Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
herkese selam kızlar
hava baya bi kasvetli ya içim daraldı
selam tatlım iyiyim çok şükür sabah 7 de yattım şimdi kalktım leyla gibiyim anlıycan kafamçokkarıştı
sen nasılsın
selam tatlım iyiyim çok şükür sabah 7 de yattım şimdi kalktım leyla gibiyim anlıycan kafamçokkarıştı
sen nasılsın
merhaba flan sen kayserilisin galiba ablamda kayserililerle evli ama istanbuldalar
nasılsın iyimisin
aysenım neyapıyon fıstıgım neolcak kız bızım bu halımız sabahtan berı saf saf oturuyorum delırdım galıba gözlerıme kan oturdu tutucagını bılsem keske hemen tüp yaptırırım onunda garantısı yokkı:gitme:
ayşe bende senin gibiyim gece 3 bucukta yattım sabah 9 da kalktım
gözlerim kapanıyo uyumamak için zor tutuyom kendimi
misafirlerim gelcek onları bekl,yom erken geliriz dediler ama gec kaldılar
iyiyim şükür canım opuyorumnanaktanniye öyle geç yattın ki?
eşim nöbetteydi bende tek uyuyamıyorum yarasalar gibi gün ışıyınca uyuyabiliyorumda sempatiksalakcinnisempatiksalakcinniondan canım
ah aysenım bılıyorsun durumumu hersey kısıtlı burda ama dedıgın gıbı bı doktora daha gösterıcem bakalım ne dıcek rabbım cok bekletmez ınsallah
aynen canım benimde içim yaşlanmış vaziyettealeynam bırıısı acık bırıde şüphelı ya oda acıksa ben boşuna üzülüyorsam kesıntılı gecıs var demıs bılmıyorum aleynam ben cok beklemıcem sanırım 3ay klomen sonra tekrar hsg yada laparoskopı sonra 2 kez asılama en gec yaza olmazsa tüp bakalım hayırlısı olsun yasınız genc bekleyın dıyorlar ama benım ıcım öyle yaslandıkı bılmıyorlar
bitti canım sabah kalkar kalkmaz banyoyuda hallettim giyindim bekliyom misafirlerimi hazırlıgımıda yaptım cokacimcoookevet canım kayseriliyim bizimde birçok akrabamız istanbul dayerimsenibeniyidir şükür tatlım ev işlerini hafiflettin mi biraz?:1hug:
işler yüzünden yatamadım ama bitirdim cok şükürben alışkınım canım 4 saat dahi uyusam gözlerim fal taşı gibi açılıyo artık kalkınca sempatiksalakcinni
misafirlerin gelcek yorulcaksın sen birde keşke erken yatsaydın
bu arada kızlar resmen akşam olmuş gibi hava yaaa kapkara yağmurda acayip yağıyo sokaklarda yürünmüycek kadar akannehir