Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

olsun tatlım önemli değil tahmin edebiliyorum zor olduğunu bende oturdum kayınvaldeyle
ama benimki pcye oturmama pek karışmazdı :1::1::1:
zaten nette olmasa kafayı yerdim odönemler .nasılsın buarada senin test günü nezaman canım

canım çok geçmiş olsun inşallah tedaviyle geçer
ben pazara çıkmadım canım arkadaşın nişanı vardı ordaydım az önce geldim eve
demek buluştunuz negüzell biz gerçekleştiremedik malesefki :gitme:
minişede maşallah demek kalp atışları için erken daha hayırlısı olsun
ya dua konusunda bişey dememişsin okudunmu canım ?

derinim demek arkadaşına gidiyosun negüzel keyfini çıkar iyi muhabbetler size
dua konusunada bi çözüm bulalım yada tamamen bitirelim yapıcak başka bişey yok .canım sıkılıyo biraz buduruma .hadi öptüm seni

kızlar ben kaçtım herkese iyi geceler

canım benim çok geç gelebildim yaaa..kaçırdım hepinizi tühhh...boshayallersmile
gittik arkadaslara cnm eve gelincede mutfagı topladım..giderken bırakmıştım zaman geçmesin diye...sonra az bi işim daha çıktı falan derken demin gelebildim...bilmiyorumkismileneyse herkes yatmış madem bu da benim şansıma napiyim..hep böyle oluyo zaten:çok üzgünüm:ertesi günü izinli oluyorum ama gece benimle kaynatan yok:oklava:

Kızlar dua konusunda ebrara katılıyorum. benim fikrim bitirelim derim ..şahsen bana hiç zor gelmiyor okumak o ayrı konu.iki dakikalık iş sonuçta...ama sen çok ugraşıyorsun kıyamam sana ebrarım canım..hepimize tek tek okundu zaten..bi daha okumaya gerek varmı sizce?benim şahsi fikrim bitirelim ama siz bilirsiniz.okunsun derseniz okuyalım birlikte karar verelim...okunacaksada bu aksaklıklar olmasın...dua okunacak arkadaslarımız hevesle bekliyolar ki duaları yapılsın..kendimden biliyorum yani...sık sık giremeyenler duaya katılamayacagını bildirsin yada bi şekilde haber versin iki gün içinde okuyup okuyamadıgını...bana kimse kızmasın belki herkese kolay geliyor uzaktan..liste hazır sürekli, hiçbişey gözden kaçmıyo okuyanların karşısına bitti yazılıyo..her yazılan takip edilmek zorunda çünkü sayının tam tutması gerek....çogu kişi geçmişi bile okumazken ebrar bi kelimesini bile kaçırmamaya çalışıyor duaların tamamlanması için....kolay iş degil arkadaslar herkesin işi gücü var..bizler girip okudum veya okumadım diyoruz gerisini düşünmüyoruz.... bu sefer bende tam gününde okuyamadım ve çok üzüldüm . haber vermeyenler kendini biliyodur zaten..ben inanın isim olarak hatırlamıyorum çünkü hatırlasam söylerdim...bu topic hepimizinse tek ebrar çaba göstermemeli bence...anlayşınıza sıgınarak bunları yazdım canlar ..kendim de dahil ya çeki düzen verelim bu işe,yada okumayalım artık...hoş bu yazdıgımıda çogu kişi okumayacak geçmişe bakılmadıgı için ama olsun...takdir sizin..ebrarım kusura bakma seninle konuşmadan yazdım bişeyler ama şahsi fikirlerim bunlar...

neyse kimseler yok haliyle saat 3 :))bende kaçtım iyi uykular..inşallah şuanda çok güzel rüyalar görüyorsunuzdur öptüm hepinizi...opuyorumnanaktan

Son düzenleme:
hayırlı sabahlar, hayırlı pazarlar arkadaşlar....
öncelikle hepiniz hakkınızı helal edin. sanırım dua benim yüzümden gecikti. :çok üzgünüm:
ebrara özelden yazdım zaten. ama sizlere de yazmak istedim. üç gündür yatıyorum evde, cuma öğleden sonra işe bile gidemedim. çok kötü gribe yakalanmışım. ateşim daha bugün düştü. düşüyor yarım saat sonra tekrar çıkıyordu. bugün kendimi biraz iyi hissedince hemen size yazmak istedim. ben ayetel kürsiyi okumuştum aslında ama haber veremedim ne yazıkki, inanın haber verebilecek kadar bile kalkamadım yerimden. tekrardan hepinizden özür diliyorum, duanın gecikmesine sebebiyet verdiğim için
hakkınızı helal edin... :çok üzgünüm: :çok üzgünüm: :çok üzgünüm:

kızlar mrb kızım uyuyoken bakayım dedim kimseler yok ..neyse gene gelirim inş ben iyyim kızımda iyi .. öpüyoruz sizi ..haa bide avatardaki benim minik kız .. rabbim isteyen herekse nasip etsin darısı sizlere olsun inşşşş

selam canım,nerdesin,pazara mı çıktın?
mr sonuçlarımı daha yeni aldım,dr a pazartesi göstercem,ondan bişey yazmadım,ama raporu okuduğuma ve anlayabildiğime göre boyun fıtığı var,ileri dercede olmasa bile,ona yakın işte,dur bakalım dr ne dicek.
bu arada size bi haberim var,siz istanbullular buluşamadınız ama biz mavi yle buluştuk bugün,güzel vakit geçirdik,ben çok memnun oldum,o da fasülyesini gördü,bende resmini,çokkkk minicik,kalp atışı için 15 gün sonra çağırdı,altı haftalıkmış bebiş.
size çok selamı var mavişin ve tayin işini gündeme almış müdürü,inş.olcak yakında,bebiş bereketli geldi herzamanki gibikaydirigubbakcemile2,rabbim bizede nasib eder inş.
kardeloşum çok geçmiş olsun cnm ya,Allah şifa versin...
Evet malesef biz buluşamadık:(mavişin adına da sevindim inş sağlıcakla kucağına aldığı günleri de görür...

kızlar yaa neden kimse yok ben HAMİLEYİİİİİİİM;) allahım bütün isteyenlere yaşatsın inşallah daha 1 saat önce öğrendim akşam burda olursanız detaylı konuşuruz
cnm tebrik ederim,Allah hayırlı evlat olmasını nasip etsin...
canım yok glemedi benimkiler daha..ama kan testi yaptırdım düşüncelerden kurtulayım diye:)sagol iyi dileklerin için cnm benimŞeniz

canım ya aralıga kaldı demek..hayırlısı inşallah turkuazım..inşallah gerek kalmadan hamile kalıverirsin kızz bak çok içten dedim:)aminnnnnn inşallahhhhhŞenizbu arada tatil bitti dimi?
rica ederim cnm ya inş gelir biran önce inatçı sıpalar...
evet cnm aralığa kaldı malesef,tatil bitti evet keşke bitmese işe hiç gelmek istemiyorum ama varya...
selam herkeze bende bebegiim olsun istiyorum bu ay o kadar heveslendimama olmadı
inş en kısa sürede bi meleğin olur caglacım...
Kızlar dua konusunda ebrara katılıyorum. benim fikrim bitirelim derim ..şahsen bana hiç zor gelmiyor okumak o ayrı konu.iki dakikalık iş sonuçta...ama sen çok ugraşıyorsun kıyamam sana ebrarım canım..hepimize tek tek okundu zaten..bi daha okumaya gerek varmı sizce?benim şahsi fikrim bitirelim ama siz bilirsiniz.okunsun derseniz okuyalım birlikte karar verelim...okunacaksada bu aksaklıklar olmasın...dua okunacak arkadaslarımız hevesle bekliyolar ki duaları yapılsın..kendimden biliyorum yani...sık sık giremeyenler duaya katılamayacagını bildirsin yada bi şekilde haber versin iki gün içinde okuyup okuyamadıgını...bana kimse kızmasın belki herkese kolay geliyor uzaktan..liste hazır sürekli, hiçbişey gözden kaçmıyo okuyanların karşısına bitti yazılıyo..her yazılan takip edilmek zorunda çünkü sayının tam tutması gerek....çogu kişi geçmişi bile okumazken ebrar bi kelimesini bile kaçırmamaya çalışıyor duaların tamamlanması için....kolay iş degil arkadaslar herkesin işi gücü var..bizler girip okudum veya okumadım diyoruz gerisini düşünmüyoruz.... bu sefer bende tam gününde okuyamadım ve çok üzüldüm . haber vermeyenler kendini biliyodur zaten..ben inanın isim olarak hatırlamıyorum çünkü hatırlasam söylerdim...bu topic hepimizinse tek ebrar çaba göstermemeli bence...anlayşınıza sıgınarak bunları yazdım canlar ..kendim de dahil ya çeki düzen verelim bu işe,yada okumayalım artık...hoş bu yazdıgımıda çogu kişi okumayacak geçmişe bakılmadıgı için ama olsun...takdir sizin..ebrarım kusura bakma seninle konuşmadan yazdım bişeyler ama şahsi fikirlerim bunlar...

neyse kimseler yok haliyle saat 3 :))bende kaçtım iyi uykular..inşallah şuanda çok güzel rüyalar görüyorsunuzdur öptüm hepinizi...opuyorumnanaktan
ben okudummm kaydirigubbakcemile3
gücenmeyin kızlar ama derinim haklı,tüm söylediklerine harfiyen katılıyorum :kedi:
herkese günaydınlar iyi hafta sonları a.s.

günaydın cnm maşallah sana her sabah erkenden kalkıyorsunkaydirigubbakcemile2

kızlar mrb kızım uyuyoken bakayım dedim kimseler yok ..neyse gene gelirim inş ben iyyim kızımda iyi .. öpüyoruz sizi ..haa bide avatardaki benim minik kız .. rabbim isteyen herekse nasip etsin darısı sizlere olsun inşşşş

ayyyyyy gökcem maşalllahh çok güzelmiş küçük gökcemiz yaa,seni görünce çok şaşırdım,bebişimiz nasıl annesi uykusu falan,huysuzluk yapıyor mu:1:

bende sana katılıyorum banada zor gelmiyo okuyorum ama ebrar cok yoruluyo bu konuda bende senin gibi ilk kez unuttum duamı okumayı cok yorulmuştum uyuya kaldım eşime bile yemeyi cok zor koydum ertesin gün bldirdim zaten ama dogru kolay deyil takip etmek

ben hepsine uyarım topluluk nasıl diyosa öyle olsun

:kendi fikrimi söyliycek olursam bence haksızlık olmasın bu listeyi tamamlayalım gecte olsa tamamlayalım CADIARZUzatten yarısına gelmiş gerekirse toplu toplu okuyalım herkese cok düşer ama olsun bitirmiş oluruz

ama sadece fikrim siz bilirsiniz opuyorumnanaktan

[

ayyyy gökce MAŞALLAH cok tatlı bebişin RABBİM analı babalı büyütsün hayırlı saglıklı ömürler GÜZEL kader versin İNŞALLAH aminopuyorumnanaktan

adı gökce ranamı oldu merka ettim :kedi:

Son düzenleme:
hayırlı sabahlar, hayırlı pazarlar arkadaşlar....
öncelikle hepiniz hakkınızı helal edin. sanırım dua benim yüzümden gecikti. :çok üzgünüm:
ebrara özelden yazdım zaten. ama sizlere de yazmak istedim. üç gündür yatıyorum evde, cuma öğleden sonra işe bile gidemedim. çok kötü gribe yakalanmışım. ateşim daha bugün düştü. düşüyor yarım saat sonra tekrar çıkıyordu. bugün kendimi biraz iyi hissedince hemen size yazmak istedim. ben ayetel kürsiyi okumuştum aslında ama haber veremedim ne yazıkki, inanın haber verebilecek kadar bile kalkamadım yerimden. tekrardan hepinizden özür diliyorum, duanın gecikmesine sebebiyet verdiğim için
hakkınızı helal edin... :çok üzgünüm: :çok üzgünüm: :çok üzgünüm:
canım çok geçmiş olsun...bu sefer belki bu yüzden gecikti dua ama sadece şmidi için demiyoruz.çok olmaya başladı gecikmeler...
inşallah biraz daha iyisindir canım öpüyorum:teselli:
oyy anammm anammm MAAŞALLAHHH canım benimm kıss minnoşa bak yaa..ay bu günleride gördükkkkkaydirigubbakcemile5Şeniziyi olmanıza sevindim canom..seni çok ama çok öpüyorum gökçemi de kokluyom..artık gökçemiz sen degil minik kızınsırnaşık şey
kardeloşum çok geçmiş olsun cnm ya,Allah şifa versin...
Evet malesef biz buluşamadık:(mavişin adına da sevindim inş sağlıcakla kucağına aldığı günleri de görür...

cnm tebrik ederim,Allah hayırlı evlat olmasını nasip etsin...

rica ederim cnm ya inş gelir biran önce inatçı sıpalar...
evet cnm aralığa kaldı malesef,tatil bitti evet keşke bitmese işe hiç gelmek istemiyorum ama varya...

inş en kısa sürede bi meleğin olur caglacım...

ben okudummm kaydirigubbakcemile3
gücenmeyin kızlar ama derinim haklı,tüm söylediklerine harfiyen katılıyorum :kedi:

günaydın cnm maşallah sana her sabah erkenden kalkıyorsunkaydirigubbakcemile2
efferim sanakaydirigubbakcemile3delü senin hepsini okudugunu biliyom zati sagol arkadasım.gereken önemi verdigin için...
ay canım ya sorma iş konusunu..benim işi rahat olmasına ragmen hele kışın sabah yorganı altından kalkıp gitmek çok zor oluyor..bak bugün evdeyim bişey dürtekliyo kalk diye tam tersi..bana hep böyle oluyo..ama şükür yinede bugün uyumuşum 11e kadanbayanssulusmileöptüm tatlımmm.
bende sana katılıyorum banada zor gelmiyo okuyorum ama ebrar cok yoruluyo bu konuda bende senin gibi ilk kez unuttum duamı okumayı cok yorulmuştum uyuya kaldım eşime bile yemeyi cok zor koydum ertesin gün bldirdim zaten ama dogru kolay deyil takip etmek

:kendi fikrimi söyliycek olursam bence haksızlık olmasın bu listeyi tamamlayalım gecte olsa tamamlayalım CADIARZUzatten yarısına gelmiş gerekirse toplu toplu okuyalım herkese cok düşer ama olsun bitirmiş oluruz

evet aleynacım dogru diyosun aslında.dün bende düşündüm..yeni katılan arkadaslar oldu son zamanlarda,onlarıda eklemiştik sanırım...bi ebuşumlada konuşalımda..sagol canım herkesin fikri önemli görüş bildirdigin için sagol aleynam...sonuçta topic hepimizin çogunluk ne diyosa odur...

selam herkeze bende bebegiim olsun istiyorum bu ay o kadar heveslendimama olmadı
inş.seninde hepimizinde sevineceği günler yakındır,bir saat bile geçmesi ümit kaynağı bizlere.

derincim,bende geçen unuttum ilk defa,çok utandım kızlardan,ebroşta gerçekten çok yoruluyo,ama şu anda listede olanlara haksızlık olur,o yüzden öyle böyle bitirelim,sonrada devam etmeyiz derim ben.

ayyyy,maşallah,ne kadar tatlı yavrun,rabbim bizede nasib eder inş.
Allahım hayırlı uzun ömürler versin.

bende aynen böyle düşünüyorum kızlar.

kardelen5233+, ugurboncugum+
vayy benim gibi pazar pazar kocişini bırakıp topice koşan varmışşşşşzemuszemus
nabarsınız kıslarr..siz geçmişe bakarkene bende çay koyayım.

inş.seninde hepimizinde sevineceği günler yakındır,bir saat bile geçmesi ümit kaynağı bizlere.

derincim,bende geçen unuttum ilk defa,çok utandım kızlardan,ebroşta gerçekten çok yoruluyo,ama şu anda listede olanlara haksızlık olur,o yüzden öyle böyle bitirelim,sonrada devam etmeyiz derim ben.

ayyyy,maşallah,ne kadar tatlı yavrun,rabbim bizede nasib eder inş.
Allahım hayırlı uzun ömürler versin.

bende aynen böyle düşünüyorum kızlar.

aaa karu yeni geldi şıppadanak okumuş geçmişi kaydirigubbakcemile3
haklısın canım.aleynada öyle dedi...bende dün düşündüm bitirilmesi belki daha iyi ama bikaç kişi var sanırım okunmadık..ben tekrar döndük ya ikinciye okuduk birbirimize hepimize okundu nasılsa diye onu kastetmiştim ama yeni girenleri o anlık düşünemedim.

turkuazımmmmm hoşgeldin bebemm napıyon kıss..ay gündüz gündüz evde olup karıştırmayı topice delü delü yazmayı özlemişimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

efferim sanakaydirigubbakcemile3delü senin hepsini okudugunu biliyom zati sagol arkadasım.gereken önemi verdigin için...
ay canım ya sorma iş konusunu..benim işi rahat olmasına ragmen hele kışın sabah yorganı altından kalkıp gitmek çok zor oluyor..bak bugün evdeyim bişey dürtekliyo kalk diye tam tersi..bana hep böyle oluyo..ama şükür yinede bugün uyumuşum 11e kadanbayanssulusmileöptüm tatlımmm...
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ayyy evet alarmı 7buçuğa kuruyorum 8e kadar kalkmıyorum yataktan havalar soğuyunca böyle oluyo:)
bugun izinli misin kuzu sen ben hafta içi diye biliyordum da:1:

hepinize iyi pazarlar bu aradaopuyorumnanaktan

turkuazımmmmm hoşgeldin bebemm napıyon kıss..ay gündüz gündüz evde olup karıştırmayı topice delü delü yazmayı özlemişimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

ayyyy yavrummm yaaa kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
yaz kuzum yaazz bende okumayı özledim açıkcası bi haftadır yoktum yaa:1:

0235.gif
civciv13uc6.gif
0235.gif

HAYIRLI UGURLU OLSUN
bsm.gif

0090.gif
0003.gif
EYLÜL AYI LİSTEMİZ
0003.gif
0090.gif

DERİNSU----------------------------------------------------------------------------------------------------------------20 EYLÜL

0090.gif
0003.gif
EKİM AYI LİSTEMİZ
0003.gif
0090.gif

HALE----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------1 EKİM
SAMYELİ26-------------------------------------------------------------------------------------------------------------5 EKİM
BULUT83-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------6 EKİM
KARDELEN-------------------------------------------------------------------------------------------------------------7 EKİM
GULHAYALDAGHAN------------------------------------------------------------------------------------------------8 EKİM
SELİNA23----------------------------------------------------------------------------------------------------------------8 EKİM
AFED----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------9 EKİM
EBRAR_53--------------------------------------------------------------------------------------------------------------10 EKİM
PELİN67-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------10 EKİM
AYŞEN_34--------------------------------------------------------------------------------------------------------------??
ALEYNA-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------20 EKİM
BİRSEN29--------------------------------------------------------------------------------------------------------------20 EKİM
TUGCAL-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------26 EKİM
SU_41--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------?? EKİM
FLAN----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------30EKİM

0090.gif
0003.gif
KASIM AYI LİSTEMİZ
0003.gif
0090.gif

TURKUAZ--------------------------------------------------------------------------------------------------------------4 KASIM
UGURBONCUGUM--------------------------------------------------------------------------------------------------?? KASIM

0090.gif
civciv14.gif
HAMıŞLERıMıZ
civciv14.gif
0090.gif

GÖKCERANA23-------------------------------------------------------- ---------------------------------------- opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanBEBİŞİMİZ DOĞDUopuyorumnanaktan
ZEYN77------------------------------------------------------------------------------------------------------------- opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
YUSNES-------------------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
AŞKMELEGı-------------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
BUURCUUM--------------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
ZEY86----------------------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
SHARK_11----------------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
BERSUU-------------------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
PNRSM---------------------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
AZİZE------------------------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
YABADABADU----------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
GÜNDOĞMADAN-------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
ÖZLEMSOYSAL---------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
MIZMIZ-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
GELINCIK-------------------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
MAVİŞŞŞŞ-----------------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
SEYDAM--------------------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
SU_41------------------------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

civciv3pm9.gif
civcivko3.gif
0003.gif
0002.gif
0001.gif
0003.gif
civcivko3.gif
civciv3pm9.gif

ALLAHIM EN KISA ZAMANDA MUCıZELERIMIZLE BIZI SEVINDIRIR INSALLAH

Son düzenleme:
ay kıslar ya bakın şiincik bişey dicem...
kociş beni sinir ediyo yaaa.kırk yılın başı pazar günü evdeyiz kardeşime kahvaltıya gidelim diyorum yok diyo...kırk yılın başı yaa nolur esirgemese...ben onun annelerine canı gönülden gidiyorum..dün akşam biz çıkmadan annesi aradı mesela..özledim dedi börek bişeyler yapıcam ayıp söylemesi gelin yarın dedi bende ddim bende özledim anne geliriz tabi dedim..ben böyle yaparken eşimin böyle yapması sinirime dokunuyo..hoş dünde kardeşlerimle birlikteydik kardeşimin eşinin amcaogluna gittik hani şu bebeklerinin ismi derin olan:))eşiyle bende arkadasım çünkü çok seviyorum onlarıda...bu sabahta kardeşçikime gidek diyom yokkkkk boshayallersmilebi daha böyle fırsat geçmezki elimize.hep hafta ortası izinliyiz onlar pazar izinli:gitme:

Back
X