Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

günaydın kızlar dün yasınlere dalmısım gözlerım öyle agrımıskı uyuya kalmısım yoksa gelıcektım ama şükür 41 yasınımı bıtırdım rabbım kabuleder ınsallah saatler kaldı hsg ye bana dua edın kızlar hatta 41 yasınıme sızde amın dıyın dün gece gırebılseydım duayı öne alıp sızın de amın demenızı ıstıcektım
umarım gülerek gelırım evıme ınternete gıremesemde ebrara msj atarım o haber verır sonucu allahım neolur güzel cıksın sonuc bende tedavıye başlım neolur allahım:Saruboceq::Saruboceq:
gecmıse bakamıcam hazırlanmam gerek öptüm sızleria.s.
boncugum duana bütün kalbimle amin diyorum RABBİM gönlünün muradını versin :ecrin_bebek::emir_bebek:
selam canım hoşgeldina.s.

aleyküm selam canım hoşbuldumŞeniz

ablaaaaaaaaaaa hiç evde oturmuyon kızzzzz bugünde gezmeye gitmişsin ohhhhhhhhh sefan olsun kıskanankar catlasın:1:

kuzumm süte oturmadım maydonaz yanii sade süte oturmuştumm kırk kilide oturdumm
başka neye oturdum bilmiyomm hahahahah

oturcak ne varsa siz söyleyin ben oturayım valla bakalım bu ay hsg çekilcek diyom bu ay çektirmesemde süte otursam bide kuyuya gene salsamm bişilerii soganıda içecem tekrar bu gün başlayıpp sonra mı çektirsem bi daki aya her ay her ay çektiremem hsg o bakımdan hepsini bi seferde deneyeyimm sonra gidip çektireyimm diyom bi yananda git çektir kurtul deyoll zamanında biliyon ha boyna gnderdikk kuyuya bişilerr açmışsa açmıştırr zatenn hahahaha açacagı kadarrr hahahaha

bu arada evet maddi açıdan tüp uzak bebişimmmm

anladım canım biz de kenarda üç kuruşumuz var zaten ev alalım dedik üstüne kredi çekip geçen ay ama düşün şimdi bebe olmaasa tüp nasıl yapcaz hayalimdeki gibi de bir ev bulmuştum aslında ama bebek için vazgeçtik evden offfff Allah'ım uğraştırmadan gönderse bebelerimizi...

kız bende sütü bildiğimden değil başka bir topicte okuduydum sütle maydanozu karıştırıp buharına oturuyolarmış ondan dedim kuzum.....

KIZ AYNI DERT BENDEDE VAR HE İNSAN HİÇMİ DÜŞÜNMEZ ACABA BU KIRILIRMI KIRILMAZMI DİYE senağlamasenağlamasenağlamasenağlama

geçen komşum nerden geliyorsun diye sordu bende küçük eltim doğurdu ordan geliyorum diyeceğime kaynım doğurdu ordan geliyorum dedim yanlışlıkla bana şöyle bir baktı ve ne dedi biliyor musun sizin ailede kaynın bile doğuruyor bir tek sen doğuramıyorsunakannehir

kardelen hoşbuldum canım sen nasılsınopuyorumnanaktan

kızlar ben cıkıyom sonra görüşürüzzzzzzzzzzzzzŞeniz

yok canım kızar mıyım heççç sen bana 18 dicen de ben kızcam pehhhhh..... sağol tatlım zaten kendim de o yaşlarda gözüküyom balım ama değilim maalesef.... ne istersen de kuzum kızarmıyım sana hiççç......olumunekankayizsmileolumunekankayizsmile
çok kımıl kımılım hem her yerim kımıldar benm hahahahaha.......delikafaduldensırnaşık şey
bak dogru hissetmişim demek bebişimmm hahaha
öyle deme canım Rabbim yeterki ol desin nasıl olduğuna şaşar kalısın :Saruboceq:hiç moralini bozma tatlım rüyanda çıkan gerçek olur belki öbür aya güzel haberini alırız belki belli mi olur?a.s.
aminn canımm inşallahh bozmuyorumm moralimi 15 sene oldu alıştım artıkk kırmızı geldindede üzülmüyom artıkınn bakıp diyorumm dayanamadın gene bensizlige geldinmii diyorumm gülüyorumm kendi kendimee bi kahkaha atıyom eşim içerden sesleniyo akşam noluyoo gene diyee dedim benimki gelmiş dayanamamış özlemişş beni geldi gene dedimm ona gülüyomm manyaksınn kızımm sen diyooo hahahahaha
yok be gülüm ist.değilimmafoldumbenlohusa hastası olmuştum ben ya 45 gün günde 3 sefer rahimde parça var mı yok mu diye kürtaja ve pansumana aldılar beni o yüzden o masadan çok korkuyorum görünce benim betim benzim atıyoreyvahedigeldismile
çok geçmiş olsun canımm korkunu yen ve git drr canımm inşallah güzel olacakk herşey
herkese selam kızlar napıyonuza.s.

boncugumdan haber yok galiba daha gelmemiş İNŞALLAH güzel haberlerle gelir

hoşgeldin canımm nasılsınn ben iyiyim kendi adıma çok şükürr

geçen komşum nerden geliyorsun diye sordu bende küçük eltim doğurdu ordan geliyorum diyeceğime kaynım doğurdu ordan geliyorum dedim yanlışlıkla bana şöyle bir baktı ve ne dedi biliyor musun sizin ailede kaynın bile doğuruyor bir tek sen doğuramıyorsunakannehir
saygısız kadın başka bişe demiyorum ter... nasıl insanlar var komik olduklarını sanıyoılar galiba
aleynam nasılsın balım???

iyiyim tugcem sen nasılsın bakim sizdemi ev alıyonuz benim gibi bebek için vazmı gectiniz

aaa deliye bak hele kız sen demedin mi benim oğluşum var be kadın sen ne diyon hem sana neee:oklava::oklava:

ay o nasıl bi laf yaaaa.ne kadar ayıp ne insanlar var yuh yani.Allah bildiği gibi yapsın

hayalim sagol canım hamd olsun bugünlerimize temizlik yapıyom sıra yatak odada rayı temizliyoom dün mutfagı bitirdim güzel oldu mutfak eşime diyom yeni gelin mutfagı gibi oldu kaydirigubbakcemile3perdeleri falan taktım güzel oldu bide dolapların rengini beyenmiyodum maviydi bende satılan kaplamlardan aldım yapışkanlı güzel oldu ama temizliyi bitiriyim resim cekip göstercem sizlere evimi İNŞALLAH

canım ya kıyamam bırak dengesizleri :teselli::teselli::teselli: bende geçen arkadaşa gittim kaynansı geldi oruya kadın ne oldu dedi bende dogum yaptım dedi hamile oldugumu biliyodu hatun dedim doktor hatası bana demezmi kilolusun ondan durmamıştır doktorda ne suç buluyosun kendinde bul suçu dedi rahimin hastalıklı ondan çocukları kusuyo rahimin dedi çok kırıldım aglamaktan hitap düştüm mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben çok jırıldım çok o kadına dedim kırıyosun kadın demezmi git şurdan başkasına kızıyosum bana laf ediyosun git benden bulma belanı dedi benimde çok agırıma gitti ev sahibi hiç sesini bile çıkarmadı bide akraba olucak mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben ben olsam kaynanam olsa bile agzının payını verirdim hemafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

saygısız kadın başka bişe demiyorum ter... nasıl insanlar var komik olduklarını sanıyoılar galiba

iyiyim tugcem sen nasılsın bakim sizdemi ev alıyonuz benim gibi bebek için vazmı gectiniz

evet canım yaaa aynen öly oldu bide çok istediğim gibi olmasına rağmen ev eşime beğenmedim dedim adamın içine dert olmasın diye surası söyle burası böyle diye bir sürü bahane buldum aslında çok güzeldi ama napalım bebek daha önemli....

canım ya kıyamam bırak dengesizleri :teselli::teselli::teselli: Bende geçen arkadaşa gittim kaynansı geldi oruya kadın ne oldu dedi bende dogum yaptım dedi hamile oldugumu biliyodu hatun dedim doktor hatası bana demezmi kilolusun ondan durmamıştır doktorda ne suç buluyosun kendinde bul suçu dedi rahimin hastalıklı ondan çocukları kusuyo rahimin dedi çok kırıldım aglamaktan hitap düştüm mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben çok jırıldım çok o kadına dedim kırıyosun kadın demezmi git şurdan başkasına kızıyosum bana laf ediyosun git benden bulma belanı dedi benimde çok agırıma gitti ev sahibi hiç sesini bile çıkarmadı bide akraba olucak mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben ben olsam kaynanam olsa bile agzının payını verirdim hemafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

sevtun nasıl insanlar var şu hayatta ya allah nasıl biliyosa öyle yapsın başka bişe demiyorum

Son düzenleme:
kız öyle insanları alıcan bir kavana koyucan altına odun atıcan zevkle yakıcan oturum bakıcan karşısına geçim hekötükedihüso

canım ya kıyamam bırak dengesizleri :teselli::teselli::teselli: bende geçen arkadaşa gittim kaynansı geldi oruya kadın ne oldu dedi bende dogum yaptım dedi hamile oldugumu biliyodu hatun dedim doktor hatası bana demezmi kilolusun ondan durmamıştır doktorda ne suç buluyosun kendinde bul suçu dedi rahimin hastalıklı ondan çocukları kusuyo rahimin dedi çok kırıldım aglamaktan hitap düştüm mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben çok jırıldım çok o kadına dedim kırıyosun kadın demezmi git şurdan başkasına kızıyosum bana laf ediyosun git benden bulma belanı dedi benimde çok agırıma gitti ev sahibi hiç sesini bile çıkarmadı bide akraba olucak mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben ben olsam kaynanam olsa bile agzının payını verirdim hemafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
kız sevtun kız senin çevrende çok ş.... siz insan var Allah yardımcın olsun....

Back
X