bu haber bana çok iyi geldi inanki bende de yaş kompleksi var ya çok sorun ediyorum yaşı:dance:
sorun etme canım Allah istedimi olmucak şey yok... yetr ki Rabbim ol desin inşallah... bizim şimdi var olmayan bebelerimizi göndersin cennetinden....
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bu haber bana çok iyi geldi inanki bende de yaş kompleksi var ya çok sorun ediyorum yaşı:dance:
ayy kıyamam canım griptendir yaaa... aslında eşin izin vermiyor mu eve gidip yatsan dinlensen... istirahat etmeden geçmiyo meret....
Şeniz
geçmiş olsun cnm dikkat et kendine
kız okuyunca çok güldğm he allah seni ne etmesin hemi beni güldürdün dilerim rabbimde seni güldürsün balım ya kız bende diyorum yaım 30 yaşlandım diye meyerse 47 yaşındada hamile kalınıyomuş bak ne anlatıcam sana kaynanamın bir arkadaşı vardı onun ablası yaklasık 200 küsür kilolu yani kadın dedgin gibi menepoza girmiş korunmamış demiş nasıl olsa kesildim filan demiş kadının dedigi gibi karnı agrımız doktora gitmişler eşiyle doktor demezmi hanım ne karın agrısı sende dogumun gelmiş demezmi kadına kadın şok olmuş he kadının yaşı çok büyük birgün mimubüsten inerken demişlerki kıza nenenin elinden tutta düşme demişler ah allahım ne üzülmüştüm garibin haline bizim burda bir abla vardı kadının yaşı epey var yanı eşide görseniz sakallı yaşlı geçen eşimle çok oluyo bu olay tabi dedim ah canım dedisinin elinden tutmuş ne güzel gidiyo dedim eşim demezmi o babası dedesi degil diye kadın o kadar tedaviye git sen aşılama tüp filan rahim filmi çekinmiş hemen hamile kalmış o ay 1 kızı 1 oglu var görseniz dedesi nenesi sanırsınız he allahım bizede tattırsın tez zamanda kız ben bebek figürlerim neden çalışmaz anlamadım gitti hesrma bacım ben de kendi anama dedim kızzzz dikkat et heee diye daha yeni giriyo benimki de 6 ayda bir adet oluyo ama tam kesilmedi yani.... dedim bak ben doğurmadan sen doğurursan red ederim seni de kardeşimi de ayırın babamla yataklarınızı dedim:roflol: :roflol: :roflol: terbiyesiz ne biçim konuşuyon sen benle diye telefonu yüzüme kapattı delüüüüüüü:roflol: :roflol:
sorun etme canım Allah istedimi olmucak şey yok... yetr ki Rabbim ol desin inşallah... bizim şimdi var olmayan bebelerimizi göndersin cennetinden....
kız okuyunca çok güldğm he allah seni ne etmesin hemi beni güldürdün dilerim rabbimde seni güldürsün balım ya kız bende diyorum yaım 30 yaşlandım diye meyerse 47 yaşındada hamile kalınıyomuş bak ne anlatıcam sana kaynanamın bir arkadaşı vardı onun ablası yaklasık 200 küsür kilolu yani kadın dedgin gibi menepoza girmiş korunmamış demiş nasıl olsa kesildim filan demiş kadının dedigi gibi karnı agrımız doktora gitmişler eşiyle doktor demezmi hanım ne karın agrısı sende dogumun gelmiş demezmi kadına kadın şok olmuş he kadının yaşı çok büyük birgün mimubüsten inerken demişlerki kıza nenenin elinden tutta düşme demişler ah allahım ne üzülmüştüm garibin haline bizim burda bir abla vardı kadının yaşı epey var yanı eşide görseniz sakallı yaşlı geçen eşimle çok oluyo bu olay tabi dedim ah canım dedisinin elinden tutmuş ne güzel gidiyo dedim eşim demezmi o babası dedesi degil diye kadın o kadar tedaviye git sen aşılama tüp filan rahim filmi çekinmiş hemen hamile kalmış o ay 1 kızı 1 oglu var görseniz dedesi nenesi sanırsınız he allahım bizede tattırsın tez zamanda kız ben bebek figürlerim neden çalışmaz anlamadım gitti he
maşallah işleriniz iyi demekki Allah bozmasın canım... inşallah doğrursan bir elinde bebeni emzirirken bir elinle de bilgisayar başında işlerini toparlarsın artıkın.....ohaoldumsmile
ya ebroş geri gelmedi,halbuki kocası bu akşam erken gelmişti:jeyyar:
aleynaylada karşılaşamıyoz.
ay kızlar ben bişey söylemeyi unuttum kızlar,hakkınızı helal edin,hayalin çok selamı vardı,ablası çok hastaymış,iyileşememiş,çocuklarla meşgul olduğundan,gelemiyomuş,benden haber vermemi rica etti,ama ben unuttummmm:mymeka:
kız cadı benim nikahım düyünümden önce oldu 3 ay öncekaç kasımda evlendin,benim nikah tarihimle aynı olabilir ha,biz nikahı accık geç yaptırdıydıkta,ama aleyna kadar geç değil.sositososito
aleykümselamderincim aleynacımm semracım sizede selamlar...
ohhhhhhhhhh ne güzel gezyon kız MAŞALLAHsaolun canlarım dediğim gibi oldu haberde veremedim gelir gelmez giyinip çıktık
ama çok keyifliydi çok güldük :))değişiklik oldu sevdiğim insanlarla beraber olmak hoştu
sizler naaptınız geçmişede bakamadım
kızzzzzzzz ben salı gecesi ugradım baktım kimse yok sen başım agrıyo yazmışsın cıkmışsın kızlardanda kimse yoktu altta benim ismim yazıyodu bende başka yerleri okudum sen beni gördüysen bi mesaj atsaydınya özelden ben gelirdim :hulya:anladım canım git ozaman sen hadi çok öptüm iyi uykular
canımya kıyamam bende birkaç gün neçektim geçiyodu yeniden başlıyodu
hoşgeldin kaçak uğramaz oldun
sakın kociş kızıyo deme kaç kez gördüm kkda seni ohaoldumsmile
afed artık adetliyken mide bulantısı benimde oluyo hendeadet olmadan bşlıyo neden acaba araştırmak lazımsaaol cnm bide midemde bulanıyo bi karışığım bu gece bu gün halem bendeydi gircm dedi ama glmedi.
srma bacım ben de kendi anama dedim kızzzz dikkat et heee diye daha yeni giriyo benimki de 6 ayda bir adet oluyo ama tam kesilmedi yani.... dedim bak ben doğurmadan sen doğurursan red ederim seni de kardeşimi de ayırın babamla yataklarınızı dedim:roflol: :roflol: :roflol: terbiyesiz ne biçim konuşuyon sen benle diye telefonu yüzüme kapattı delüüüüüüü:roflol: :roflol:
her şeyin bir zamanı var canım arada bir böyle kötü hissetiğimiz oluyor işte... inşallah hastalığın da tekrarlamıcak ama senin kendi psikolojin çok öenmli... söylemişimdir benim annemde de vardı eskiden panik atak şimdi maşallah hiç bir eser kalmadı... ama diyor ki en ufak bişeyi büyütüp kafama taktın mı başlıyor yine belirtiler diyor... o yüzden sen de takma hiçbirşeyi... iste Allah'tan onun nimetleri bol bizde isticez ki Rabbim versin... bebek isticez ev isticez araba isticez isticez de isticez Rabbimin kaynakları az mı haşaaa değil tabiii ki... sen de dicen ki Allah'ım bana bir tane verdin nolur bir tane daha ver dicen... İnşallah Rabbim de verecek sonsuz nimetlerinden........haklısın canım da şimdi önümde çok uzun bir yol var bu yolun sonu var mı bilmiyorum ben nereye kadar gidebileceğim belli değil bu arada hastalığım tekrarlarsa tekrar toparlayabilecek miyim bilmiyorum ki?sil baştan yapacak gücüm yok olsada artık yaş 36 zamanım yok bugün niye böyleyim ki ben?bilmiyorumkismile
kızlar merhabalar nasılsınız
kız aleyna kuzusu özledm seni heee gel bir salıp öpem:1hug:Şenizkız cadı benim nikahım düyünümden önce oldu 3 ay önce
eşim dogum günüme denk getirmek istedi nikahı yaptık düyünüde 3 ay sonra yaptık
sen yanlış hatırlıyonalsanaalsanasmile
aleykümselam
dün yazamadan cıktım netkoptu canım konuşamadık İNŞALLAH bugün konuşuruz
ohhhhhhhhhh ne güzel gezyon kız MAŞALLAH
gez gez yakışırrrrrrrrrr ablama
kızzzzzzzz ben salı gecesi ugradım baktım kimse yok sen başım agrıyo yazmışsın cıkmışsın kızlardanda kimse yoktu altta benim ismim yazıyodu bende başka yerleri okudum sen beni gördüysen bi mesaj atsaydınya özelden ben gelirdim :hulya:
afed artık adetliyken mide bulantısı benimde oluyo hendeadet olmadan bşlıyo neden acaba araştırmak lazım
tugce sen ne cadısı kız![]()
sağol canım bir tuhafım anlamadım kibilmiyorumkismile
kış işşallah canım ya bazen bana malum oluyo diyolarya ondanım yani allahıma şükürler olsun içime dogan oluyo vallahi bak kızlar işşallah tez zamanda hepimizde şişeriz he dua edelim arkadaşlar bir gün herkeze haber verelim burda olsunlar içimizden ne geliyosa birbirlerimize diyelim rahmetli babam derdiki agızdan çıkan söz allah katında kabul görürümüş mesela perşembe günü herkez burda olsun her zamanki gibi işleri olanlar işlerini bıraksın içimizden nasıl geliyorsa herkez dua etsin amin diyelim mesela ilk dua benden olsun hadi gerisi gelir işşallah nasip olursa selati tefficiye başlıcam ben şu kırkım bir çıksın allahıma ellerimi açıp dua edicem dicemki rabbim duy sesimi beni kapından boş çevirme kapına geldim okadar acizimki sana karşı rabbim beni affet işledigim günahlarım için benim ve eşimin boynunu bükük bırakma rabbim benimde olsun evlatlarım onları alıyım kucagıma doya doya öpeyim sarılıyım sevinci içime sıgmasın yuvamı şenlendir eşimi mutlu ediyim ailemi mutlu ediyim kucagımı boş bırakma rabbim 2 tane melek gönderdin bana azda olsa tattım anneligi yavrularımı yanına aldın sana boynum kıldan ince rabbim sen insanın taşıyamacagı yükü yüklemezsin rabbim acımı hafiflet tez zamanda bana çifter çifter evlatlar ver rabbim bu mubarek günün yüzü suyu hürmetine allahım senin aşkına peygamber efendimiz muhammet mustafanın aşkına açtıgım ellerimi boş çevirme yarabbim biz aciz kulların için bizede anneligi tez zamanda tattır hamile olanlara saglıklı hamilelik hayırlısıyla kucaklarına alsınlar sag saglim hamile kalamayanlarada tez zamanda evlat hasretini dindir yarabbim insanlara bebek kıyafetlerine bakmaya imrendirme yarabbim millete degilde bir gün kendimize almaya nasip et yarabbim acımızı dindir evlatlarla evimizi şenlendir eli ayagı saglıklı hayırlı evlatlar nasip et yarabbi duy sesimiziiiiiii
kış işşallah canım ya bazen bana malum oluyo diyolarya ondanım yani allahıma şükürler olsun içime dogan oluyo vallahi bak kızlar işşallah tez zamanda hepimizde şişeriz he dua edelim arkadaşlar bir gün herkeze haber verelim burda olsunlar içimizden ne geliyosa birbirlerimize diyelim rahmetli babam derdiki agızdan çıkan söz allah katında kabul görürümüş mesela perşembe günü herkez burda olsun her zamanki gibi işleri olanlar işlerini bıraksın içimizden nasıl geliyorsa herkez dua etsin amin diyelim mesela ilk dua benden olsun hadi gerisi gelir işşallah nasip olursa selati tefficiye başlıcam ben şu kırkım bir çıksın allahıma ellerimi açıp dua edicem dicemki rabbim duy sesimi beni kapından boş çevirme kapına geldim okadar acizimki sana karşı rabbim beni affet işledigim günahlarım için benim ve eşimin boynunu bükük bırakma rabbim benimde olsun evlatlarım onları alıyım kucagıma doya doya öpeyim sarılıyım sevinci içime sıgmasın yuvamı şenlendir eşimi mutlu ediyim ailemi mutlu ediyim kucagımı boş bırakma rabbim 2 tane melek gönderdin bana azda olsa tattım anneligi yavrularımı yanına aldın sana boynum kıldan ince rabbim sen insanın taşıyamacagı yükü yüklemezsin rabbim acımı hafiflet tez zamanda bana çifter çifter evlatlar ver rabbim bu mubarek günün yüzü suyu hürmetine allahım senin aşkına peygamber efendimiz muhammet mustafanın aşkına açtıgım ellerimi boş çevirme yarabbim biz aciz kulların için bizede anneligi tez zamanda tattır hamile olanlara saglıklı hamilelik hayırlısıyla kucaklarına alsınlar sag saglim hamile kalamayanlarada tez zamanda evlat hasretini dindir yarabbim insanlara bebek kıyafetlerine bakmaya imrendirme yarabbim millete degilde bir gün kendimize almaya nasip et yarabbim acımızı dindir evlatlarla evimizi şenlendir eli ayagı saglıklı hayırlı evlatlar nasip et yarabbi duy sesimiziiiiiii
her şeyin bir zamanı var canım arada bir böyle kötü hissetiğimiz oluyor işte... inşallah hastalığın da tekrarlamıcak ama senin kendi psikolojin çok öenmli... söylemişimdir benim annemde de vardı eskiden panik atak şimdi maşallah hiç bir eser kalmadı... ama diyor ki en ufak bişeyi büyütüp kafama taktın mı başlıyor yine belirtiler diyor... o yüzden sen de takma hiçbirşeyi... iste Allah'tan onun nimetleri bol bizde isticez ki Rabbim versin... bebek isticez ev isticez araba isticez isticez de isticez Rabbimin kaynakları az mı haşaaa değil tabiii ki... sen de dicen ki Allah'ım bana bir tane verdin nolur bir tane daha ver dicen... İnşallah Rabbim de verecek sonsuz nimetlerinden........
hoşgeldin kardelencim nasılsun canım???
kız aleyna kuzusu özledm seni heee gel bir salıp öpem:1hug:Şeniz