Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende özledimm ablam,heyecan yok galiba korkuyorum sadece,bizim iş yine aralık sonrasına kaldı,dün tahliller içi gittim ya doktora adam adetin 2veya 3.günü ultrasano aldı mı doktorun dedi yok dedim o çok önemli mutlaka gir dedi doktor olarak da memorial de cem demirel vrya onu önerdi süper bi dr dedi sanırım aralıktan sonra oraya gidicez hem evime de yakın ama biraz tuzlu sanırsam onu araştırıyorum,çok konuştum yaa işte böyle perşembe gününü bekliyorum bakım ne olacak sonuçtutişim dönmüş ohh ya özlemiştim cano
nasılsın?heyecan varmı sendede
kızlar gökcemin hepinize selamı var çok şükür bebişde oda iyiymiş
bende özledimm ablam,heyecan yok galiba korkuyorum sadece,bizim iş yine aralık sonrasına kaldı,dün tahliller içi gittim ya doktora adam adetin 2veya 3.günü ultrasano aldı mı doktorun dedi yok dedim o çok önemli mutlaka gir dedi doktor olarak da memorial de cem demirel vrya onu önerdi süper bi dr dedi sanırım aralıktan sonra oraya gidicez hem evime de yakın ama biraz tuzlu sanırsam onu araştırıyorum,çok konuştum yaa işte böyle perşembe gününü bekliyorum bakım ne olacak sonuç
as,ağrısı var mıymış sezeryan oldu yaa
canım hayırlısı inşallah orası pahalı evet allah yardımcımız olsun
niye önemli acep yaa hani sonuçta film çekilcek öyle yada böyle neyse vardır bir hayır bundada geç olsunda güç olmasın canım .
folikül sayısına bakılacak dedi,hani sana telde demiştim ya yumurtalık tembelliği var dedi diye işte onu o zaman anlaması imkansız dedi,adetin 2veya3.günü bakılacak ona dedi son dr,hayırlısı olsun napalım...
tekrar görüşürsen slm söylersin gökce'ye de abla,Allah şifa versinde bian önce düzelsin...
evet ablam aynen...hee anladım kuzum bende dedimya adetin 2. yada 3. günü bakılması gerekki anlasın yumurtalık tembelliği olduğunu .inşallah hiçbiri yok herşey normaldir canım .
tamam konuşursam iletirim canım
bilmiyorumkismilemızmız hiç uğramıyo artık yaa
neden böyle oluyo bilmiyorum
selamlar
sabah 6 dan beri gire çıka bi hal oldum kk ya sempatiksalakcinni
canım sıkıldı bugün iyice yahuu -tatlicadiarzu-
birsencim hoşgeldin canım nasılsın?
MAVİŞİM doktora gidecekti inşallah pıt pıtları duyarda bize müjdeyle gelir