Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

gözün aydın sevtuncum... seni figürler olmadan düşünemiyos tamamlanmışsın cicim....:lepi:

KIZLAR BENDED PLATES TOPU VAR BEN EBRU ŞANLIYLA ÇOK SPOR YAPTIM SABAHLARI GERÇEKTEN PLATES TOPU VUCUDU SIKILAŞTIRIYO HABERİNİZ OLDUN :dance:

muhabbetinizede dayum olmuyo he kız bişey sorucam siz karışık turşuyu nasıl vuruyosunuz ne koyuyosunuz kimi limon tuzu koyuyo kimi tuzla basıyo kimi sirkeyle siz nasıl koyuyosunuzkaydirigubbakcemile3 ilk defa koyucam işşallah becerebilirimsempatiksalakcinni

KIZLAR BENDED PLATES TOPU VAR BEN EBRU ŞANLIYLA ÇOK SPOR YAPTIM SABAHLARI GERÇEKTEN PLATES TOPU VUCUDU SIKILAŞTIRIYO HABERİNİZ OLDUN :dance:

ooo hadi bakalım sevtunum... yap balım yap... vucudu sıkılaştırmak lazım heheheh
KIZ OYUNCAGIM YENDEN GELDİ CANOM ÇOK MUTLUYUM ÇOK BALIM YA ONLAR OLMADAN KENDİMİ EKSİK EDİYODUM HE:kedi::kedi:
heee walla kız sanki sen değil de başkası yazıyo gibi oluyo figürler olmayınca ben seni figürlerinle seviyom cicim....

canlarımmmm hayırlı cumalar, nasılsınız
şekerim hoşgeldin sana da hayırlı cumalar canım....

kızlar merhaba hepinize hayırlı cumalar ....

canım ben limon tuzu ile yapıyom... bir çay bardağı sirkeye koyuyorum nohut koyuyorum bir kaç tane... sonra suyunu hazırlıyom bir veya iki çay kaşığı limon tuzu kpyuyorum... kola şişelerine kuruyom ama ben 1 litrelik... sen büyük şişeye kuruyorsan değişir ölçü....heee bide şeker koymayı da unutma....

afedim hoşgeldin sana da hayırlı cumalar canım....

ebrarım hoşgeldin canım senin cuman hayırlı olsun canım...

ben de iyiyim afedim nolsun bildiğin gibi.... dua için girdim....

Konuyu Toplam 8 Kullanıcı okuyor. (7 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
ebrar_53, afed+, flan+, kalpsiz, kardelen49+, pelin67+, sevtun2+

HEPİNİZİ ÖPÜYORUM
NASILSINIZ BAKALIM?

Konuyu Toplam 8 Kullanıcı okuyor. (7 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
ebrar_53, afed+, flan+, kalpsiz, kardelen49+, pelin67+, sevtun2+

HEPİNİZİ ÖPÜYORUM
NASILSINIZ BAKALIM?

iyidir tatlım sen nasılsın???

saol cnm seninde naslsn ebrarım...
saol canım ben iyiyim şükür sen nasılsın
merak ettim seni geçtimi başının ağrısı?

Ben de iyiyim afedim nolsun bildiğin gibi.... Dua için girdim....

saol kuzum nasılsın bakalım?

ben de iyiyim afedim nolsun bildiğin gibi.... dua için girdim....

bende dua için grdm tatlm aslnda yrn misafirim var yemek ne yapsam diye düşndüm ya....

ben biraz hasta gibiyim yaa zaten öksürük vardı şimdide boğazlarım ve genzim yanıyo
faranjitim tuttu galiba akannehir

sevtun kız naber smıller geri gelmiş kuzum gözünaydın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…