Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

slm kızlar amma kaynatmışsınız ben malum kaynana var arada bakıp kaçıyom yarın tekrar test yaptıracam umarım yükselir Allahım hayırlısını versin sizlerede şekerler

öyle deme ya
filan ben senin gibi olsam hiç düşünmem bir tane oglun var

dün sen beni görsen cok kötydüm sorunlar bitmiyoki rabbim beterinden korusun

amin canım Rabbime şükür karaböcüğüm var bir tane ama yeni bir bebek istedikçe o kadar çok aksilik üstüste geldi ki ve ben o kadar çok hasta ve doğuramıyor muamelesi gördüm ki anlatamam o yüzden de bu sefer kimseye söylemedik olursa öğrensinler istiyorum yoksa zaten herkes ben o defteri kapattım biliyor :gitme:seninde tahliller çok iyi çıkar umarım tedavi çok güzel geçsin bizede çok güzel haberler ver inşallah:Saruboceq:

ebrar sağol canım her şey güzel olacak inşallah canımopuyorumnanaktangüle güle bu arada turkuaz aleyna size de güle güle kızlar görüşürüza.s.

slm kızlar amma kaynatmışsınız ben malum kaynana var arada bakıp kaçıyom yarın tekrar test yaptıracam umarım yükselir Allahım hayırlısını versin sizlerede şekerler

amin canım hepimiz için hayırlısı olsun inşallah değerlerin yükselir güzel haberlerle gelirsin inşallah:Saruboceq:

kardelencim senle ben kaldık bugün hanımlar bana pas vermedi aynatıp kaynatıp gittiler birer birerbilmiyorumkismile

ama en son durumu iyiydi bidiğim kadarıyla biliyomusun bilmiyorum ama.Doktor kalbinin gelişmeye başladığını söylemiş bu hafta görülebilirmiş kalp atımı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…