Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

yaşım 39 doktorlar coumadin kullandığım için sürekli riskli diyor ama ben çok istiyorum bu şekilde anne olan varmı etrafınızda
canım ALLAH YARVE YARDIMCIN OLSUN
valla okonularda pek bilgim yok ama dediğim kişi kalp rahatsızlığına rağmen çocuğu oldu
ama durumu neydi doktorları izin vermişmiydi pek bilemiyorum tatlım
selam arkadaşlar kan tahlili vermiştim almaya gidiyorum idrar tahlili negatif çıkmıştı 6 gündür geçiyor adetim ve ilk defa gecikme yaşadım dua edin bebişim benimle olsun allah herkese tattırsın bu duyguyu hayırlı cumalar

canım ay heyecanlandım inşallah müjdeyle dönersin
haber ver mutlaka dualarımız seninle

çok geçmiş olsun canıma.s.doktoruna söyledin mi anne olmak istediğini o daha iyi bilir diye düşünüyorum

çok teşk.ederim canım kalp kapakçıklarım değişti 5 ay önce ama ben anne olmak istiyorum bu durumda olan arkadaşlarımız varsa paylaşabiliriz

veya nasıl bir yol izlediler aceba

biraz daha iyim ebrarım, öksürüğüm yavaş yavaş geçmeye başladı, enazından geceleri daha rahat uyuyabiliyorum. elimde bebek battaniyeleri var, onları bitirmeye çalışıyorum. inşallah buakşam bitecek, o yüzden akşamlarıda 5 dakika bakıp çıkıyorum...
sen nasılsın canım...

iyi yaa sevindim canım allahım daha iyi etsin
demek battaniye örüyosun negüzel yaa
test gününede az kaldı valla heyecan doruktadır
bende iyiyim şükür işlere başlamadan baıyım dedim

inşallah canım benim gibi tüm isteyenleri en hayırlı zamanda sevindirsin inşallah ben az sonra okuyucam canm bide ben kayınvalidemde kalıyorum nete pek giremiyorum onun yanında ameliyat olduda saat kaçta okunucak tam bir bilgi verirsen çok iyi olur canm bide adet olucağı gün ateş yükseliyordu dime bilgisi olan varmı acaba ben sanki öle bişey duydum die hatırlıyorum ama

inşallah canım benim gibi tüm isteyenleri en hayırlı zamanda sevindirsin inşallah ben az sonra okuyucam canm bide ben kayınvalidemde kalıyorum nete pek giremiyorum onun yanında ameliyat olduda saat kaçta okunucak tam bir bilgi verirsen çok iyi olur canm bide adet olucağı gün ateş yükseliyordu dime bilgisi olan varmı acaba ben sanki öle bişey duydum die hatırlıyorum ama

canım tam saat veremiyorum inanki ama yüksek ihtimalle gece 12 gibi filan olur
geçmiş olsun buarada kayınvaldene
canım ateş yükseliyomu düşüyomu ben düşüyo diye biliyorum sanki

iyi olmaya çalışıyorum ebrarcığım doktor doktor geziyorum iştekaydirigubbakcemile

iyi yaa sevindim canım allahım daha iyi etsin
demek battaniye örüyosun negüzel yaa
test gününede az kaldı valla heyecan doruktadır
bende iyiyim şükür işlere başlamadan baıyım dedim

valla canım eğer şu 3 gündede gelmezse kırmızılar pazartesi gidecem.. eşim diyo test alıp evde bi denesene diye, ama hüsrana uğramaktan korkuyorum...
birde doktor bana progestan verdi, onu içerkende regl gelir mi?

samyeli canım senin kaç gün geçti adetin bende pazartesiye kadar beklemeyi düşünüyorum test yapmaktan bıktığım için artık

çok teşk.ederim canım kalp kapakçıklarım değişti 5 ay önce ama ben anne olmak istiyorum bu durumda olan arkadaşlarımız varsa paylaşabiliriz

veya nasıl bir yol izlediler aceba

anladım canım doktor riskli diyor öyle mi?sürekli o ilacı kullanman mı gerekiyor?

Kızlar amcamın hanımı vefaat etti..çarşamba günü dün defnedildi...yengem bilecikte oturuyordu...ayağında yara çıkmış onun tedavisi için gelmişti...şeker hastasıydı...öyle çok bir yarasıda yktu....akşamleyin herkesle konuşuyor iyiymiş...sabahleyin kalkıyorlarki...kardeşinin yanında kalıyordu....yengem sesiz bir şekilde gitmiş...hiç kimse anlayamadı...sabahleyin oraya gittiğimizde eve doktorlar geli..şeker koması sandılar ...öyle değilmiş..işin acı yanı amcam bilecikteydi..yanında yoktu hayat arkadaşı...

Kızlar bunların çocuğu yoktu..olmadı..25 yıllık evlilerdi...rabbim kimseyi yavrusuz koymasın o gün daha çok anladım...ağlayacak bir yavrusu yoktu...el ne kadar ağlar...yengemin başında anammmmmmm diye ağlayacak yavrusu yoktu..tabiki rabbimin takdiri...o herşeye kadir olan....yengeme allah rahmet diliyorum..rbbim günahlarını affetsin ....aminnnnnnnnnnnnn

heleki kızlar orada yengemin yengesi var...orada oturyorduk dışarıdan bir girdi içeri o zaman cenaze içerideydi...

Yavrusuzzzzz yavrum muradsız yavrum bu dünya muradını alamadın diye ağlamsını o anı anlatamam kızlar....rabbim bizlere hayırlı evlatlar bizlerin muradlarını ver diye dua ettim rabbimeeeeee....

kızlar hepinizden ALLAH razı olsun inşallah bizim neslimizi devam ettirecek yavrularımız olur...rabbim yuvalarımızı şenlendirir...:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

hoş buldum canım evet 7 yaşında bir oğlum var kısmetse ikinciyi istiyorum mevlam artmasın kimseye evlat sahibi olmak çok farklı bir duygu inşallah sizlerde en kısa zaman da bu duyguyu tadarsınız canım a.s.
canım allah bağışlasın evldını
amin inşallah tüm evladı olmayanlar yaşar buduyguyu
kızlar ben geldim çok şükür kardeşim memleketten geldi hasret giderdik çok mutluyum evime yarın giderim artık acaba hiç gitmesemmi 40 çıkana kadar bebilmiyorumkismilebilmiyorumkismile bu arada herkeze günaydınlar:3::3:
gözünaydın canım nemutlu sana
Kızlar amcamın hanımı vefaat etti..çarşamba günü dün defnedildi...yengem bilecikte oturuyordu...ayağında yara çıkmış onun tedavisi için gelmişti...şeker hastasıydı...öyle çok bir yarasıda yktu....akşamleyin herkesle konuşuyor iyiymiş...sabahleyin kalkıyorlarki...kardeşinin yanında kalıyordu....yengem sesiz bir şekilde gitmiş...hiç kimse anlayamadı...sabahleyin oraya gittiğimizde eve doktorlar geli..şeker koması sandılar ...öyle değilmiş..işin acı yanı amcam bilecikteydi..yanında yoktu hayat arkadaşı...

Kızlar bunların çocuğu yoktu..olmadı..25 yıllık evlilerdi...rabbim kimseyi yavrusuz koymasın o gün daha çok anladım...ağlayacak bir yavrusu yoktu...el ne kadar ağlar...yengemin başında anammmmmmm diye ağlayacak yavrusu yoktu..tabiki rabbimin takdiri...o herşeye kadir olan....yengeme allah rahmet diliyorum..rbbim günahlarını affetsin ....aminnnnnnnnnnnnn

heleki kızlar orada yengemin yengesi var...orada oturyorduk dışarıdan bir girdi içeri o zaman cenaze içerideydi...

Yavrusuzzzzz yavrum muradsız yavrum bu dünya muradını alamadın diye ağlamsını o anı anlatamam kızlar....rabbim bizlere hayırlı evlatlar bizlerin muradlarını ver diye dua ettim rabbimeeeeee....
canım başın saolsun allah geride kalanlara sabır versin
yazdıklarını okuyunca içim yandı yaa allahım kimseyi evlatsız garip bırakmasın
derinim negatif mı çıktı kuzum hayırlısı olsun kuzum önümüzdeki aya inşallah balım... heee sacını da bıyatcakmışsın hepsini alıntı yapamadım güle güle kullan canım şimdiden... ben boyatmıyorum hiç benimkiler zaten kadınların boyatıp kullanmak istedikleri renk olunca kuaförüm boyamıyo para vercem boya diyorum boyamam senin saçların rengi güzel sen de kendin boyarsan bir daha senin saçına elimi sürmem diyor delüüüü.....kaydirigubbakcemile3 zaten eşim de istemiyo rengini bozma güzel diye... böyle karamel rengi olur ya kendinden öyle benim saçım.....

:gitme::gitme::gitme: ebrarım yaaa evet senle görüşemiyos kaç günüdür ösledimmmmm.... siz gece görüşüyonuz ben gece artık kalamıyorum benimki kızıyor....bugünlerde gündüz de hep işim var... bugün yine kaynanamla çarşıya gitcem mobilya halı tamam dün hallettik şimdi de süsleri örtüleri alıncak... kadın coştu benimki 30 senedir aynı şeyleri kullanıyom sıkıldım artık diyor... o kadar güzel şeyler varki insan evini yenilemek istiyo yaaaa....

bulutcum başını sağolsun canım.... Allah rahmet eylesi yerinden dinlendirsin inşallah....

merhaba mehtap hoşgeldin canım...inşallah idrar testi hatalı çıkmıştır kan testine göre hamilesindir canım...boshayallersmile
ohh maşallah kaynanana.allah güzel günlerde kullanmayı nasip etsin
hevesini alsın kadıncağız tabi
canım napalım görüşemiyoruz ama kalpler bir bunu biliyorum .inşallah kışın bol bol konuşuruz gündüz yaz gibi gezme olmaz ozaman bende evimde olurum :))
öpüyorum seni kuzum
aysenım neyapıyon fıstıgım neolcak kız bızım bu halımız sabahtan berı saf saf oturuyorum delırdım galıba gözlerıme kan oturdu tutucagını bılsem keske hemen tüp yaptırırım onunda garantısı yokkı:gitme:

boncuğum yaa niye üzyosun kendini bence boşuna kuzum
herşey güzel olucak inşallah hiçbişeyin garantisi yok ama rabbim ol dedimi oluyo
bak gökceme maşallah neler yaşadı sonunda kendi geldi meleği ve şuanda doğumda .hepimiz yaşarız inşallah buduyguyu

KARDELEN 49 için AYETEL KÜRSİ LİSTESİ
EBRAR.....................20bitti
DERİN......................15
KARDELEN..............15
ALEYNA...................20
DERDA.....................20
TURKUAZ..................20bitti
LEYLA.......................20bitti
TUĞÇE......................20bitti
HALE........................20
AFED........................20
BULUT.......................20
NANELİŞKR...............20
HAYAL......................20bitti
SAMYELİ..................10
MAVİŞ.......................10Bitti
SU 41.......................20
BİRSEN.....................13
BONCUK...................10bitti

LİSTEMİZ TAMAMDIR
DUAMIZ CUMA AKŞAMI

iyi olmaya çalışıyorum ebrarcığım doktor doktor geziyorum iştekaydirigubbakcemile
allah kolaylık versin canım
inşallah gönlüne göre bir doktor bulursun
valla canım eğer şu 3 gündede gelmezse kırmızılar pazartesi gidecem.. eşim diyo test alıp evde bi denesene diye, ama hüsrana uğramaktan korkuyorum...
birde doktor bana progestan verdi, onu içerkende regl gelir mi?

hadi hayırlısı semacım inşallah gelmez okötü renk
valla gelir heralde tatlım tam net bilmiyorum ama

Back
X