Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

kızz benim de canımı tost çektirdim yahuuuu.... neyse ye de tostlar şifa niyetine hehehehe işimiz çok.....

ben de var zaten bir sürü değişiklik yapmışlar ben de yeni çözdüm....

ben de 157 boy 52 kiloyum potansiyel şişkoluğa doğru gidiyom yani... evlendiğimden beri 10 kilo almışım heeee evlilik yaramış banabayanssulusmile
ya bitek bende sanıyodum,hani çok konuşuyom yasempatiksalakcinni
kızlar annemin bir gün arkadaşı kadın var 47 yaşında hamileymiş sok oldum heee kadın menapoza girdiğini sanıyomuş bi de biraz şişman farketmemeiş de karnım ağrıyo diye doktora gitmiş bir öğrenmiş ki 6 aylık hamileymiş... bu arada bir sürü ilaç falan içmiş kadında tansiyon sorunu varmış... ama bebek çok iyiymiş maşallah.... Rabbim ol dedimi bişeycik olmuyor... kocasına da 60 yaşında 2 tane çocukları 3 tane de torunları varmış....:1:
amaniiiin diyorum,başkada bişey diyemiyorum.
amaannıııınnnnnnn, kız tugcal bak şimdi benim annemde menepoza girdim sanırım diyordu, karnı ağrıyordu. ben hamile kalacam diye uğraşırken istermisin birde o hamile kalsın aboooooowwww akannehir akannehir akannehir
:1: :1: :1:
olsa mı iyi,olmasa mı?boshayallersmile
srma bacım ben de kendi anama dedim kızzzz dikkat et heee diye daha yeni giriyo benimki de 6 ayda bir adet oluyo ama tam kesilmedi yani.... dedim bak ben doğurmadan sen doğurursan red ederim seni de kardeşimi de ayırın babamla yataklarınızı dedim:roflol: :roflol: :roflol: terbiyesiz ne biçim konuşuyon sen benle diye telefonu yüzüme kapattı delüüüüüüü:roflol: :roflol:
:roflol::roflol::roflol:
kız okuyunca çok güldğm he allah seni ne etmesin hemi beni güldürdün dilerim rabbimde seni güldürsün balım ya kız bende diyorum yaım 30 yaşlandım diye meyerse 47 yaşındada hamile kalınıyomuş bak ne anlatıcam sana kaynanamın bir arkadaşı vardı onun ablası yaklasık 200 küsür kilolu yani kadın dedgin gibi menepoza girmiş korunmamış demiş nasıl olsa kesildim filan demiş kadının dedigi gibi karnı agrımız doktora gitmişler eşiyle doktor demezmi hanım ne karın agrısı sende dogumun gelmiş demezmi kadına kadın şok olmuş he kadının yaşı çok büyük birgün mimubüsten inerken demişlerki kıza nenenin elinden tutta düşme demişler ah allahım ne üzülmüştüm garibin haline bizim burda bir abla vardı kadının yaşı epey var yanı eşide görseniz sakallı yaşlı geçen eşimle çok oluyo bu olay tabi dedim ah canım dedisinin elinden tutmuş ne güzel gidiyo dedim eşim demezmi o babası dedesi degil diye kadın o kadar tedaviye git sen aşılama tüp filan rahim filmi çekinmiş hemen hamile kalmış o ay 1 kızı 1 oglu var görseniz dedesi nenesi sanırsınız he allahım bizede tattırsın tez zamanda kız ben bebek figürlerim neden çalışmaz anlamadım gitti he
rabbim ol deyince,hiç bi sorun önemli olmuyo işte.
hayırlısıyla olursa lohusa yatağınıda işyerine sermeyi düşünüyorum göz aydına gelenler de şirkete gelsinler artık:1:

sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

hoşgeldin kardelencim nasılsun canım???

kız aleyna kuzusu özledm seni heee gel bir salıp öpem:1hug:Şeniz
BENDE ÖZLEDİM GEL Şeniz
hayıra çıksın inş
anaaa öyle dedim de aklıma gördüğüm rüya geldi,kızlar salonuma üç güvercin yuva yapmış ama ben iki tanesini gördüm oklava alıyorum bunların burda ne işi var evi mahvediyorlar diye,biyandan da kendi kendme düşünüyorum yazık günah diyorum ama sonra gidiyor mu güvercinler onu hatırlamıyorum işte yaa hayırdır inş
COK GÜZEL RÜYA KOVALAMASAN DAHA İYİ OLRDU AMA OLSUN GÜVERCİN GÖRMEK EVİNDE OLDUGUNU GÖRMEK VE YUVA YAPTIGINI GÖRMEK COK GÜZELDİR MURATLARIN OLUR İNŞALLAH
abowww kızlar ben kaçar hoca ezanı okudu walla öğle saati gelmiş... bi namaz kılıp ders başına oturmam lazım.... öptüm bacılar sizi çok kaynatmayın heee sonra okuması zor oluyor:gitme:

ALLAH KABUL ETSİN İNŞALLAH HADİ GÜLE GÜLE

ben de iyiym datlum bildiğin gibi... kader arkadaşım dicem sana artık sen de benim gibi dış geçirmişsin de sağ tüpünü kaybetmişsin ya ondan.... :teselli:

kızzz kıdemli kardeloş hoşgeldin gerçi ben gidiyom ama gel seni de öpem biŞeniz

ayyy kızlar gidemedim heee bu sefer gidiyom hade byeeeeekaydirigubbakcemile4

srma bacım ben de kendi anama dedim kızzzz dikkat et heee diye daha yeni giriyo benimki de 6 ayda bir adet oluyo ama tam kesilmedi yani.... dedim bak ben doğurmadan sen doğurursan red ederim seni de kardeşimi de ayırın babamla yataklarınızı dedim:roflol: :roflol: :roflol: terbiyesiz ne biçim konuşuyon sen benle diye telefonu yüzüme kapattı delüüüüüüü:roflol: :roflol:

ayyyy çatlak yaaakaydirigubbakcemile3

bie diyimmi benim eveleneceğim senede annem hamile kalmıştı 45 yaşındaydı o zman ama düşürdü,o dönem çok yorulmuştu hiç dinlenememişti sürekli misafir falan
şimdi 3 yaşında kardeşim olacaktı :1closedeyes:

kız cadı benim nikahım düyünümden önce oldu 3 ay önce
eşim dogum günüme denk getirmek istedi nikahı yaptık düyünüde 3 ay sonra yaptık
sen yanlış hatırlıyonalsanaalsanasmile

aleykümselam
dün yazamadan cıktım netkoptu canım konuşamadık İNŞALLAH bugün konuşuruz

ohhhhhhhhhh ne güzel gezyon kız MAŞALLAH
gez gez yakışırrrrrrrrrr ablama

kızzzzzzzz ben salı gecesi ugradım baktım kimse yok sen başım agrıyo yazmışsın cıkmışsın kızlardanda kimse yoktu altta benim ismim yazıyodu bende başka yerleri okudum sen beni gördüysen bi mesaj atsaydınya özelden ben gelirdim :hulya:

afed artık adetliyken mide bulantısı benimde oluyo hendeadet olmadan bşlıyo neden acaba araştırmak lazım

tugce sen ne cadısı kız:1:
heee,geç olan kimlik değiştirmeydi demiiiiiiiikaydirigubbakcemile3çuvalladım galiba:sinifsinif:

abowww kızlar ben kaçar hoca ezanı okudu walla öğle saati gelmiş... bi namaz kılıp ders başına oturmam lazım.... öptüm bacılar sizi çok kaynatmayın heee sonra okuması zor oluyor:gitme:
güle güle canım,Allah kabul etsin,kolay gelsin.
ben de iyiym datlum bildiğin gibi... kader arkadaşım dicem sana artık sen de benim gibi dış geçirmişsin de sağ tüpünü kaybetmişsin ya ondan.... :teselli:

hoşbulduk canım,gel öpim.Şeniz

BENDE ÖZLEDİM GEL Şeniz

COK GÜZEL RÜYA KOVALAMASAN DAHA İYİ OLRDU AMA OLSUN GÜVERCİN GÖRMEK EVİNDE OLDUGUNU GÖRMEK VE YUVA YAPTIGINI GÖRMEK COK GÜZELDİR MURATLARIN OLUR İNŞALLAH

ALLAH KABUL ETSİN İNŞALLAH HADİ GÜLE GÜLE
cnm tşk ederim güzel yorumun için Allah razı olsunn

ayyy kızlar gidemedim heee bu sefer gidiyom hade byeeeeekaydirigubbakcemile4

güle güle cnm Allah zihin açıklığı versin sana derslerinde:)

Sevtun senin duana katılıyorumu yanlış görmüşüm katılıyorum diyeceme yanlışlık yapmışım kusura bakma

böyle güzel duaya katılıllmazmı bütün kalbimle amin diyorum

FLAN kız sen beni beyenmiyomusun bakalım artık niden bir merhaba demiyon bakalım üzülüyorum ama haberin olsun hastalıgına gelince benim gibi yap ben öle yapıyorum tüm doktorlara gittim eşim cekaba soktu kalbime holter bile taktılar ultrosonlada baktılar allahıma şükürler olsun yok bişe korku nöbeti gelince kendim anlıyorum zaten diyorum yok bişeyin kendin yapıyosun deyince bide umursamıyorum geçiyo ben 2004 oldum oseneden beri panik atak hastasıyım çok zordu benim için insan mutlu olamıyo mesela tek kalamıyodum ben evde hep korkuyodum kalbime bıçak saplanır gibi çok oldu aklımı kaçırıcam sanıyodum helede sıkıntı canım çıkacak gibi oluyodum eşim balkona çıkarırdı derdi derin derin nefes al derdi bende alsamda olmuyo nefes alamıyorum derdim inanmazsınız bu garip kocam çok çekti benden vallahi cennetlik dersem yeridir he kurşunmu döktürmedik hocaya gidip muskamı yazdırmadık 2 hoca degiştirdim ben nöbetler geldikçe eşim yanımdaydı hep o olunca geçiyodu nöbetler garibim işi bırakıp çok geldi eve onu görünce gülersiniz belki çekmeyen bilmez ama derdim gene sıkıyolar beni deriki ben yanındayım korkma bak derdi aglardım çok öyle böyle degil eşimi görünce içime bir su serpilirdi bana sarılırdı geçerdi ben nöbet geçirince o garip benle ugraşırdı bak bişey diyim kimseye demedim şimdiye kadar gülersiniz belki bana okuyunca nöbet gelince eşim ban sarılırdı bende inanmazsınız kafamı bacaklarının arasına sokardım derdim korkuyorum dizlerini sımsıkı sıkardım nöbetim öyle çok geçmiştir yani burda bu hoca var ona götürdüler beni megerseben hocalık olmuşum adam herşeyi biliyo dedi eşime bunun hastalıgı bayatlamış daha önce neden getirmedin dedi yıldız nameye baktı adam dedi erkek nazarı çok degmiş eşine bide kadın erkekler güzelligine kadınlarda işine nazar degdirmişler bende dedim ya hocam ne güzelligim var benim kiloluyum kim bakar bana dedim demezmi hoca kızım senin kaşın gözün yeter dedi bana okudu 13 gün boyunca okunacak şeyler verdi eşim okudu kuranı kerimden sureler verdi hiç unutmuyorum vallahı hoca beni okurken ortaya bir sandalye koydu tuttu kafamı elinde kuranı kerim var hem okudu hem esnedi dedi bana iyi sen çatlamamışın kızım dedi muska yazdı üstümde şimdi allahıma şükürler olsun itikat ettigimdenmi bilmiyorum şimdi çok iyiyim eşim kurban kesti bana sana tavsiyem canım 1 kurban kes 2 bir adamgibi hocaya git ben faydasını çok gördüm 3öbet gelince umursama 4 asla ilaç kullanma banada vermişlerdi içmedim 5 namaza başla tespih çok keç 6 allahına sıgın deki rabbim ben seni çok seviyorum peygamberimide çok seviyorum sende beni sev beni yanlız bırakma de ben hep öle yapıyorum sana asla akıl vermek için degilde tavsiyede bulunmak isterim canım benim bak ozaman ne hastalık ne sıkıntı kalır insanda

öyle valla kaderimiz birmiş sen şimdi hangi aşamadasın

selam kızlar çok kalamıycam kociş evde bugün
hepiniz iyisinizdir inşallah
ALEYNAM bidaha görünce mesaj atıcam kuzum okey kaydirigubbakcemile
FLANCIM hayırdır canım niye keyifsizsin ?hiçbişeye sıkılma canım rabbim herşeyin iyisini bilir yaş filan çokda önemli değil
SEVTUNCUM duana amin diyorum canım .buarada yoğunsun galiba görüşemiyoruz .demek derinimide rüyanda gördün hayırlara çıksın inşallah hamiş olcak çok yakında
KARDELOŞUM ben almıyım orayı yaa kaydirigubbakcemile3
TUĞÇEM çok enerjik gördüm seni maşallah kuzuma hep böyle ol
TUTİŞİM nasılsın bitanem özledimmmmmm
NANELİM geçmiş olsun balım dikkat et kendine
AYŞENİM saol kuzum ağzına sağlık nerelerdesin sen?

dün kkdan çıkış yapamadık site bakıma girmişti kardeloş merak etmş söyleyim dedim

Back
X