• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

sana dedim tugcalım sen nereye gidcen ataşehir tarafınamı

şişliye gidiem canım rahim filmi de fındıkzade de... ebroşla konuştum demin telde o ümraniyede yaaa ortada buluşalım dedik eee ortası da boğaz kenarı oluyo zaten....:roflol:tamamen geyik yani....
kızz bakalım gelcek olursam bir ayar çekeriz hafta sonu 1 gece kalmalı gelirim heralde belki bulusuruz sizlen dekaydirigubbakcemileolumunekankayizsmile

flancım,bende soğanı çok fazla severim,ama o şekilde yersem midem ağrıyo,salatalarda yiyebiliyorumda,sırf soğan olunca kaptırıyorum kendimi,sonrada ağrıdan duramıyorum.ama yemeklere bi baş yerine iki baş doğrarım,çok severim soğanlı yemeğide.
bide sarımsak seviyorum ve aslında biraz korkuyorumda,acaba sarımsaktan dolayı,vucudum koruma kalkanı oluşturduğundan,oluşan gebeliği,yabancı madde diye atıyo olabilir mi,antikor üretir mi yani?

canım ya inşallah buluşuruz kız merak ettim şili beşiktaştan yakın hayırlısı güzlim inşalalh gerek kalmaz

kardelenciğim ben o masaya 45 boyunca hergün ve günde 3 defa çıktım doğumdan sonra lohusa hastası oldum 45 gün hastanede yattım içerde parça kalmış mı diye günde 3 defa kürtaja aldılar bu arada doğum dikişlerim attı bir de pansuman için yattım o masaya o günlerden sonra bir daha doğurmam diyordum ama evlat isteniyor işte en son rahatsızlanmadan önce 2 sene oluyor gitmiştim dr.a korkularımı aştım sanıyordum sonuçta 13 sene oldu yok bacım masayı gördüm benim bet beniz attı bayılıyordum dr.zor sakinleştirdi benim hikayem biraz acıklı yani tatlımmafoldumben

adetin bitince den sonrasını daha açık alim mi?

kız beşiktaş iskelesi nere,ümraniye nere,üsküdar iskelesinde bari bekle.kaydirigubbakcemile
kuzum bak şimdi adet oldum bitti.. bittikten sonra 7 gün saydım...7 gün başladım içmeye... 15 gün boyunca her öğlen ve her akşam yemeklerden 10 dk önce içtim... her seferinde taze hazırlanıcak.... 15 gün sonunda bıraktım....15 gün sonra zaten yeni adet tarihim geldi adet oldum bitti.... 3 ayda da adet olucam ya atıyorum 15 inde adet olucam 5 inde tekrar başladım 10 gün içtim aynı şekilde 10 gün sonunda bıraktım... toplamda 2 ay sürüyor ilk ay 15 gün 2. ay 10 gün içiyosun... bitirdiğinde adet olman gerekiyor....

flancım,bende soğanı çok fazla severim,ama o şekilde yersem midem ağrıyo,salatalarda yiyebiliyorumda,sırf soğan olunca kaptırıyorum kendimi,sonrada ağrıdan duramıyorum.ama yemeklere bi baş yerine iki baş doğrarım,çok severim soğanlı yemeğide.
bide sarımsak seviyorum ve aslında biraz korkuyorumda,acaba sarımsaktan dolayı,vucudum koruma kalkanı oluşturduğundan,oluşan gebeliği,yabancı madde diye atıyo olabilir mi,antikor üretir mi yani?

bende öyle duymuştum tatlım, hamilelik düşünüyorsanız sarımsağı az tüketin demişti bi hemşire arkadaşım

yok gülüm yemekte değil keşke miden ağrımasada diri yiyebilsen çünkü o kür öyle yapılıyor bir de üzerine mutlaka sumak atacaksın ben bazen içine domates de doğruyorum biraz da zeytinyağı döküyorum çoban salata niyetine yiyorumcokacimcoook

işteyim kızlar tek tek alıntı yapamadım, yoğunum biraz :((
evlilik yıldönümünde kocacım nöbetçiydi. bende biraz internet biraz tv sonra da yattım uyudum
unutulmaz bi yıldönümü oldu yani kaydirigubbakcemile3
hırka ve eşarp almış eşim bana, bir tane de gül
bende ona mont almıştım.
öyle işte hediyeleştik bitti aklinialirimsmile

kardelenim bende her yemeğe sarımsak soğan katanlardanım. eşimde çok sever
artık bebiş için azalttık. elma sirkesi içiyordum onu bile bıraktık. spremi öldürüyormuş diye kadında bile öldürüyormuş sirke düşük yaptırıyormuş

yok gülüm yemekte değil keşke miden ağrımasada diri yiyebilsen çünkü o kür öyle yapılıyor bir de üzerine mutlaka sumak atacaksın ben bazen içine domates de doğruyorum biraz da zeytinyağı döküyorum çoban salata niyetine yiyorumcokacimcoook

işte o kadar çok yiyemem malesef.
ya zaten benim soğanlık bi durumum yok çok şükür,benim adetler düzenlide,yumurtalarımın olgunluğunda,yada vucudumun antikorlarında problem var,tabi bence.
dr a göre sebepsizmişim.-tatlicadiarzu-

Back
X