Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
HOŞGELDİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİNŞeniz
yaw ebrar cidden yoksun görünmezlik ilacı neyimmi içtin yahu
birsen ve kardelen yine sustu
kardelen sen kaç yaşındasın canım?[/QUO
aralıkta 29 olucam canım
kardelencim hiç merak etme tatlım burda dua okumayı seven biçok arkadaş var hepsinden allah razı olsun .duan kalmaz yani .yarın akşam nasipse duayı yapıyoruz
hatta kızlarolsaydı buakşam bile yapabilirdik
nasıl kıycan acaba arkadaşına?CADIARZUkocişin yanına gittiydim,kimsecikler yoktu ben yazarken,sayfa açık kalmış.bak kardeloş yine gitmiş bide özledim diyo naapsam ben bu hatunu asıl dayaklık o bence alsanaalsanasmile
canım istersen okuyabilirsin istersen 20 tane sana veriyim 35 tanede ben okuyum olurmu tatlımAllah razı olsun.Sana kaldı çoğu galiba.bende okusam olmazmı
neyaşlanıcaz yaa daha genciz çok şükürkız yaşlanmışızda haberimiz yok yawsenağlamasenağlama
ahanda kardeloşda gelmiş hoşgelmiş bende 29 yaşındayım
kardelencim daha gençsin yaa inşallah 29 yaşın sana bide bebek getirir
ahanda kardeloşda gelmiş hoşgelmiş bende 29 yaşındayım
nasıl kıycan acaba arkadaşına?CADIARZUkocişin yanına gittiydim,kimsecikler yoktu ben yazarken,sayfa açık kalmış.
canımcım,sen o listeyi hazırlayalı üç dört gün oluyo,ben daha yeni adet olmuştum ya o zaman,ondan bana yazmamıştır diye düşündüm,yoksa sorardım hangi kardelen diye.
selam kızlar,derdacım,görüştürene şükür kız....