Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sevtun nasıl insanlar var şu hayatta ya allah nasıl bilkiyosa öyle yapsın başka bişe demiyorum
aminnn canımmmmm rabbimm ugraştırmasınnn inşallahhhanladım canım biz de kenarda üç kuruşumuz var zaten ev alalım dedik üstüne kredi çekip geçen ay ama düşün şimdi bebe olmaasa tüp nasıl yapcaz hayalimdeki gibi de bir ev bulmuştum aslında ama bebek için vazgeçtik evden offfff Allah'ım uğraştırmadan gönderse bebelerimizi...
kız bende sütü bildiğimden değil başka bir topicte okuduydum sütle maydanozu karıştırıp buharına oturuyolarmış ondan dedim kuzum.....
kardelen hoşbuldum canım sen nasılsınopuyorumnanaktan
kızlar ben cıkıyom sonra görüşürüzzzzzzzzzzzzzŞeniz
TUGCEM DOGRU BEBEK DAHA ÖNEMLİ ONUN Bİ GÜLÜŞÜ BÜTTÜN EVLERE BEDEL
KIZLAR NE DİYCEM HANİ RAMAZANDAN ÖNCE HALAMIN OGLUNUN DÜYÜNÜNE GİTMİŞTİM YA GELİN HAMİLEYNİŞ ANNEM DEDİ AYYYYYYY DUYUNCA NASIL OLDUMohaoldumsmile ANLATAMM BELLİ DE ETMİYOM SİNİR OLDUM ELLERİM CEK,İLDİ SANKİ SİNİRDEN
BEN 3 YILDIR BEKLERKEN KIZ 2 . AYINDA HAMİLE KALDI mafoldumben
BUNDADA Bİ HAYIR VAR ELBET RABBİM VERMİYORSA BENİ DÜŞÜMNDÜYÜ İÇİN VERMİYORDUR CÜNKÜ ALLHIM HERKESTEN COK BENİ DÜŞÜNÜR CANI GÖNÜLDEN İNANIYORUM
KIZLAR NE DİYCEM HANİ RAMAZANDAN ÖNCE HALAMIN OGLUNUN DÜYÜNÜNE GİTMİŞTİM YA GELİN HAMİLEYNİŞ ANNEM DEDİ AYYYYYYY DUYUNCA NASIL OLDUMohaoldumsmile ANLATAMM BELLİ DE ETMİYOM SİNİR OLDUM ELLERİM CEK,İLDİ SANKİ SİNİRDEN
BUNDADA Bİ HAYIR VAR ELBET RABBİM VERMİYORSA BENİ DÜŞÜMNDÜYÜ İÇİN VERMİYORDUR CÜNKÜ ALLHIM HERKESTEN COK BENİ DÜŞÜNÜR CANI GÖNÜLDEN İNANIYORUM
kız sevtun kız senin çevrende çok ş.... siz insan var Allah yardımcın olsun....
Ayyyy kızlar bende cıkıcam diyom cıkamıyom
her defasında aklıma bişe geliyo
kız hayellllllllllllllllllll niye konuşmuyon kızzzzzzzzzz küsmüyüz ahanda cıkıyom hıhhhhh
aminnn canımmmmm rabbimm ugraştırmasınnn inşallahhh
bebişimmm derinmii söylediydi acaba onu bana biri dediydi kaynatıp posasına oturulacak diye bu ay deneyeyim sorayımda onların komşumu biri yapmışş aklımda kaldıgı kadarıyla bizde borçtan kurtulup yapamadık bebişimm tüp 1 kere yaptık oda sgk da baştan sagma oldu anlıcan yapacaksan bunu özelde yapacan eşimde daha yapmam sgk da dedi özelde yaparız 1 sefer daha deneriz oldu oldu olmadı yapacak bişi yok dedi bide o ilkinde çok korktu narkozdan zor ayıldım ozaman dedi bi daha seni o riske atmam ..arada konuşuyoz diyorum borç borç bittigi yok denesekmi bi sefer ya bişey olursa sana diyo korkuyo denemeye tekrardan hahaha bak bişi anlatam benim bi gün ben çok hasta oldum ozaman annesiyle oturuyoz beni gece klinige kaldırdılar serum takılacak damar bulamadılar taktı bi tarafa şişti damar dr dedi damarı patlatacaz diyerinden deneyelim o ara eşim kayboldu odadan aradan 10 dk geçti dr geldi gene dedim eşim nerde dedi içerde yatıyo neden dedim bayıldı dedi hahahaha yazıkk yavrumm korkmuş damar patlıcakta bana bişey olacak diye
güle güle aleynam iyi bak kendine canım
hayalciğim özelde yaklaşık ne kadara mal oluyor?bilmiyorumkismile
ahh kuzum yaaa nolmuş buna.... tüp bebek miymiş??? nerde yapılmış???kanal d açık çabuk