Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
iyiyiz samyeli sen nasılsın?
samyeli aşılamanın sonucu ne zaman belli olacak
kız samyeli heyecan varmı kız heyecan eyvahedigeldismileeyvahedigeldismileeyvahedigeldismile ben heyecandan ölüldünm yaw kız acıyomu canım ya merak ediyorum:kedi::kedi:
canım iyim sen nasılsın...
eğer gelmezse kırmızılar pazartesi..
canım pek umutlanmak istemiyorum...
Hale----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------1 ekim
flan----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------3 ekim
samyeli26-------------------------------------------------------------------------------------------------------------5 ekim
bulut83-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------6 ekim
kardelen-------------------------------------------------------------------------------------------------------------7 ekim
gulhayaldaghan------------------------------------------------------------------------------------------------8 ekim
kızlar sızden haber yok umarım güzel haberler verırsınız
kız sevtun madem lohusanın duası kabul oluyo banada dua et canım salı günüde ben aşılama oldum
salı günü yaptı aşılamayı çarşamba yumurtaya baktı çatlamış dedi çalışma yap 2 tane daha çatlamaya hazır var dedi 20 adet tarihim eğer 20 olmazsam 25 de gel dedi hedi canım sen sevinçli haberi ver inşallah bende veriyim