Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

aminnn canımmm valla ikiz istiyom aslındada bakması çokk zorrr var başımızdaa rabbimm inşşallah sanada ikizz nasip etsinnn belli olmazz kuzuu sen bir beklersin rabbimm ikiz verirr rabbimm saglıkla sıhhatle kucagına almayıı nasipp etsinn

inşşallah rabbim tez zamandaa yollsın bebişini canımm piko içinn sogan kürü dene canım allah şifasını verir inşallah çok yakında alacazz güzell haberlerinii bol boll çalışma yapp

hoşgeldin ayşencim nasılsın canımm

amaniin kız Rabbim hayırlısını versin de ben bu gidişle ikiz doğurcam herhalde canım benim amcam ikiz zaten ikiz kadından olurmuş hep öyle derler bana bekarlığımdan beri abimin çocuklarıyla bir arada kaldığım içinde bilirim ne zor olduğunu ondan korkarım hep ha bide geçende annem rüyasında görmüş beni iki tane bebek bohçası yapmışım biri kız biri erkek hemen beni aradı yoksam ikiz mi doğurcan sen diye hayırlısı Allahtan ne diyelim ondan gelene boynumuz kıldan ince

boncuğum hoşgeldin canım
Allah yar ve yardımcın olsun inşAllah hayrlısıyla atlatırsın filmi
hayırlı haberlerle gelirsin

evet aysenım gerı sayım basladıdelikafadulden
cnm bana fılmden 3gün önce baslamam ıcın bı agrı kesıcı kas gevsetıcı bıde antıbıyotık verdı aysenım
of ne zormus böyle beklemek

Keşke aleynam ama nerdeeeee mafoldumben

Ayol saka yaptık ne kızmasıııı alsanaalsanasmile

Boncugum bu gacılar öle sanıyo ama deilim bebem keşke olsam am nerdeee kaydirigubbakcemile3

:roflol::roflol::roflol::roflol:

Kız hayal öptürmedin kimseye kendini demi gel öpim Şeniz
öptürmedimm kuzumm kimsee öpmediii öpp seni bekledimm öptürmekk içinn hahaa
Selam olsun size kadınlar klubunun en güzel en şirin en cici anne adayları :smiley-cool:
aleykümm selammm geleceginn güzell annesiii hoşgeldinn
slm kızlar ben geldım doktoru aramıs eşim yrn 10 da hsg cekılıyorakannehir
hayırlısı olsun canımmm inşallahh güzell çıkacakkk haberlerinii bekliyoruzz kolaycacıkk geçsinnn inşallahh
amaniin kız Rabbim hayırlısını versin de ben bu gidişle ikiz doğurcam herhalde canım benim amcam ikiz zaten ikiz kadından olurmuş hep öyle derler bana bekarlığımdan beri abimin çocuklarıyla bir arada kaldığım içinde bilirim ne zor olduğunu ondan korkarım hep ha bide geçende annem rüyasında görmüş beni iki tane bebek bohçası yapmışım biri kız biri erkek hemen beni aradı yoksam ikiz mi doğurcan sen diye hayırlısı Allahtan ne diyelim ondan gelene boynumuz kıldan ince

olsunn canımm inşallahh ikizz olsunnn bi atışş iki bebişş inşallahhh hahaha allah saglıklısını hayırlısını versinn inşallahhhh önemli olan o canımm

evet aysenım gerı sayım basladıdelikafadulden
cnm bana fılmden 3gün önce baslamam ıcın bı agrı kesıcı kas gevsetıcı bıde antıbıyotık verdı aysenım
of ne zormus böyle beklemek

hımm benim doktor sadece antibiyotik verdi gitmeden 2 saat önce almam için ve sonrasında 12 saatte bir yemem için o da mikrop kapmaması için veriliyomuş zaten
kas gevşetici ağrı kesici hiç bişey vermedi hatta ben ağrı kesici içeyimmi dedim hayır hiç gerek yok dedi
hemen anlatayım :)
koca bir aletin altına yatıyosun :bbo: pozisyonu söylememe gerek yok sanırım :)
ben sadece iç çamşırımı çıkardım eteğim çoraplarım dahi üstümdeydi :) zaten örtü örtülüyo
sonra işte spekulummu ne :) onunla rahimi çekiyo dışarı doğru tabi ne kadar çektiğini göremiyoruz :)
sonra iğne yapıyo rahime sonra kocaman bir aletle (bunu filme baktığında rahimde bile çokk net bir şekilde görüyosun ) içeriye sıvı veriyo aynı andada filmi çekiyo içerdeki dağılımı görüyo
inan korkulacak hiç birşey yok seb sadece oku kendini ve hiç birşeye bakma
rahimi çekerken hafif bi acı oluyo ve iğneyi yaptığında sonrada içeri sıvı giderken adet sancısı gibi bir sancı 1 2 dk lık o kadar kaydirigubbakcemile5
ben,m film sonrasında kanamam dahi olmadı kendini kasıp sıkmaki işlem çabucak bitsin opuyorumnanaktan

neree gittinizzz kızlarr çıkacamm ben az sonra bi süpürgeyi açayımm heryerr tokk götürüyoo hahaha

1 haftadır yapmadım hiç bişii ayolll ev aldı başını gidiyo halimde yok ama en azından bi süpüremm
ebrarımmmmmmmm kuzummm nirdesinnn bi gelmedinnn göremm yüzünüü gitmeden
turkuazdaa yokk gelmedii
kardelende ugramadııı tugcem zaten beni gördüü kaçtııı pekmezz içmeyee hahahaha ne talihsiz gacıyımmm benn yaaaa
derinimmm sende gelmedin inşaşllah iyisindirr canım inşallah geçmiştirr başınnn
samyelide yemekleri almışş gitmişş daha yokk ortadaa
ben daha yimekk yapmadımmm offf ne yapamm kii canımda istemiyoo bişeyyy

ya aysenım 41 yasın okum dedım fılmden önce onu bıle yatıstıremedım cuma cektırıcem dıye yetıstırırım dıyodum senın dedıgın gıbı dua edım bol bol ben

Back
X