mesela nasıl okuyorsunuz canım örnek verirmisin.cumadan cumayamı oluyo.ne kadar okunuyo,herkes için sırayla falanmı okunuyo.ben de çok istiyorum.duaların gücüne çok inanıyorum.Allah bu dualar sayesinde inşallah gönlümüzün muradını verecek,İNŞALLAH :Saruboceq: :CüvCüv:
kız çok karışıktı,zor anladım inanki.
ya hamile olmaya çalışan birinin hamilelik riski ne kadarsa,benimde o kadar,şimdi buna göre adetime bir haftadan fazla süre varkene,herhangi bi yan etkisi olur mu?
şüpheyede düştüm şimdi,nasıl yerim ki,gerçi dün yediydim ama.fisfisfis
canım yaa inanki duygusallaştım yani heralde mutluluktan tüylerim diken diken oldu yoksa gayet iyiyim canım sende ağlama sakıncanım üzülmek yok demedikmi kız sanalmaz: lmaz: bana diyosun kendini üzüyosun kıyamam canım sana ya zaten aglama modundayım yapma ne olur :teselli::teselli:
senden de razzı olsn canım hayrdır...
yeme o zaman tatlım walla saraçoğlu dedi ki hamilelik planlayan ve hamileliğinin ilk 3 ayında olanlar kesinlikle kendini de yemesin suyunu da içmesin dedi....
kızlarya bugün çok tuhaf oldum duaları yaparken zor tuttum kendimi nedendir bilmem
allahım hepinizden razı olsun canım arkadaşlarım
canım bebek bekleme süresimize göre sırayla ayetel kürsi okuyoruz... sonra da ebrar arkadaşımız duasını hazırlıyor... sen de devamli gelebileceksen eğer tabii ki katılabilirisn canım... ne kadar çok kişi birbirine dua ederse o kadar iyi....a.s.
ebroşum duygulandın mı canım arkadaşım.... ben de çok duygulanıyom tv de bebe görsem ağlıyom hemensenağlama
ısırganın dişisi yapıyomuş canım bilmem ki öyle dedi... erkeğini tüketin dedi... dişisi saç falan da döküyomuş bana geçenlerde derdam demişti....kızlar ben inanmıyorum o adama ısırgan enginar intihaba iyi gliyo kullandm ben...
canım yaa inanki duygusallaştım yani heralde mutluluktan tüylerim diken diken oldu yoksa gayet iyiyim canım sende ağlama sakın
yok canım iyiyimde duygulandım duaları yaparken
canım yaa inanki duygusallaştım yani heralde mutluluktan tüylerim diken diken oldu yoksa gayet iyiyim canım sende ağlama sakın
yok canım iyiyimde duygulandım duaları yaparken
anladım canım hiç tedavi oldunuz mu??? testler falan yaptırdınız mı???o zaman siz beni yönlendirin ben de okuyayım Allah'ın izniyle.sürekli katılabilirim,iş yerinde de müsait oluyorum.haftalık okunuyo sanırım dualar cumadan cumaya.20şer mi okunuyo ayetel kürsi.ben de 2.5 yıldır bebek istiyorum.:gitme:
o zaman siz beni yönlendirin ben de okuyayım allah'ın izniyle.sürekli katılabilirim,iş yerinde de müsait oluyorum.haftalık okunuyo sanırım dualar cumadan cumaya.20şer mi okunuyo ayetel kürsi.ben de 2.5 yıldır bebek istiyorum.:gitme:
kızlar ben inanmıyorum o adama ısırgan enginar intihaba iyi gliyo kullandm ben...
ısırganın dişisi yapıyomuş canım bilmem ki öyle dedi... erkeğini tüketin dedi... dişisi saç falan da döküyomuş bana geçenlerde derdam demişti....
canım ben 3 yıldır bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?