derdacım felaketim şuan canımya kız ben koca bebegimi yatırıyım geliyo uyuya kaldı adam kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
tamma canım valla çok geçmiş olsun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
derdacım felaketim şuan canımya kız ben koca bebegimi yatırıyım geliyo uyuya kaldı adam kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
innnnnnnnnnşallah.geçen seneki doğum günümde hastanedeydim.bebeğimi düşürmeye çalışıyodum.o yüzden bu sene doğum günümü geçirip sonra hamile kalmak istiyorumhihoyyyt
valla haklısın ben adet günlerinizi ezbere bildiğim için sempatiksalakcinni
neyse ya oldu artık bihata unutmuşum işte napalım telafi ederiz inşallah
valla bahane uydurma baktım başka yerlerdeydin haberin ola :mymeka::icecream:
canım ya senlede hep aynı şeyleri yaşamışız son bebeğimde düşük yaptığım gün doğum günümdü hayatım boyunca unutamaminnnnnnnnnnşallah.geçen seneki doğum günümde hastanedeydim.bebeğimi düşürmeye çalışıyodum.o yüzden bu sene doğum günümü geçirip sonra hamile kalmak istiyorumhihoyyyt
abla benimmmmmmmm
ne düşürmesi bebem ben anlamadıbilmiyorumkismilebilmiyorumkismile
gızzllaarr ben geldimm.kocişin işi bitmedi gelemedi daha.bende ilk defa gece girmiş bulundum foruma.ehh bi çay içerim artıkınn
ayy allah razı olsun,seninde çay veren yavruların olsun inş.sigaraya gelince bıraktım ben evlenirken kociş içmiyodu bende uyum sağlayım didiimmm.istedigin çay olsun bebem al ilk fincan bendenyanınada bir sigarayane
![]()
cano boşver anladın sen onu zaten ben hatırladım senin adet olduğunu ama biraz geç düştü jeton anladın vereliniortakcanım,haklısın,ezbere bilmiyosunda,tedavi sürecinde olduğum için,herkezce malum diye düşünmüştüm ben.
başka yerlerde olduğum zaman,burda kimse yoktu,okudum ve gittim,gerçekten.
gızzllaarr ben geldimm.kocişin işi bitmedi gelemedi daha.bende ilk defa gece girmiş bulundum foruma.ehh bi çay içerim artıkınn
hayırlısı ebrarcım doğru zaman ne zamansa Rabbim o zaman nasip etsin.Çok ortak noktamız varmış gerçekten.sen kaçyaşındasın peki
3.5 aylıktı kanamayla beraber suyu gelmişti.Tahliye edilecek dediler ve suni sancıyla doğurmaya çalıştım 3 gün sürdü
kızlar ben çıkıyorum herkese iyigeceler
hoşbulduk canımooo hoşgeldin tatlım çaylar feda olsun hemen yolluyorum :içelim:
hoşgeldin buarada
tşk ederim canlarım elleriniz dert görmesin.çay kahve yapan yavrularınız olsun inş....selina çayı tam gönderiyodum,baktım sevtun hızlı davranmış,neyse bende kahve yollarım artıkın.
ebroşum,bir ay canım.kaydirigubbakcemile3