Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
iyiyimm kuzummm hoşgeldinnnnnnnnn sen nasılsınnhayalimm kuzuu nasılsınn?
ne var ne yok
benim kırmızılar geldi bu arada yeni tarih 4kasım
hoşbuldum cnm sağolasın,nasılsın ne var ne yok
iyiyimm kuzummm hoşgeldinnnnnnnnn sen nasılsınn
benimkilerde geldii saolsunlarr benimde yeni tarih 7 ekimm hayırlısı olsun tatlımm bidaki aya gelmez olsunlar inşallahhh
kızılcık çorbasıı yapıyomm gelinn içelimm kızlarrrr misss gibbiii
aminn canım aminnn
inş gelmez cnm ben bu ay erken olmayı ok istedim çok şükür erken oldum bi gün yarın hormon tahlillerini yaptırıcam kısmetse sonra işe başlayacağım için izin vermezlerdi Rabbime şükür oldum,adet olduğum için bu kadar sevi,neceğim aklıma gelmezdi amakaydirigubbakcemile2
ismi değişik gldi cnm çorbanın merak ettim doğrusu
canım kızılcıgı bilirmisin diyer adıda kelem mi ne biz ondan tarhana yaparız kızılcık tarhanası süperr oluyoo yapmıştımm şimdi onu pişiriyomm çok iyi geliyo karın agrısına falan derde deva yanii gel buyurr
bu ay beklemiyorum ama çok idrara çıkıyorum ya anlamadım üşüttümmü naptım
geçmişolsun cnm ya havalarda acayip soğudu dikkat edin kendinize,inş cnm perşembeyede hsg için randevumu aldım inş bi problem çıkmaz da çektirebilirim artık sıkılmaya başladım çünkü bi türlü tedavinin devamı gelmiyorvalla bu ay bende çok sevindim olduguma gribim ilaç içemiyordumm şükürr oldumda ilaç içmeye başladımm inşallah tahlilerin güzel çıkacak canım inşallah
çalışırken izin almak zor oluyooo
hepinize koca bi kase koydum için kuzularım içiniz ısısnsın(___)buyrunn afiyet olsunnn
afiyet olsun canım havalar hastaalık havası valla millet hep hasta saol canım sende dikkat et kendinedikkat et cnm ama inş hamişsindir de o yuzden tuvalete çıkıyorsundur:)
geçmişolsun cnm ya havalarda acayip soğudu dikkat edin kendinize,inş cnm perşembeyede hsg için randevumu aldım inş bi problem çıkmaz da çektirebilirim artık sıkılmaya başladım çünkü bi türlü tedavinin devamı gelmiyor
ohh ellerine sağlık cnm sağolasınnn içim ısındıkaydirigubbakcemile3
kızlar ben çıkmak zorundayım müsadenizle,kardeşlim oturacak pc'ye Allah'a emanet olun hepiniz,he bu arada eboş rüyamda seni gördüm güya ikimiz kocaeline dedayı görmeye gidiyormuşuz ne alakaysa ama derddayı görmeye gittiğimiz yerde hep kızlar vardı kuran öğretiyorlardı birde defterlerde arapça yazıyorşardı hayırdır inşş,hee biz gittiğimizde de derda uyuyordu ismide leyla imiş nasıl bi rüya anlamadım
haydinn güle güleee
huuu huuuu kim var kim yoooook
en güzel anne adayları opuyorumnanaktan