Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

aysen cok soru sordum cnm bılıyordum ama sen yabancı degılsın kız kusurabakma son soru cekılırken sadece doktormu oluyor

bende şener şen e döndüm bak gidiyorum abi diyor gitmiyor yakaydirigubbakcemile3neyse aysenciğim şunu da yazayım öyle gideyim sana birşeyler yazdım bir ara oku da konuşalım olur mu?yerimseniben

aysen cok soru sordum cnm bılıyordum ama sen yabancı degılsın kız kusurabakma son soru cekılırken sadece doktormu oluyor

igneyii bende anlamadımm bana yapmadılar igne falan sadece ilacı yavaş yavaşş verdilerr aletle içerii öncesindede antibiyotikk falan işte sana neden igne yaptılarr bende anlamadım ayşecik
boncugumm salavatı tefriciyeyi biliyorsan giderken başla okumaya çıkana kadar canımm

inşallah kolay geçecekkk hiçç korkmaa canımm inşallah çeken erkektirrr

aysenım ıgne olayını yenı duydum cnm ya ne ıgnesı rahıme ıgnemı yapılırsenağlamaohaoldumsmile
canım içeriye ilacı nasıl verecek o koca aletin ucunda iğne var :) ama anlamıyosun bişi zaten merak etme kaydirigubbakcemile5
ya aysenım 41 yasın okum dedım fılmden önce onu bıle yatıstıremedım cuma cektırıcem dıye yetıstırırım dıyodum senın dedıgın gıbı dua edım bol bol ben

canım abdest al öle git girmeden önce 11 ayetl kürsi oku
ben o sedyeye yattığımda hazırlanıp doktoru beklerken aklıma kötü şeyler gelmesin korkmayayım diye bildiğim bütün kısa sureleri okumuşum sonradan hatırladım tabi
bol bol oku acısı ağrısı hepsi boş temiz çıksında inşlhhh sende bunu düşün motive et
ben hep içimden bundan korkarsam doğumu nasıl yapacam dedim sempatiksalakcinni

canım içeriye ilacı nasıl verecek o koca aletin ucunda iğne var :) ama anlamıyosun bişi zaten merak etme kaydirigubbakcemile5

canım abdest al öle git girmeden önce 11 ayetl kürsi oku
ben o sedyeye yattığımda hazırlanıp doktoru beklerken aklıma kötü şeyler gelmesin korkmayayım diye bildiğim bütün kısa sureleri okumuşum sonradan hatırladım tabi
bol bol oku acısı ağrısı hepsi boş temiz çıksında inşlhhh sende bunu düşün motive et
ben hep içimden bundan korkarsam doğumu nasıl yapacam dedim sempatiksalakcinni

çok sagol aysenım ya dedıgın gıbı acı falan boş razıyım acıya temız cıksında :Saruboceq:

yok canım sor tabi ne demek
ben herkesden sonra çekilicektim ama turkuazdan senden önce serdim postu kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
yok canım asistanıda oluyo doktor senle uğraşırken o film çekilen aletin başında oluyo doktora ilacı felan veriyo

igneyii bende anlamadımm bana yapmadılar igne falan sadece ilacı yavaş yavaşş verdilerr aletle içerii öncesindede antibiyotikk falan işte sana neden igne yaptılarr bende anlamadım ayşecik
boncugumm salavatı tefriciyeyi biliyorsan giderken başla okumaya çıkana kadar canımm

inşallah kolay geçecekkk hiçç korkmaa canımm inşallah çeken erkektirrr

iğneyi görmemiş oalbilirisn canım ama o aletin ucunda iğne var yoksa nasıl gidicek ilaç içeri kocaman kolum kadar aletten kaydirigubbakcemile3

bılıyorum hayalım bakalım neolcak ınsallah temız cıkarda baslarım tedavıye hemen

inşallahh temizz çıkacakk kzuumm sonrada hemencikk hamile kalırsınnn samyelimde sanada arkadaşına ördügü battaniyeden örer inşallahhh kendinede ee tabii bizlerede örecekkk demii samyelimmmm inaşşahh güzel güzell haberlerr alacazz canımm

çok sagol aysenım ya dedıgın gıbı acı falan boş razıyım acıya temız cıksında :Saruboceq:

canım bak temiz çıkacak hiçç merak etmeeee
ben kendim için giderkende hiç sorun çıkacak diye bir tereddit etmedim kötü bişey olacağı zaman içime doğuyo benim
senin içinde aynı şeyler geçiyo içimden
inşlhh yüüzn gülerek kalkarsın masadan senden kuzum opuyorumnanaktan

ayyyyyyyyy bakkkk hatırladım şimdi geçenlerde seni ben rüyamda gördümm heeeee hatta unutmayayımda sölimm dedim ama 1 haftadan fazladır girmeyince unuttum tabisi
ne gördüğümü hatırlamıyorum ama görmüştüm kaydirigubbakcemile3

kurtuldun ne güzel aysenım hem bak bıze anlatıyosun ne güzel

evet canım çok şükür
yarın bu saatlerde sende kurtuldum çok şükür diyceksin kuzum zemuszemus

şu eşşek sıpaları için yapmadığımız şey kalmıyo bakalım ne zaman teşrif edecek veliahtlarımız alsanaalsanasmile

evet canımm belkide görmemişimdirr olabilirrr evett yaa kolll gibiii hahahahahaha allahh seniii emiiiii hahahahahaha koptummmmmmmm

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
ben o alet için daha ne tabirler kullanıyorum ama burda yazamıyom anlarsın yaaa aklinialirimsmile aklinialirimsmile aklinialirimsmile
kazen abim banlar sonra beni aklinialirimsmile aklinialirimsmilekaydirigubbakcemile3

Back
X