Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

kardelen eşimde öyle diyo cok abarttın iyi su parası gelcek diyo bu ay

zaten normalde 50 den aşagı gelmiyo şimdi kac gelcek merak ediyom

canım ya halıları yıkadımya ondan dip köşe girtdim heryeri yapıyom ondan gec sürüyo kız

bide yarın misafirim var onun için yarına yatiştiriyom

boyun fıtığına bakılcana göre koluma değil,bilmiyom ki,şurda oturmaktan mı oldu acaba?
gerçi olsa benim herife olur,12 saat pc başında çalışmak zorunda adamcezim.-tatlicadiarzu-

kızz Allah senii...ben normal film çekildim cnm yıllar önce boynum için..öyle çıktı ortaya yani fıtık...daha dogrusu fıtıktan bahsetti o zaman olabilirsin dedi ama bende damar gerilmesi oluyomuş..bi damar var o kaskatı oluyomuş..bide boyun kemigimde egrilik var karışık benim biraz yani.

kızlar zengin kalkışıyla kaçıyom ben gene:))
boynum fena oldu oturdukça yaaa..yatayım dinleniyim ..öptüm hepinizi Allaha emanet olun ...

yok abla bitmedi işlerim salonu bitirdim şimdi sabahtan beri yapıyom bitmedi ya

banyom kaldı onuda yapım klozet takımlarını atım tam olacak vc yarın yıkarım artık

eşimde kızıyo kac gündür bu ne yaaa tamam dedim bugün son dedim yarından sonra senleyimmmmsempatiksalakcinni
ooo sen köklü yaptın galiba ben artık bayrama yaa şimdi zaten omzum filan ağrıyo fenayım yine .güle güşle kirlet tatlım
aa süpermiş kıss.çek göriyim cidden merak ettim.çok büyük lazım degill ama küçük de olmaz..kociş ayakkabıcı olunca ayakkabı da çok oluyo haliyle:)küçük odada kutularla yıgılı duruyolar ya isinirm kalkıyo..şimdi bu odaya bide çekyat laıcaz kışı burda geçiricem cano heryeri yakamam dogalgazdan tasarruf edicem bu sene.
bence çok iyi düşünmüşsün bende salonu kapatıcam çok büyük salonum zaten zor ısıtıyodum
buodada kaynananın odasıydıya köşe takımı aldım oturma odası yaptım bu kış burdayız nasipse tamam inşallah çekicem ekliycem
ebrar hoşgeldin hayırlı olsun mobilyanız evde bu tür değişiklikler güzel oluyo değilmi?biz hanımlar seviyoruz özellikle.benim evim çok küçük o yüzden evlendiğimizde ne nerdeyse hala orda hiçbişeyi kımıldatamıyoruz inşallah önce evi değiştiririzde sonra eşyalar
saol tatlım daha iyileri sizin olsun
benimde ilk evim çok küçüktü şimdi biraz daha büyüdük
tabi değişiklik iyidir aslında bu oda çocuk odasıydı çok hayaller kurmuştum hatta bugün gözlerim doldu hatırlayınca eşimde dedi yeterki olsun evi yıkarım ona oda yaparım :((
ayyyyyy abla bende cekecem evin resimlerini yeni temizlikte yaptım yasempatiksalakcinni bende meseneden gösterişim kızlara yapalım öyle ya ben merak ediyom herkesin evini

tamam canım inşallah ayarlıyımda göstericem size

kızz Allah senii...ben normal film çekildim cnm yıllar önce boynum için..öyle çıktı ortaya yani fıtık...daha dogrusu fıtıktan bahsetti o zaman olabilirsin dedi ama bende damar gerilmesi oluyomuş..bi damar var o kaskatı oluyomuş..bide boyun kemigimde egrilik var karışık benim biraz yani.

ya bende film çekindim,orda olabilir dedi,ama aynı damarım katıymış,bi bastırdı,off offf dedi ama iyi bastırdı,kopuyodu dmarın olduğu yer,ama sonra çok rahatladım,aynı yeri bilsem,ben msj yapcam,o derece.

kızlar geç yazdım kusura bakmayın
kociş meyve istedi tam getiriyom tabak elimden düştü ay üzümler ezildi onlarla uğraştım delirdim anlıyacağınız :))

ayşenim hoşgeldin balım nasılsın

bugün kardeloş ve ayşen nöbetci anlaşılan
ben çok kalamıycam çok yorgunum ve başım ağrıyo yaaa
off

semraozsoy hoşgeldin canım topiğimize
galiba senin bitane evladın var allah bağışlasın inşallah ikincide çok yakında gelir

Back
X