herkese selammmmmmmmmmmmmmmopuyorumnanaktan
selam canım hoşgeldina.s.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
herkese selammmmmmmmmmmmmmmopuyorumnanaktan
ya bitek bende sanıyodum,hani çok konuşuyom yasempatiksalakcinnikızz benim de canımı tost çektirdim yahuuuu.... neyse ye de tostlar şifa niyetine hehehehe işimiz çok.....
ben de var zaten bir sürü değişiklik yapmışlar ben de yeni çözdüm....
ben de 157 boy 52 kiloyum potansiyel şişkoluğa doğru gidiyom yani... evlendiğimden beri 10 kilo almışım heeee evlilik yaramış banabayanssulusmile
amaniiiin diyorum,başkada bişey diyemiyorum.kızlar annemin bir gün arkadaşı kadın var 47 yaşında hamileymiş sok oldum heee kadın menapoza girdiğini sanıyomuş bi de biraz şişman farketmemeiş de karnım ağrıyo diye doktora gitmiş bir öğrenmiş ki 6 aylık hamileymiş... bu arada bir sürü ilaç falan içmiş kadında tansiyon sorunu varmış... ama bebek çok iyiymiş maşallah.... Rabbim ol dedimi bişeycik olmuyor... kocasına da 60 yaşında 2 tane çocukları 3 tane de torunları varmış....![]()
olsa mı iyi,olmasa mı?boshayallersmileamaannıııınnnnnnn, kız tugcal bak şimdi benim annemde menepoza girdim sanırım diyordu, karnı ağrıyordu. ben hamile kalacam diye uğraşırken istermisin birde o hamile kalsın aboooooowwww akannehir akannehir akannehir
![]()
![]()
![]()
:roflol::roflol::roflol:srma bacım ben de kendi anama dedim kızzzz dikkat et heee diye daha yeni giriyo benimki de 6 ayda bir adet oluyo ama tam kesilmedi yani.... dedim bak ben doğurmadan sen doğurursan red ederim seni de kardeşimi de ayırın babamla yataklarınızı dedim:roflol: :roflol: :roflol: terbiyesiz ne biçim konuşuyon sen benle diye telefonu yüzüme kapattı delüüüüüüü:roflol: :roflol:
rabbim ol deyince,hiç bi sorun önemli olmuyo işte.kız okuyunca çok güldğm he allah seni ne etmesin hemi beni güldürdün dilerim rabbimde seni güldürsün balım ya kız bende diyorum yaım 30 yaşlandım diye meyerse 47 yaşındada hamile kalınıyomuş bak ne anlatıcam sana kaynanamın bir arkadaşı vardı onun ablası yaklasık 200 küsür kilolu yani kadın dedgin gibi menepoza girmiş korunmamış demiş nasıl olsa kesildim filan demiş kadının dedigi gibi karnı agrımız doktora gitmişler eşiyle doktor demezmi hanım ne karın agrısı sende dogumun gelmiş demezmi kadına kadın şok olmuş he kadının yaşı çok büyük birgün mimubüsten inerken demişlerki kıza nenenin elinden tutta düşme demişler ah allahım ne üzülmüştüm garibin haline bizim burda bir abla vardı kadının yaşı epey var yanı eşide görseniz sakallı yaşlı geçen eşimle çok oluyo bu olay tabi dedim ah canım dedisinin elinden tutmuş ne güzel gidiyo dedim eşim demezmi o babası dedesi degil diye kadın o kadar tedaviye git sen aşılama tüp filan rahim filmi çekinmiş hemen hamile kalmış o ay 1 kızı 1 oglu var görseniz dedesi nenesi sanırsınız he allahım bizede tattırsın tez zamanda kız ben bebek figürlerim neden çalışmaz anlamadım gitti he
hayırlısıyla olursa lohusa yatağınıda işyerine sermeyi düşünüyorum göz aydına gelenler de şirkete gelsinler artık![]()
BENDE ÖZLEDİM GEL Şenizhoşgeldin kardelencim nasılsun canım???
kız aleyna kuzusu özledm seni heee gel bir salıp öpem:1hug:Şeniz
COK GÜZEL RÜYA KOVALAMASAN DAHA İYİ OLRDU AMA OLSUN GÜVERCİN GÖRMEK EVİNDE OLDUGUNU GÖRMEK VE YUVA YAPTIGINI GÖRMEK COK GÜZELDİR MURATLARIN OLUR İNŞALLAHhayıra çıksın inş
anaaa öyle dedim de aklıma gördüğüm rüya geldi,kızlar salonuma üç güvercin yuva yapmış ama ben iki tanesini gördüm oklava alıyorum bunların burda ne işi var evi mahvediyorlar diye,biyandan da kendi kendme düşünüyorum yazık günah diyorum ama sonra gidiyor mu güvercinler onu hatırlamıyorum işte yaa hayırdır inş
abowww kızlar ben kaçar hoca ezanı okudu walla öğle saati gelmiş... bi namaz kılıp ders başına oturmam lazım.... öptüm bacılar sizi çok kaynatmayın heee sonra okuması zor oluyor:gitme:
srma bacım ben de kendi anama dedim kızzzz dikkat et heee diye daha yeni giriyo benimki de 6 ayda bir adet oluyo ama tam kesilmedi yani.... dedim bak ben doğurmadan sen doğurursan red ederim seni de kardeşimi de ayırın babamla yataklarınızı dedim:roflol: :roflol: :roflol: terbiyesiz ne biçim konuşuyon sen benle diye telefonu yüzüme kapattı delüüüüüüü:roflol: :roflol:
heee,geç olan kimlik değiştirmeydi demiiiiiiiikaydirigubbakcemile3çuvalladım galiba:sinifsinif:kız cadı benim nikahım düyünümden önce oldu 3 ay önce
eşim dogum günüme denk getirmek istedi nikahı yaptık düyünüde 3 ay sonra yaptık
sen yanlış hatırlıyonalsanaalsanasmile
aleykümselam
dün yazamadan cıktım netkoptu canım konuşamadık İNŞALLAH bugün konuşuruz
ohhhhhhhhhh ne güzel gezyon kız MAŞALLAH
gez gez yakışırrrrrrrrrr ablama
kızzzzzzzz ben salı gecesi ugradım baktım kimse yok sen başım agrıyo yazmışsın cıkmışsın kızlardanda kimse yoktu altta benim ismim yazıyodu bende başka yerleri okudum sen beni gördüysen bi mesaj atsaydınya özelden ben gelirdim :hulya:
afed artık adetliyken mide bulantısı benimde oluyo hendeadet olmadan bşlıyo neden acaba araştırmak lazım
tugce sen ne cadısı kız![]()
güle güle canım,Allah kabul etsin,kolay gelsin.abowww kızlar ben kaçar hoca ezanı okudu walla öğle saati gelmiş... bi namaz kılıp ders başına oturmam lazım.... öptüm bacılar sizi çok kaynatmayın heee sonra okuması zor oluyor:gitme:
ben de iyiym datlum bildiğin gibi... kader arkadaşım dicem sana artık sen de benim gibi dış geçirmişsin de sağ tüpünü kaybetmişsin ya ondan.... :teselli:
kızzz kıdemli kardeloş hoşgeldin gerçi ben gidiyom ama gel seni de öpem biŞeniz
hoşbuldum sen nasılsın aralıkta başlıyomuşsun calışmalaraa hadi hayırlı olsun
kızlar merhabalar nasılsınız
Abla ben adet oldum yazarsınız listeye 15kasım yeni tarih
kardelen hoşgeldin
ayyy kızlar gidemedim heee bu sefer gidiyom hade byeeeee![]()
cnm tşk ederim güzel yorumun için Allah razı olsunnBENDE ÖZLEDİM GEL Şeniz
COK GÜZEL RÜYA KOVALAMASAN DAHA İYİ OLRDU AMA OLSUN GÜVERCİN GÖRMEK EVİNDE OLDUGUNU GÖRMEK VE YUVA YAPTIGINI GÖRMEK COK GÜZELDİR MURATLARIN OLUR İNŞALLAH
ALLAH KABUL ETSİN İNŞALLAH HADİ GÜLE GÜLE
ayyy kızlar gidemedim heee bu sefer gidiyom hade byeeeee![]()
aleynam cnm bi karar verdin mi tedaviyle ilgili kararsızdın
ben de iyiym datlum bildiğin gibi... kader arkadaşım dicem sana artık sen de benim gibi dış geçirmişsin de sağ tüpünü kaybetmişsin ya ondan.... :teselli:
kızzz kıdemli kardeloş hoşgeldin gerçi ben gidiyom ama gel seni de öpem biŞeniz