Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
karıştırmaslar kuzum,uğraştırmayın beni,ama illada isterseniz yaparız bişeyler.ay kardeloşum benim..ben sana eksik yazıvermişim ya kıss:))
nickini degişmen konusunda yorum etmemişim delüm...sen bilirsin cnm ben bi öneri sundum sadece...ben karıştırmıyorum görünce şahsen ama belki karıştıranlar olur diye yani..yine kardelen olur tabi ama büyük harfle yada değişik eklerle ne bilim...
şimdik kaçtım ama kıslar ortalık dagınık...
hayır işte onu yapamıyorum anlatırmısın sana zahmet
bugün Bismillah dedik doktora gittik bakalım testler falan yapılacak inşallah iyi olur.Sende son durum ne
ya bende çok kararsız bi müşteriyim ama onların o halini gördükten sonra,kendi kendime karar aldım,daha dikkatli davranıyorum,bide eşim hakkına giriyosun çalışanların dediydi,ondan sonra dahada dikkatliyim.evet cnm..bayan giyim zor gerçekten.zorluktan ziyade dedigin gibi bayanların kaprislerini kaldıramıyorum ben.hemen tersliyorum falan.adil ışık da çalışmıştım çıldıracaktım valla..orayı topla burayı topla.keyiften dagıtanlar ..ayakkabı işine alışkınım bendiceksin ayakkabıda kapris olmuyo mu..oluyo ama giyimden daha farklı ya ne bilim...neyse kısmet bakalım cnm...herkes senin gibi dagıtmamaya çalışsa keşke:gitme:
he kıss cidden içime dogdu:))zaten dogruymuşta ollaeyyyyŞeniz
canım benim.arasaydın da evde yoktum zaten..bende bugün seni arayacaktım kıs.eşin çıkar da rahatsız ederim falan dedimkaydirigubbakcemile3
tatlım..ben çektirmeden önce dedigin yere gitmeye karar vermiştim...
dayımın kızı şafak hastanesinde çektirmişti ve çok memnun kaldıgını söyleyince ne gerek var o zaman dedim gittim şafak hastanesine..radyotomu çok met ediyolar iyi olur bence..hayırlısı inşallah tugçem...
ahh ahhh turkuazım benim..keşke olsa canım bi türlü olmuyo.kredi çekmemiz gere ama şuanda ödenen bi kredimiz var o yüzden çekemiyoruz.yoksa hemen açıcam da...devir işine gelince,sesleri çıkmadı bi daha kuzum ya bende bişey sormadım..yani şimdi şöyle düşünmeye başladım..bunlar galiba işten çıkmıyım diye beni böyle oyalıyolar cnm..böyle düşünmeye başladım..
sen nasılsın tatlım işler yogunmuş Allah kolaylık versinŞeniz
:teytey: :teytey: :teytey:
çok sevindim birsencim..inşallah kan degerlerinde degişme olmaz...bi daha yaptırda tam sevinelim kuzu yaşasın yaaa Allahım tamamına erdir yarabbim:Saruboceq:
sagol canım ya..öyle valla kısmet işte ..çok ama çok istiyorum..uzun süredir istiyorum ama olmadı...zaten açarsam aşırı ürün getirmeyi düşünmüyom canım..bi nabız yoklarım ne gidiyo ne gitmiyo falan..ay yazarken bile dükkanım varmış gibi heyecan oluyom valla..yeter elin yanında çalıştıgım...kendi işimin patronu olmak istiyorum artık:enbuyukkk:
sen naptın canım iyisin inşallah...aralıkta korunmayı bırakıyosun demek.hadi hayırlısı inşallah canım yaaaaŞeniz
flanım birazda olsa iyileşmene sevindim canım.grip fena...
ayy ne çok sevindim bilsen kardeloşum gel bi öpim seni iyi haberleri getirdigin içinŞenizdarısı hepimize cnm benimmmmmopuyorumnanaktan
canım güle güle kullan cicilerini:)))işler beklemiyo malesef..bizde eşim işten geldikten sonra ne yapabilirsek yapıyoruz imkanlar dogrultusunda böyle günlerde...
canım fedakar arkadasım benimmmmmmmmŞeniz
canım ya noldu niye kızdırdı seni..ayy sekreterlerin çogu öyle ya..sekreter olan varsa üstüne alınmasında...bende çok gerilirim bazen kızarım çok...
boşver cnm..bende bu gittigim doktora ilk gittigimde görevlilere çok sinirlenmiştim tartışacaktım neredeyse doktor araya girmişti...ama şimdi hepsi alıştı bana iyi anlaşıyoruz.telefonda bile tanıyo bi tanesi:)
burdayım canikomŞenizkıs dedigim gibi sayfayı açık bıraktım işlerime baktım.anca alıntıları yapmıştım şimdide yazıyorum..sofrayı kaldırdım yarım yamalak.mutfak duruyo hemen gitmem gerenk...unutulmazda başladı off kaçıyom benn....
kıslar yaşasınn TEŞEKKÜR ET butonumuz geri gelmiş..ben ilk üye oldugum dönemlerde vardı çok seviyodum..aşırı yüklenmeden dolayı kaldırılmıştı..herkes birbirine gereksiz yere her yazıda yolladıgı için olmuyodu...ebrarın dedigi gibi güzel kullanmak gerekiyo kıslar...Şeniz
e kardelen nereye gitti şimdi bana takvim yapacaktık:uhm:
sana tarif ederken bende yapmış oldum sana yapacağımı bilemiyordum
nasıl olmuş
çok güzel olmuş nanelim.olumunekankayizsmile
hadi hayırlısı ne testleri yaptırdın kiben beklemedeyim işte en son gittiğimde doktor tek tüpün sağlıklı 2 ay bekle olmazsa aşılama yaparız dedi
ya bana ultrasonla bakmadı rahim filminden falan hiç bahsetmedi.Kan tesleri simir falan işte.Bende bütün sorcaklarımı unuttum zaten.Bi daha yazıp gidicem
canım,sen hamile kalabildiğine göre,tüplerin açık demekki,ondan dememiştir film milm bişey.
ay ben yapamadım ya sinir oldum
sana tarif ederken bende yapmış oldum sana yapacağımı bilemiyordum
nasıl olmuş
canım,üç adımı yaptın ya,o resmin üstüne tıklayınca çıkcak adresBu alandaki Çizelge yazılımınız öngörülen Formatta değildir. Lütfen bu alanın açıklamasını okuyun
yazıyo kardelen