Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
annenin iyi olmasına sevindim canımm rabbim nerde varsa hepsinin şifasını versinn aminnn
Selam olsun size kadınlar klubunun en güzel en şirin en cici anne adayları :smiley-cool:
slm kızlar ben geldım doktoru aramıs eşim yrn 10 da hsg cekılıyorakannehir
aminnn canımmm valla ikiz istiyom aslındada bakması çokk zorrr var başımızdaa rabbimm inşşallah sanada ikizz nasip etsinnn belli olmazz kuzuu sen bir beklersin rabbimm ikiz verirr rabbimm saglıkla sıhhatle kucagına almayıı nasipp etsinn
inşşallah rabbim tez zamandaa yollsın bebişini canımm piko içinn sogan kürü dene canım allah şifasını verir inşallah çok yakında alacazz güzell haberlerinii bol boll çalışma yapp
hoşgeldin ayşencim nasılsın canımm
hoşgeldin canım opuyorumnanaktan
slm kızlar ben geldım doktoru aramıs eşim yrn 10 da hsg cekılıyorakannehir
öptürmedimm kuzumm kimsee öpmediii öpp seni bekledimm öptürmekk içinn hahaaKeşke aleynam ama nerdeeeee mafoldumben
Ayol saka yaptık ne kızmasıııı alsanaalsanasmile
Boncugum bu gacılar öle sanıyo ama deilim bebem keşke olsam am nerdeee kaydirigubbakcemile3
:roflol::roflol::roflol::roflol:
Kız hayal öptürmedin kimseye kendini demi gel öpim Şeniz
aleykümm selammm geleceginn güzell annesiii hoşgeldinnSelam olsun size kadınlar klubunun en güzel en şirin en cici anne adayları :smiley-cool:
hayırlısı olsun canımmm inşallahh güzell çıkacakkk haberlerinii bekliyoruzz kolaycacıkk geçsinnn inşallahhslm kızlar ben geldım doktoru aramıs eşim yrn 10 da hsg cekılıyorakannehir
amaniin kız Rabbim hayırlısını versin de ben bu gidişle ikiz doğurcam herhalde canım benim amcam ikiz zaten ikiz kadından olurmuş hep öyle derler bana bekarlığımdan beri abimin çocuklarıyla bir arada kaldığım içinde bilirim ne zor olduğunu ondan korkarım hep ha bide geçende annem rüyasında görmüş beni iki tane bebek bohçası yapmışım biri kız biri erkek hemen beni aradı yoksam ikiz mi doğurcan sen diye hayırlısı Allahtan ne diyelim ondan gelene boynumuz kıldan ince
evet aysenım gerı sayım basladıdelikafadulden
cnm bana fılmden 3gün önce baslamam ıcın bı agrı kesıcı kas gevsetıcı bıde antıbıyotık verdı aysenım
of ne zormus böyle beklemek