Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sevtuncum,ben maviyle görüştüm dün,canlı kanlı.
hadi yaw tüh desene kaçırdım eylenceyi kız bende gelirdim çagırsaydın dicem ama eşim yokmu eşim dışarı çıkamıyorum anca evin yakınlarına oda ilkindiden önce evde oluyorum:2::2: kız bu arada grip olmuşum acaba kaynanamımı arayıp satsam bizde öyle derler :roflol::roflol::roflol:TURKUAZCIM NE İYİ NE KÖTÜYÜM CANIM SİNİRLERİM BOZUK ESKİSİ GİBİ DEGİLİM AMA DÜN YEMEK YAPARKEN AKLIMA GELDİ DEDİM İÇİMDEN İŞ YAPAMIYODUN DIŞARI ÇIKAMIYODUN ŞİMDİ İŞTE YAP DIŞARIDA ÇIK DEDİM MORALİM ÇOK BOZULDU BENMİ YEMEGİ YAPTIM YEMEKMİ BENİ YAPTI BELLİ DEGİLDİ VALLAHI ÇOK AGLADIM ELİME NE GEÇTİYSE SİNİREN KIRDIM YAW KIZLAR HALEN CANIM ACIYO CANLAR YA NE KADAR ZORMUŞ ACISI İNSANI ÇOK KÖTÜ EDİYO DÜN PAZARA GİTTİM ÇOCUK KIYAFETLERİ VARDI BAKTIM ÖYLE BOŞ BOŞ BENİM ALIŞVERİŞ YAPTIGIM ŞARKÜTERİ VARDI ALIUŞVERİŞ YAPTIM ADAM BİLİYODU HAMİLE OLDUGUMU DEMEZMİ BACIM POŞETLER AGIR GELİR DİYE BENDE DEDİM KARDEŞ YOK DEDİM BEBEK ARTIK DEDİ ADAM ALLAHTAN HAYIRLISI BOŞVER BACIM DEDİ PAZARI GEZDİM AMA GÖZYAŞLARIMA HALIM OLABILLSEM GÖRENLERDE KESİN DEMİŞLERKİ BU KADIN DELÜ GALIBA NEDEN AGLIYO DEMİŞLERDİR ALLAHIM SABIR VERSİN DAHA BİŞEY İSTEMİYORUM:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
hoşgeldin canım ohh kurtları dökcen gene desene:)))
özet mözet yokk akşam dersini çalışırsın okursunklava:
ama ama bennn çalışıyorum mafoldumben[/QUO aman canım sen üzülme ben gelirim yanıma canem yaw gel bakıyım omzuma bakalım:teselli::teselli:
hadi yaw tüh desene kaçırdım eylenceyi kız bende gelirdim çagırsaydın dicem ama eşim yokmu eşim dışarı çıkamıyorum anca evin yakınlarına oda ilkindiden önce evde oluyorum:2::2: kız bu arada grip olmuşum acaba kaynanamımı arayıp satsam bizde öyle derler :roflol::roflol::roflol:TURKUAZCIM NE İYİ NE KÖTÜYÜM CANIM SİNİRLERİM BOZUK ESKİSİ GİBİ DEGİLİM AMA DÜN YEMEK YAPARKEN AKLIMA GELDİ DEDİM İÇİMDEN İŞ YAPAMIYODUN DIŞARI ÇIKAMIYODUN ŞİMDİ İŞTE YAP DIŞARIDA ÇIK DEDİM MORALİM ÇOK BOZULDU BENMİ YEMEGİ YAPTIM YEMEKMİ BENİ YAPTI BELLİ DEGİLDİ VALLAHI ÇOK AGLADIM ELİME NE GEÇTİYSE SİNİREN KIRDIM YAW KIZLAR HALEN CANIM ACIYO CANLAR YA NE KADAR ZORMUŞ ACISI İNSANI ÇOK KÖTÜ EDİYO DÜN PAZARA GİTTİM ÇOCUK KIYAFETLERİ VARDI BAKTIM ÖYLE BOŞ BOŞ BENİM ALIŞVERİŞ YAPTIGIM ŞARKÜTERİ VARDI ALIUŞVERİŞ YAPTIM ADAM BİLİYODU HAMİLE OLDUGUMU DEMEZMİ BACIM POŞETLER AGIR GELİR DİYE BENDE DEDİM KARDEŞ YOK DEDİM BEBEK ARTIK DEDİ ADAM ALLAHTAN HAYIRLISI BOŞVER BACIM DEDİ PAZARI GEZDİM AMA GÖZYAŞLARIMA HALIM OLABILLSEM GÖRENLERDE KESİN DEMİŞLERKİ BU KADIN DELÜ GALIBA NEDEN AGLIYO DEMİŞLERDİR ALLAHIM SABIR VERSİN DAHA BİŞEY İSTEMİYORUM:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
kızzz neye öyle diyon kızzzz çok kaynatmışsınız bacım heee gökçenin doğum yaptını biliyorm dün ebrarla konuştuk o dedi... var mı başka himiş falan kızzz deyin... bacım şimdi gitcem düğün oynamalı değil dualı hepimiz için bol bol dua edicem ben de....
kızlar bu defa kaçtım öptüm hepinizi..sevtuncum yapma böyle üzüyon bizi cnm..hadi görüşürüz canlar...
canım hayırlısı Allah'tan... gelene bişey diyemiyoruz maalesef... inşallah bu kötü günlerin de geride kalacak canım benim....
kızlar bende dün bir misafirlikteydim bir arkadaşımın arkadaşında... arkadaşım benden bahsetmiş heralde kadın dedi ki sen hamilemisin... dedim değilim haaa pardon sen düşük yapmıştın dimi demez mi???? dövecektim zor tuttum kendimi...klava:kendinde 2 tane var 3. de yolda hepsinin arasında 2 şer yaş.... zaten 7 tane aile vardı bir benim kucağım boş... tüm karılarda 2 şer 3 çer... Allah analarına babalarına bağışlasın tabeee ama eve gelince çok ağladım çok.....mafoldumben
güle güle kuzuşş afiyet bal şeker olsun,yarasın kuzumaaoyy gel öpim kısssŞenizbende salı başlıcam naparsın işteboshayallersmile
kızlar ben kalkıyom artık...bu oda sogum biraz buranınkini yakmadım akşam...gidiç çay koyam..sonrada kocişi ekmek almaya yollayım kalksın iyi yattı herif..
kaçtım şimdilik..sagolun sohbet için sizi seviyorum...ay keşke hep evde olsam bi süre ama:)hep oluncada sıkılıyom çünkü.hadi hoşçakalınnn![]()
kuzuuu sizin bu aralar düğünler bitmiyor sanırsam hep düğündesin yawwkızlar merhaba.... ayyy cok yorucu bir hafta sonu geçiriyorum sormayın gitsin nete girmeye bile vaktim olmadı... birazdan da düğüne gidicem inşallah akşam bir işim olmaz ayol özledim sizi.... var mı gelişme biri bana 2 günlük özet geçsin yahuuu.....
sevtunumm Rabbim işini biliyor cnm isyan etme olur mu,Allah sana hayırlı bi evlat nasip etsin en kısa zamanda bugunlerde geçecek Allah'ın izniyle...bol bol besmele çek cnm faydası olurr,dikkat et kendine zaten panik atağın var dimi...hadi yaw tüh desene kaçırdım eylenceyi kız bende gelirdim çagırsaydın dicem ama eşim yokmu eşim dışarı çıkamıyorum anca evin yakınlarına oda ilkindiden önce evde oluyorum:2::2: kız bu arada grip olmuşum acaba kaynanamımı arayıp satsam bizde öyle derler :roflol::roflol::roflol:TURKUAZCIM NE İYİ NE KÖTÜYÜM CANIM SİNİRLERİM BOZUK ESKİSİ GİBİ DEGİLİM AMA DÜN YEMEK YAPARKEN AKLIMA GELDİ DEDİM İÇİMDEN İŞ YAPAMIYODUN DIŞARI ÇIKAMIYODUN ŞİMDİ İŞTE YAP DIŞARIDA ÇIK DEDİM MORALİM ÇOK BOZULDU BENMİ YEMEGİ YAPTIM YEMEKMİ BENİ YAPTI BELLİ DEGİLDİ VALLAHI ÇOK AGLADIM ELİME NE GEÇTİYSE SİNİREN KIRDIM YAW KIZLAR HALEN CANIM ACIYO CANLAR YA NE KADAR ZORMUŞ ACISI İNSANI ÇOK KÖTÜ EDİYO DÜN PAZARA GİTTİM ÇOCUK KIYAFETLERİ VARDI BAKTIM ÖYLE BOŞ BOŞ BENİM ALIŞVERİŞ YAPTIGIM ŞARKÜTERİ VARDI ALIUŞVERİŞ YAPTIM ADAM BİLİYODU HAMİLE OLDUGUMU DEMEZMİ BACIM POŞETLER AGIR GELİR DİYE BENDE DEDİM KARDEŞ YOK DEDİM BEBEK ARTIK DEDİ ADAM ALLAHTAN HAYIRLISI BOŞVER BACIM DEDİ PAZARI GEZDİM AMA GÖZYAŞLARIMA HALIM OLABILLSEM GÖRENLERDE KESİN DEMİŞLERKİ BU KADIN DELÜ GALIBA NEDEN AGLIYO DEMİŞLERDİR ALLAHIM SABIR VERSİN DAHA BİŞEY İSTEMİYORUM:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
ŞenizŞenizama ama bennn çalışıyorum mafoldumben[/QUO aman canım sen üzülme ben gelirim yanıma canem yaw gel bakıyım omzuma bakalım:teselli::teselli:
ağla kuzumm ağlaa inş bugunlerin mükafatını en kısa zamanda alıcaz:Saruboceq:kızlar bende dün bir misafirlikteydim bir arkadaşımın arkadaşında... arkadaşım benden bahsetmiş heralde kadın dedi ki sen hamilemisin... dedim değilim haaa pardon sen düşük yapmıştın dimi demez mi???? dövecektim zor tuttum kendimi...klava:kendinde 2 tane var 3. de yolda hepsinin arasında 2 şer yaş.... zaten 7 tane aile vardı bir benim kucağım boş... tüm karılarda 2 şer 3 çer... Allah analarına babalarına bağışlasın tabeee ama eve gelince çok ağladım çok.....mafoldumben
kızlar bende kaçtım,tuğçecim akşama görüşürüz inş.
semra sevtun,turkuaz ve taze hamiş su,inş sizlede görüşürüz.a.s.
kardeloşumm güle gülee kaç bakem, grşrz inşŞeniz
çok teşekkür ederim canlarım allahım bütün isteyenlerin kucağını boş bırakmasın inşallah sizlerede göstersin hayılısıyla ben bu ayda olmasaydı zaten 11 aylık evli oluyorum 11 aydır da istiyoduk bende hiç bi sorun yoktu çok şükür eşimde morfoloji biraz düşüktü ama doktorlar çok önemsememişti olur demişlerdi biz artık olmıcak die geçen ağustos ayında aşılama yaptırmıştık tutmadı bu ay kendiliğinden geldi bebişim çok büyük bi sürpriz yaptı bize bende hiç belirti falanda yoktu sadece yemek yerken biraz mide bulantısı oluyodu ama önemsememiştim kızlar ne olursa olsun hiçbir zaman umudunuzu yitirmeyin ve hep inanın bir gün anne olacağınıza ne şekilde olursa olsun allahım en kısa zamanda inşallah sizlerede göstersin bende sizler için halay çekiyim inşallah burdaa)
çok teşekkür ederim canlarım allahım bütün isteyenlerin kucağını boş bırakmasın inşallah sizlerede göstersin hayılısıyla ben bu ayda olmasaydı zaten 11 aylık evli oluyorum 11 aydır da istiyoduk bende hiç bi sorun yoktu çok şükür eşimde morfoloji biraz düşüktü ama doktorlar çok önemsememişti olur demişlerdi biz artık olmıcak die geçen ağustos ayında aşılama yaptırmıştık tutmadı bu ay kendiliğinden geldi bebişim çok büyük bi sürpriz yaptı bize bende hiç belirti falanda yoktu sadece yemek yerken biraz mide bulantısı oluyodu ama önemsememiştim kızlar ne olursa olsun hiçbir zaman umudunuzu yitirmeyin ve hep inanın bir gün anne olacağınıza ne şekilde olursa olsun allahım en kısa zamanda inşallah sizlerede göstersin bende sizler için halay çekiyim inşallah burdaa)