- 11 Nisan 2010
- 12.514
- 49
- 733
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ayy allah razı olsun,seninde çay veren yavruların olsun inş.sigaraya gelince bıraktım ben evlenirken kociş içmiyodu bende uyum sağlayım didiimmm.lmaz:
aferim sana sigarayı bıraktıgın için gel öpücem vallahiŞenizŞenizŞeniz ben 7 sene oldu bırakalı yanımda içiyolar igreniyorum kendim içincede dedim kendi kendime bıraktıgımda allahım ben nasıl insanmışımda milleti rahatsız etmişim dedim yaw igrenç kokusu yadelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
ebrarcım bugün hafta sonu balım kim bilir nerdelerdir demi:roflol::roflol::roflol:
allaha emanet olun kendinize iyi bakım yarın burda olun size zahmet yoksan yapıcagımı biliyorum size:roflol::roflol::roflol:
valla benim akıldan yaptığım yok gerçi okonularda çokda becerikli değilimdirbi taraftan poaça tariflerine bakıyorum paartesi çok sevdiğim bi arkadaş gelicek ama kendi yaptığım poaçayı sevmiyorum.Güzel bi tarif varmı.yaş mayayla yapmak istemiyorum.Mayanın tadı ağzıma geliyo
allaha emanet olun kendinize iyi bakım yarın burda olun size zahmet yoksan yapıcagımı biliyorum size:roflol::roflol::roflol: