Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ii senden naberr
canım benim yaa sağlık olsun yinede girip haber veriyosunya buyeter
tabi pc gibi olmaz .neyse inşallah tekrardan bağlatırsınız net .çok öptüm canım
ezgim saol kuzum biz iyiyiz sen nasılsın?
saol kuzum ağzına sağlık
saol canım ağzına sağlık
canım aslında iğne vurduktan iki gün sonra yapılıyo diye biliyorum ben sana bişey demek istemedim kafan bulanmasın diye ama erken yaptı galiba .ama spermlerin 72 saat yaşıyo olması iyi bugece çatlasa gelip bulsa yumoşu spermcikler çok iyi olur .allahım inşallah emeklerini boşa çıkarmasın .bugün çok dua ettim kuzum senin için .opuyorumnanaktan
sende allaha emanet ol canım öptümm görüşmek üzereben kaçıyorum kızlar Allaha emanet olun
bende birazdan alacam duşş korkuma alamıyordum 2 gündür korkunun ecele faydası yokk biraz rahatlarım belkii iyiyim canım bende üzerinden uzakk biraz grip oldumda kaç gündür çekiyoz işte çıkacam bende bi süpürge açayım sonra duşa gireyim eşim gelene kadar halledeymyorulmuşum canım ya eve gidip şöyleeee sıcacık duş alıp uyumak isterdiimmmmm a.s
sen nasılsın canımmmm
kızlar ben kaçıyorum görüşmek üzere..
canım çok saol ya allah razı olsunKIZLAR GECMISE YARIM YUMALAK BAKTIM KACIRDIGIM OLURSA KUSURABAKMAYIN COK BIRIKMIS YINE GECMISkaydirigubbakcemile3
bırsenım umarım asılaman tutmustur melegın ıcındedır cnm:Saruboceq:
sevtunum cnm senın cevrendede nekadar cok yılan varmıs görüşme öyle ınsanlarla ızın verme senı üzmelerıne eden bulur sakın takma cahıl boş ınsanların lafınıklava:
samyelım cok gecmıs olsun cnm dıkkatet kendınea.s.
pelınım esının sonuclarının ıyı cıkmasına ck sevındım cnm senınkıde güzel cıkar ınsallah:Saruboceq:
derdam cokmu yoruluyosun cnm ama ıyı yapıyorsun kafan dagılıyordur sızın kontrolede az kaldı umarım sonuc fırlamıstır :Saruboceq::lepi:
bulut dün yemek yanmıskaydirigubbakcemile3gecmıs olsun cnm
derınım 12 gün gectı cnm demek umarım bu bekleyısın sonu mutluluktur senınkı gızlenıyordur:Saruboceq::1hug:
ebrarım rastgele lısteyı ararken gördüm cnm basın sagolsun cnm bıkacgündür yoktum göremedım kusurabakma mekanı cennet olsun :Saruboceq:
canım neyapalım ozaman 5 derinden 5 de benden alıp sanaveriyim olurmu sende 10 tane okumuş olursun canımkardelenım ılk ıgnenı olmussun cnm hadı hayırlısı umarım buay gelır mınısın
halem hamıle olabılırmıssın ay hadı ınsallah cnm ıhmal etme bı test yap cnm sen
ebrarım dua lıstesı tamammıs sen banada yaz derınden senden bölüver benımde duam gecsın adetım dün bıttı
buarada kızlar esım bgn doktoru arıcak yrn ızınlı oldugu ıcın dıyor yrn olabılırse hsg daha ıyı olur doktora sorucak bakalım ne dıcek
umarım tmm der benım ıcınde ıyı olur naz yaparım benımkıne herseyı ona yaptırırım saka bıyanayanımda olması ıyı olcak
kuzuu nerdesin sen ya çok merak ettik çok şükür anneciğin daha iyiymişgünaydın güzeller nasılsınız uzun bir aradan sonra
anneme merak edenler tam olarak düzelmesede biraz daha iyi gibi bende memleketteydim dün döndüm
ii haberler varmı diye sorayım geçmişi okumam imkansız gibi sempatiksalakcinni
ebrarım napıyon kuzum
boncuğum seninde hsg günün gelmiş hiç korkma heyecan yapma göz açıp kapayıncaya kadar geçiyo yattığı anda içindne dua okumaya başla :) ben öyle yaptım ilacı verdikten sonra 1 2 dk lık bi sızı olacak sadece
inşlhhh sendede açık çıkar canımcım ii haberlerini bekliyorum opuyorumnanaktan
birsenim hayırlı olsun canım inşallah yumurtan bugün çatlar da beben göbişine konar canım.....
derinim geçmiş olsun canım ilaç kullanma ama emi nolur nolmaz yani... hep gecikiyor deyip ilaç kullanan ama aslında hamile olan insanlar var.....
canım seni umutlandırmak istemem adet belirtileriyle hamilelik belirtileri başta karışıyor birbirine ama inşallah hamilesindri canım....
:teselli: :teselli:
vereliniortak
bende bende
kaydirigubbakcemile3
canım birde protein c var bir de homosistein diye bir test var pıhtılaşma için aklında olsun bana yapılmıştı....
yürüü be halem
ebrarım homosistein diye de bir test var canım yukarda da yazdım aklında olsun tekrarlayan düşüklerin nedeni olabiliyormuş....
Allah kabul etsin canım....
sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
:kedi::kedi::kedi:
kızzz Allah görümcenden razı olsun onun da olmuyomuş heralde tez vakitte rabbim bebesini göndersin ona da... Ayyy ne kadar çok var Yarabbim sen bilirsin sonumuzu hayır eyle....
Allah kabul etsin canım...
kardeloş hayırlı olsun anacım inşallah bu sefer gelir miniğin... kız folbiol vermiş dr ama folbiol folik asit ilacı bende kullanıyom... pıhtılaşma şle alakası yok yani sen yine coraspin kullan bence.....
iyiydir canım bana sorduysan geçmişe yolculuğa çıktım....
kız senin kuvvet toplaman lazım öyle kahvaltı etmeden olmazzzz yürü bakem kahvaltı et hemenç....klava:
cokacimcoook cokacimcoook
kız bende izliyom heee sinir oluyom aynen....klava:
günaydın canımmm....a.s.
kurabiyelerimi yaptım geldim
çıkmak üzereler fırından cokacimcoook
Selam kızlar nasılsınız...
sende allaha emanet ol canım öptümm görüşmek üzere
bende birazdan alacam duşş korkuma alamıyordum 2 gündür korkunun ecele faydası yokk biraz rahatlarım belkii iyiyim canım bende üzerinden uzakk biraz grip oldumda kaç gündür çekiyoz işte çıkacam bende bi süpürge açayım sonra duşa gireyim eşim gelene kadar halledeym
güle güle canım ii bak kendine öptümm
çay söyledim çayocağından seni bekliyorum cokacimcoook
kurabiyeler çıktımı fırından
boğarmıyım hiç seni yav kıyamam sana kuzum can arkadaşım benimboğğğğğğ beniiiii kuzummm boğğğğ yiterkii sen boğğğğğ kuzum hepimizin içinde varr o çocukk korkmayın çıkarınn o çocugu nefes alsınn sizle birlikte görceksinizz o çocukk sizi nedakana deyiştirecek
yelizi bende çok merak ediyom kuzu hiç yok ortada inşallah iyidir inşallah hamiştirr belki dr yataktan kalma demiştirr ondan gelemiordur inşallah inşallah güzrll haberlerini verir inşallahh
ayşenin annesi nasıl oldu yokmu haberr merak ettimm inşallah iyidir rabbim şifasını versin
oyy kuzum geçmiş olsunnn kullan ilaçlarını şifa olsun inşallahh ballı limonn çok iyi geliyo canım çokk şükürr benim azaldı
siz isterseniz insanlar sizi üzebilirr siz istemedinizz sürece üzemezlerr canımm izin vermeyinnn ilk zamanlarr bende sizin gibiydimm baktım olmuyoo koydum hepsine tavrımı
ben istedigim sürece beni üzebilir karşımdaki ben istemessem üzemez
kapıda bekle canım sen elinde ceviz pekmezle içeri girdigin an daya agzına hahahahah uyumalarına izin vermeyin
özletiyon kendini kuzummmmm görüşemiyoz artıkınn
hahahahahahahah kızzz tugcee kuzusu benmii azdırıyom kızz ne kadana ayıpppp heçme heçç yakıştıramadımm dogrusuuu hahahahahaha sen sankimm azdırmıyondaaa
bak bakkk enerjiiii içecegii içennn kimmmmmmmm bakk deliller ortadaaa tugceeeeee hahhaha
benimkide evlendimizde tıg gibiydi şimdi balon konumubnda göbişii sankimm 9 aylıkk diyom benim yerime sen doguracann hahaha
kuvvett macıunuu yidirrr sendeee yorgunlugu kalmazzz işteee uçuverirrr hahahaha
sevindim canım sendede sorun çıkmıcak inşallahh korkma canımm inşallah hepsi gğzel çıkacak
kuzum çok geçmiş olsun rabbim şifa versinsaoll canımm aminnn rabbimm hepimizin şifasını versin inşallahh
bu seferr fena vurdu kuzummm kaç gündürrr kötüydüm dünden beride migren girdi çıkmıyooo
bunada şükürrr yapcak bişey yokk sen nasılsın canım nasıl gidiyoo sevindimm görümcen konuşmuş valideyle inşallah herşey yoluna girecekk kuzummm inşallahh
mavişim bitanem nasılsın?ağrıların vardı daha iyisin inşallahgeçmişe bakamadım fazla inşAllah herkes iyidir
canım çok geçmiş olsun inşallah terfiedersin enkısa zamanda opuyorumnanaktangittim hiç gitmez olurmuyum?
pko dedi laparoskobi önerdi,sol tüpüm hafif tıkanıkmış oda rahim filmi çekilirken açılmış.enfeksiyon varmış onada antibiyotik verdi kullandım....laparoskobiden sonra %80 şans verdi.
inşallah laparoskobiden sonra anneliğe terfi ederim.....:Saruboceq::CüvCüv:
biliyorum delümmmmmmmmm aklinialirimsmileKeşke aleynam ama nerdeeeee mafoldumben
Ayol saka yaptık ne kızmasıııı alsanaalsanasmile
Boncugum bu gacılar öle sanıyo ama deilim bebem keşke olsam am nerdeee kaydirigubbakcemile3
:roflol::roflol::roflol::roflol:
Kız hayal öptürmedin kimseye kendini demi gel öpim Şeniz
ay hadi hayırlısı boncuğum inşallah tertemiz çıksında bayram edelimslm kızlar ben geldım doktoru aramıs eşim yrn 10 da hsg cekılıyorakannehir
kuzum geldim ama kıl payı kaçırdım galiba çokda üzüldümneree gittinizzz kızlarr çıkacamm ben az sonra bi süpürgeyi açayımm heryerr tokk götürüyoo hahaha
1 haftadır yapmadım hiç bişii ayolll ev aldı başını gidiyo halimde yok ama en azından bi süpüremm
ebrarımmmmmmmm kuzummm nirdesinnn bi gelmedinnn göremm yüzünüü gitmeden
turkuazdaa yokk gelmedii
kardelende ugramadııı tugcem zaten beni gördüü kaçtııı pekmezz içmeyee hahahaha ne talihsiz gacıyımmm benn yaaaa
derinimmm sende gelmedin inşaşllah iyisindirr canım inşallah geçmiştirr başınnn
samyelide yemekleri almışş gitmişş daha yokk ortadaa
ben daha yimekk yapmadımmm offf ne yapamm kii canımda istemiyoo bişeyyy
temiz çıkıcak allahın izniyle hiç kafanı bozma olumunekankayizsmileçok sagol aysenım ya dedıgın gıbı acı falan boş razıyım acıya temız cıksında :Saruboceq:
tutiş naber kuzu?ben selamını söylemeden sen girmişsin bilem sempatiksalakcinniselam kızlarrr,nasılsınız
hadi hayırlısı teldede konuştuk gerçi inşallah temiz çıkar bitanemcnm haftaya çekilecek inş dün gittim mihrimaha
hoşgörd
m hayaliiim sağolasın nasılsın
tamam cnm
nedemek canım tabiki ekleriz unutursak hatırlat ama olurmubeni de listeye eklermisiniz ???
18 ekim tarihimiz boshayallersmile
çay söyledim çayocağından seni bekliyorum cokacimcoook
kurabiyeler çıktımı fırından