Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

amin diyorum canı gönülden canım kardeşimolumunekankayizsmileolumunekankayizsmile

ağzına ve yüreğine sağlık canım Allah dualarımızı kabul edre inşallah bende dualarınıza katılmak istiyorum neyapmam gerekiyo acaba

aminnn rabbim kabul etsn inşallah...

hoşbulduk canım çok şükür iyiyim,sen nasılsın ne kadar aktif bir topik bu ya şaştım valla kaydirigubbakcemile5

burası öyle canım,7 24 mesaisi vardır buranın.
kızlar biz canan la diğer topicten tanışıyoz,soğan kürü için yardımcı olduğunuz arkadaşımız kendisi.

bu dualar nasıl oluyor ben de katılmak isterim.Cenab-ı Allah şimdiden kabul etsin:Saruboceq:
canım bebek bekleme süresimize göre sırayla ayetel kürsi okuyoruz... sonra da ebrar arkadaşımız duasını hazırlıyor... sen de devamli gelebileceksen eğer tabii ki katılabilirisn canım... ne kadar çok kişi birbirine dua ederse o kadar iyi....a.s.

amin.... inşallah turkuaz arkadaişımız tedaviye gerek görmeden miniği gelir göbişine konar.... o da birsen gibi koca göbüşlü olsun inşallah.....

TUTİŞİM canım kardeşim benim herşey ogüzel gönlüne göre olsun
dualarımız vesile olsunda gelsin minişin inşallah
tüm kalbimle amin diyorum ezanların yüzü suyu hürmetine

aminnn,rabbim tutişimize hayırlı evlatlar nasib etsin inş.
amin diyen,duada bulunan ve bebek bekleyen herkezede nasib eylesin inş.anne olabilmeyi.

ya benim daha günüm münüm gelmedi ve çok canım istiyo,yemim mi yani,ama ben narı çok severim,eşimde bana nartanem der bu yüzden ama:asigim:

klız hamilelik riskin yoksa ye tabi delü........:roflol:

ağzına ve yüreğine sağlık canım Allah dualarımızı kabul edre inşallah bende dualarınıza katılmak istiyorum neyapmam gerekiyo acaba
şimdi katıldın zaten canımkaydirigubbakcemile3

kızlar biz canan la diğer topicten tanışıyoz,soğan kürü için yardımcı olduğunuz arkadaşımız kendisi.
hoşgelmiş.... soğan kürünü de ben tarif etmiştim yada edememiştim yada kardeloş anlamamıştı... baya debelendik o gün:roflol:

amin diyorum canı gönülden canım kardeşimolumunekankayizsmileolumunekankayizsmile
aminnnnn canım
amin tatlım
tabiki katılabilirsin yeterki süreklilik olsun ve bana nekadardır bebek beklediğini söylersen katılırsın canım
aminnn rabbim kabul etsn inşallah...
aminnnnnnn hepinizden rabbim razı olsun

hoşgelmiş arkadaşımız inşallah oda enkısa sürede hamiş olur

TUGCALCIM teşekkür ederim balım bilgi verdigin için canımolumunekankayizsmile

kızlarya bugün çok tuhaf oldum duaları yaparken zor tuttum kendimi nedendir bilmem
allahım hepinizden razı olsun canım arkadaşlarım

canım,ayetül kürsi okuyoruz,sonrada dualıyoruz,tabiki sende katılabilirsin.

mesela nasıl okuyorsunuz canım örnek verirmisin.cumadan cumayamı oluyo.ne kadar okunuyo,herkes için sırayla falanmı okunuyo.ben de çok istiyorum.duaların gücüne çok inanıyorum.Allah bu dualar sayesinde inşallah gönlümüzün muradını verecek,İNŞALLAH :Saruboceq: :CüvCüv:

canlarım ben geldim kusura bakmayın oglumla netten görüştümde :kedi: ne var ne yok bebeler nasıl geçiyo bakıyım gününüz:hulya:

kardeloşum saol kuzum geçmiş olsun dileğin için arada kaynamasında söyleyim olumunekankayizsmile

kız çok karışıktı,zor anladım inanki.
ya hamile olmaya çalışan birinin hamilelik riski ne kadarsa,benimde o kadar,şimdi buna göre adetime bir haftadan fazla süre varkene,herhangi bi yan etkisi olur mu?
şüpheyede düştüm şimdi,nasıl yerim ki,gerçi dün yediydim ama.fisfisfis

yeme o zaman tatlım walla saraçoğlu dedi ki hamilelik planlayan ve hamileliğinin ilk 3 ayında olanlar kesinlikle kendini de yemesin suyunu da içmesin dedi....

evet tatlım öncelikle hoşgeldin topiğimize
dualar bebek bekleme süremize göre okunuyor birazdan bi liste koyucam ona göre yani
1 haftada 2 kişiye okuyoruz cumadan cumaya yada perşembe gecesine kadar 313 tane ayetel kürsi okunuyo tek bir kişi için tabi bu sayıyı bölüşüyoruz

kızlarya bugün çok tuhaf oldum duaları yaparken zor tuttum kendimi nedendir bilmem
allahım hepinizden razı olsun canım arkadaşlarım

canım üzülmek yok demedikmi kız sanalmaz:lmaz: bana diyosun kendini üzüyosun kıyamam canım sana ya zaten aglama modundayım yapma ne olur :teselli::teselli:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…