ozaman yarın cuma vaktimi yapsak
ya dua senin ve birsenindi sen okumasan iyi olurdu ama herkesde adet naapsak yaa yine sıkıştık kaydirigubbakcemile3
yosam senin müdürde mi kocan?Çok üzgünüm çoook
tutişim ozaman sen 20 tane oku
tuğçemede veririm 20 tane ben şimdi ararım onu
diğerleri okunur zaten derdam ve kardeloş kaldı
eğer tamamlanırsa bugece yaparız duayı 12den sonra olurmu canım
iyi olmuş senin içn ablam,bitmedi sanırsam tadilat halaevden ilk dün akşam çıktım kuzum dedimya tadilat var biyere çıkamamıştım iyi geldi akşamki yemek faslı .
bende var sana garez yapıp koymuylar galibama
canım öyle düşünme ya niye kötü çıksın
allahın izniyle iyi olucak herşey olumunekankayizsmile
yok tatlım ayetel kürsi okuyoruz 313 tanekızlar ne duaları okuyosunuz kuran mı
canım yarın cuma vakti yapalım diyorsan ben yarın sabah okurum inşallah
İNŞALLAH canımevden ilk dün akşam çıktım kuzum dedimya tadilat var biyere çıkamamıştım iyi geldi akşamki yemek faslı .
bende var sana garez yapıp koymuylar galibama
canım öyle düşünme ya niye kötü çıksın
allahın izniyle iyi olucak herşey olumunekankayizsmile
AMİN İNŞALLAHaleynacığım başlıyor musun tedaviye hayırlısı olsun canım inşallah çok güzel haberler alırız senden:Saruboceq:
ahhh ahhh nerde ?
aynı yerde bile çalışmıyoruz, hatta iş yerlerimiz birbirine bile çok uzak :umursamaz:
çok özlüyorum akşama kadar kocacımı :asigim:
ay kıyamam yaa,bari o da özlüyo mu seni?aklinialirimsmile
özlüyor, özlemesi için elimden geleni yapıyorm sempatiksalakcinni
akşam gelince soruyorum beni özledinmi diye, evet dedirtene kadar elimden geleni ardıma koymuyorum yaniklava: kaydirigubbakcemile3
tamam canım,güle güle sana,kocanadayaa napıyım kardeloş mecburum şuan başımda bekliyo yaa
zaten usta gelmemiş iş kaldı çıldırma noktasında herif
amannn sorun bitmiyoki işte
özlüyor, özlemesi için elimden geleni yapıyorm sempatiksalakcinni
akşam gelince soruyorum beni özledinmi diye, evet dedirtene kadar elimden geleni ardıma koymuyorum yaniklava: kaydirigubbakcemile3
abla 20yi birsene mi okucam kendime mi:)
yok tatlım ayetel kürsi okuyoruz 313 tane
tamam ozaman 20 sana 20de tutişe verelim duayıda yarın cuma vakti yapalım
saol bitanem
inş çıkmıcak aleyna güzel düşün bence gerçekten etkiliyor,stres yapma cnm bu arada aşılama mı tüp bebek mi?İNŞALLAH canım
AMİN İNŞALLAH
başlıyom canım ALLAH İZİN VERİRSE yarın kan testi yaptırcam eşimde salı günü İNŞALLAH sonuçlarımız kötü cıkmaz
ben çıkıyorum canlarım aeo kib arkadaşın dedgi gibi benim müdür gelir şimdi bana kızar yoksa ne olur halim adamın canı tatalı çekmiş yapıyımda yesin garibim fırında sütlaç yapıcam sevenler gelsin yiyelim bu arada çok güzel yaparım sütlacı işim bitince muhabbete kaldıgımız yerden devam ederiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?