gel bende öpiim kısssŞenizgörüşürüz balım gel gitmeden öpeyim seni ŞenizŞenizŞeniz
aman yaa salak şeyler patavatsızlık bu işte..Allah başlarına vermemiş bazı şeyleri ondan rahatlar..boşver cnm takma kafana sen kimsenin dedigini..kimsenin agzı torba degil.agzı olan konuşuyo işte hepsine kafayı takarsak işimiz iş..cahilliklerine ver benim yaptıgım gibi:)kızlar bende dün bir misafirlikteydim bir arkadaşımın arkadaşında... arkadaşım benden bahsetmiş heralde kadın dedi ki sen hamilemisin... dedim değilim haaa pardon sen düşük yapmıştın dimi demez mi???? dövecektim zor tuttum kendimi...klava:kendinde 2 tane var 3. de yolda hepsinin arasında 2 şer yaş.... zaten 7 tane aile vardı bir benim kucağım boş... tüm karılarda 2 şer 3 çer... Allah analarına babalarına bağışlasın tabeee ama eve gelince çok ağladım çok.....mafoldumben
ne güzel bir sürpriz olmuş yaaa..ALLAH sag salim kucagınada almayı nasip etsin su...sagol güzel dileklerin için de..birgün bizde bu mutlulugu yaşayalım inşallah...:Saruboceq:çok teşekkür ederim canlarım allahım bütün isteyenlerin kucağını boş bırakmasın inşallah sizlerede göstersin hayılısıyla ben bu ayda olmasaydı zaten 11 aylık evli oluyorum 11 aydır da istiyoduk bende hiç bi sorun yoktu çok şükür eşimde morfoloji biraz düşüktü ama doktorlar çok önemsememişti olur demişlerdi biz artık olmıcak die geçen ağustos ayında aşılama yaptırmıştık tutmadı bu ay kendiliğinden geldi bebişim çok büyük bi sürpriz yaptı bize bende hiç belirti falanda yoktu sadece yemek yerken biraz mide bulantısı oluyodu ama önemsememiştim kızlar ne olursa olsun hiçbir zaman umudunuzu yitirmeyin ve hep inanın bir gün anne olacağınıza ne şekilde olursa olsun allahım en kısa zamanda inşallah sizlerede göstersin bende sizler için halay çekiyim inşallah burdaa)
güle güle kuzuşş afiyet bal şeker olsun,yarasın kuzumaa
keşke istediğimiz zaman gideceğimiz istemediğimiz zaman gitmeyeceğimiz bi iş olsa ne gözeelll olardıı dimi,ama imkansızz kaydirigubbakcemile3
kuzuuu sizin bu aralar düğünler bitmiyor sanırsam hep düğündesin yaww
kurtlarını dökersin dicektim ama dualıymış Allah çiftinizi mesaut etsin,utandırmasın inş
dualarınıda kabul etsin Mevlam tugcecimmm:Saruboceq:
sevtunumm Rabbim işini biliyor cnm isyan etme olur mu,Allah sana hayırlı bi evlat nasip etsin en kısa zamanda bugunlerde geçecek Allah'ın izniyle...bol bol besmele çek cnm faydası olurr,dikkat et kendine zaten panik atağın var dimi...
sagol balımmm yedim tv seyrettim biraz kardeloşla sohbet ettik telde şimdi de geldim bakiyim dedim ama yoksunuzŞenizŞeniz
ağla kuzumm ağlaa inş bugunlerin mükafatını en kısa zamanda alıcaz:Saruboceq:
kardeloşumm güle gülee kaç bakem, grşrz inşŞeniz(
anammm bende sevindim şimdi sen sevindin diye..oğluşu çok seviyosun belli..bende kardeşlerimiz çocuklarına ölüyom kimbilir kendimin olsa nolar:)iyi oturmalar kuzum.Şenizarkadaşlar eşim işe gitmiyo malesef iptal oldu bana dediki gel kardeşine görtürüyüm dedi oglumun diş hedigi var ona çagırmıştı çok üzüldüm götürmedi diye man çok şükür dayanamadı garibim götürüyo şimdi kız çok mutluyum ya oglumu görücem ona hediler almıştım onalrıda verimde mutlu olsun garibim çok mutlu oldum çok sonra görüşürüz akşama :sm_cool::sm_cool::sm_cool: size iyi muhabbetler ilk defa dışarı çıkıcam çok oldu oglumu görmeyeli nette görüyorum ama canlısı daha güzel oluyo demiŞenizŞenizŞeniz
cano valla ya neyse bugece telafi ederşz yarında izinliymişsin
ohh sefamız olsun be zemuszemus
desteğin için saol kuzum dediklerin çok doğru kimseyi kastederek yazmıyoruz bunları sadece biraz daha özen gösterilmesini istiyoruz okadar .çünkü gerçekten çok önemli bu iş birbirimizden dua almak kadar güzel bişey varmı .burda hep muhabbet ediyoruz tamam buda çok güzelde dua almak çokdaha güzel bence .inşallah pürüzler olmazda budua işine hepimiz hamile kalasıya devam edebiliriz opuyorumnanaktan
helal olsun tatlım özelden yazdım zaten
çok geçmiş olsun
oyyyy teyzesi yesin onu maşallah barekallah
rabbim size bağışlasın canım arkadaşım hayırlı bir evlt olsun
![]()
saol tutişim desteğin için öpüyorum seni balım
buarada nasıl tekrardan çalışmaya başlamak :kedi:
saol canım inanki yorgunluğu unutuyorum yeterki bişyler yapabilelim
sadece okunan kişiye mahcubiyet oluyo mesela dün kardelen çok üzüldü bende üzüldüm haliyle .okumaya devam herkes bitince ne olur ozaman karar veririz
alsanaalsanasmilealsanaalsanasmilealsanaalsanasmile
patakladım ben kocişini cano kaydirigubbakcemile3
ya erkekler böyle hepsinin kumaşı aynı kaydirigubbakcemile3kendi tarafı oldumu tamam eşinin tarafı oldumu bilmiyorumkismile
ayy canım çok geçmiş olsun çok üzüldüm yaa penisilin tarzı bi iğnemiydi
valla bende çok korkuyorum benim eşim iğneden sonra bianda bayılmıştı yanlış yerine denk gelmiş ben hastaneyi ayağa kaldırmıştım .allahım inşallah şifa versin .düzelir korkmayın canım
kuzu katılıyorum sana vereliniortak
güzel fikir balım saol kaydirigubbakcemile5
canım nasılsın?
demek ders çalışıyosunuz maşallah oğluşuna çokda başarılıymış ömür boyu böyle devam etsin inşallah
canım yaa herzaman yanındayız bu zor günler geçicek inşallah
yeterki sen iyi olmak iste opuyorumnanaktan
valla ya kaçırdım muhabbeti hemide kıl payı :kedi:
ebrarım dedigin gibi bu gece telafi ederiz inşallah canım...opuyorumnanaktangerçi biz kaynanaya gidicez de dün çagırdı..hemen şunu da belirteyim,dua yapılırken muhtemelen burda olamayacagım canım..o yüzden şimdiden AMİNNNN diyorum kardeleniiiiiiiimiz için...maşallah canım
eboş duydu geldide kaçırmışım sizi yaa
bugün yatak keyfi yaptım uyandım ama hiç kalkasım gelmedi
canım nasılsın demek düğüne gidiyosun dua bekliyoruz kuzum
bende niye girmedi bu hatun diyodum konuşmasak merak edicektim
ay canım allah tamamına erdirsin sağlıkla negüzel yaa kendiliğinden gelmiş meleğin çok şükür:teytey:
hadi gözünaydın gitde oğluşunun dişbuğdayında bulun bakalım
darısıda bize olsun
buarada sunayın üyeliği iptal olmuş
niye acaba
kendisi ettirmiştir belki de canım..inşallah kötü bişey yoktur..o bide en son girdiginde bişeye gücenmişti galiba dimi...