolar,bide kaprisli insanlarla uğraşmak,ben kendim bilem zor beğenirim,ama mümkün olduğunca dağıtmamaya çalışıyorum ortalığı,yazık onlara ya.
yaw kardeloş kıdemli kardelen olarak nickini degiş kıss:)büyük harfle yazdır farkın olsunkaydirigubbakcemile3diger kardelenler yanlış anlamasın sadece espriiiiŞeniz

canım,ben şimdi ne desem ki,siz bana başka bişey deyin madem,ismimi mi değiştittireyim,çok mu karışık oluyo böyle?

ayy var var hayırlısıyla Allahın iziniyle inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhopuyorumnanaktan

derin ya içinemi doğdu merak ettim bide evde yapılan testte 2, çizgi 10 dk sonra hafif çıkarsa sence var olabilirmi

kardelencim,gökçe çıktı sanırım,altta görünüyo ama çıkış yapmayınca,hemen kaybolmuyo,ondan gözükür.
nasılsın bakem?

kardelen49 dr gittinmi ne dedi küsmüyük yoksam cevap vermiyon

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…